hanka9 19.01.05, 14:37 Na kieleckim forum Józef Agnostyk niepotrzebnie użera się z jakimiś gwałtownikami ( o WOŚP)zamiast kolegować się z nami - tu, gdzie dyskusja jest kulturalna, wyważona i na poziomie ;-)) Kto wie jak to zrobić? pozdrówka h9 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: Jak ściągnąć Agnostyka z kieleckiego forum? 19.01.05, 15:33 siłą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk1 Re: Jak ściągnąć Agnostyka z kieleckiego forum? 23.01.05, 21:02 Isoxazolidine. Nie piszę się "siłą" tylko "siłom i godnościom osobistom". O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka9 Re: Jak ściągnąć Agnostyka z kieleckiego forum? 23.01.05, 21:08 ... wężykiem... wężykiem! h9 Ps. No widzisz, tu spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk1 Re: Jak ściągnąć Agnostyka z kieleckiego forum? 23.01.05, 21:19 Ale "co im powiedziałem, to im powiedziałem". Fakt, że niektóre zwierzęta nie "kumają". Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jak ściągnąć Agnostyka z kieleckiego forum? 24.01.05, 14:36 póki co udało mi sie 'złośliwym radomskim podstępem' zwabić na forum 'ck_forevera' i 'drs'a' ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ck_forever Re: Jak ściągnąć Agnostyka z kieleckiego forum? 24.01.05, 14:45 Każdy sposób na ożywienie jest dobry, ale czy "złośliwym radomskim podstępem? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jak ściągnąć Agnostyka z kieleckiego forum? 24.01.05, 16:18 no ba! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka9 A ci ściągnięci 24.01.05, 14:51 niech będą tak wspaniałomyślni i niech nam obiecają jakieś cykliczne odwiedziny ;-)) h9 Odpowiedz Link Zgłoś
ck_forever Re: A ci ściągnięci 25.01.05, 07:42 Jsete, cyklicznie, znaczy codziennie w dni powszednie od 7.30 do 8.00. potem wyrokiem sądu (sygn, akt VI BN 112/04) wyłączają mi komupter :) Pozdrawiam ciepło z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
hanka9 Re: A ci ściągnięci 25.01.05, 21:26 Kurcze, jak ja lubię takich wesołych ludzi! Pozdrawiam także cieplutko z Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka9 Historia się powtarza 27.02.05, 22:15 Nie tak dawno Józef - Agnostyk był pochłonięty tworzeniem APP a dziś donoszą o demokratach w postaci Frasyniuka, Mazowieckiego i Hausnera... same demokratyczne orły! Co wy na to? Józef napisz coś. APP wejdzie w to przymierze pod egidą Jarugi? pozdrawiam serdecznie Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.sidor Kto z kim i dlaczego? 27.02.05, 23:59 hanka9 napisała: > ...APP wejdzie w to przymierze pod egidą Jarugi? APP Racja tam jest (tzn. w Unii Lewicy). To jest bardzo naturalne przymierze. Wspólnota programowa jest tak oczywista, że inaczej być nie może. Osobiście nie rozumiem wątku "kochających inaczej". Gorzej jednak jest z innymi aliansami, gdzie lepiszczem jest tylko wspólnota indywidualnych karier. No bo co może łączyć Hausnera albo Rosatiego z Mazowieckim czy Frasyniukiem? Jakich podobieństw dopatrzyli się Kaczyńscy z Donaldem Tuskiem, klecąc na siłę koalicję zwaną "Kaczor Donald"? Jakie cele programowe przyświecają Ordynackiej? Uwaga! To nie jest krytyka. Ja poprostu nie rozumiem. St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 Re: Kto z kim i dlaczego? 28.02.05, 00:08 >stanislaw.sidor napisał: .......... > Gorzej jednak jest z innymi aliansami, > gdzie lepiszczem jest tylko wspólnota indywidualnych karier. No bo co może > łączyć... > Uwaga! To nie jest krytyka. Ja poprostu nie rozumiem. Nie Pan jeden tego nie rozumie, choć pewnie nie jest to trudne do pojęcia. To lepiszcze objaśnia wszystko. Dla zapewnienia sobie profitów nawet pakt z diabłem jest dobrym paktem. Pozdr.W. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.sidor Re: Kto z kim i dlaczego? 28.02.05, 11:03 sensei4 napisał: > Dla zapewnienia sobie profitów nawet pakt z diabłem jest dobrym paktem. Fakt - jest Rokita, będzie pakt. St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 Re: Historia się powtarza 28.02.05, 00:00 Historia się powtarza. Tak, bo z Historią jak z fortuną, która kołem sie toczy. Raz wyrżnie w zęby, raz plunie w oczy. Pozdr. W. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: A ci ściągnięci 01.03.05, 17:31 muszę chyba znowu jakąś prowokację zapodać ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 Re: A ci ściągnięci 01.03.05, 19:12 Witam ! Ale zapodaj kiedy to bądzie prowokacja a kiedy tekst serio. Pozdrówka ! Sensei4 Odpowiedz Link Zgłoś