Dodaj do ulubionych

Drę się ......

IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 09:41
Drę się w "nieboglosy"
cisza potrafi byc zabojcza!
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Drę się ...... 16.09.02, 09:47
      co jezd kurwa?????,..zdechło te forum czy jak?????:)
      • Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 09:51
        padlinka zalatuje:)
        • tygrysek_ Re: Drę się ...... 16.09.02, 09:59
          eeeee..padliny nie jadam!:),..wole coś "na żywca":))
    • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 10:10
      To po co używałaś tak silnego wybielacza,że się drzesz? ;)
      • shrek_ Re: Drę się ...... 16.09.02, 10:14
        Czesc.
        Czy macie juz płyte z KGB?.
        Cisza bo wszyscy pracuja
      • krzysztof.r.m "Unikaj glosnych i napastliwych......" 16.09.02, 10:15

Piwniczny to jeden z hymnow...unikaj glosnych, sa udreka...
        Drzec sie nie lubie, ale czasem trzeba sie przedzierac...tylko czy zawsze
        warto?-
        Dzien dobry
        krm
        • iwusia Re: 'Unikaj glosnych i napastliwych......' 16.09.02, 10:18
          żyjeta?!!!!!
          ludzie co z Wami pracować Wam sie zachciało?!!!!!
          witam tych co jesxcze są:)))))
          • shrek_ Re: 'Unikaj glosnych i napastliwych......' 16.09.02, 10:20
            Jestem Iwa czesc:-)
        • Gość: hm Re: 'Unikaj glosnych i napastliwych......' IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 10:22
          wolisz isc prosta ubita droga?
      • Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 10:19
        hahaha masz cos na zalatanie dziur?
        • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 10:30
          Gość portalu: hm napisał(a):

> hahaha masz cos na zalatanie dziur?

Igła by wystarczyła na zatkanie dziur?
          • Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 11:20
            hahah no wiesz igla!!!!! oburzona!!!:)
            • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 11:28

> hahah no wiesz igla!!!!! oburzona!!!:)

Oglądałaś kiedyś muzeum włókinnictwa ?
              Tam w takim do robienia płótna lata taka igła ;))
              To raczej pisz przestraszona a nie oburzona ;)))
              • Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 11:39
                hihihi ja mam sie bac!!!! ponownie oburzona!!!!:)
                • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 12:05

> hihihi ja mam sie bac!!!! ponownie oburzona!!!!:)

No dobrze, dobrze, szewc był Dratewka a krawiec Igiełka, duży krawiec to Igła
                  najważniejsze aby wszyscy byli zadowoleni :)))
                  • Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 12:12
                    kochany chlopczyk z ciebie, dratewka i igielka bardzo mi pasza:)
                    to rozwiazanie mi pasuje zgadzam sie:)
                    • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 12:25

> kochany chlopczyk z ciebie, dratewka i igielka bardzo mi pasza:)
                      > to rozwiazanie mi pasuje zgadzam sie:)
                      Miło mi... częściowo, z kochanego i chłopczyka,a to by Ci nie wystarczyło? :))
                      • Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 12:35
                        tam dwa i tu dwa hmmmm ok, wystarczy:) ale chlopczyk to nie za mlody?
                        • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 12:43

> tam dwa i tu dwa hmmmm ok, wystarczy:) ale chlopczyk to nie za mlody?

Jego wyślemy po zapałki i piwo :))))
                          • Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 13:22
                            po zapalki?
                            masz zamiar rozpalic ognisko;)?
                            • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:29

> po zapalki?
                              > masz zamiar rozpalic ognisko;)?

Nie może być "Chłopczyk z zapałkami"?
                              A jeśli chodzi o rozpalanie, to do tego nie potebuję zapałek, tylko piwo coby
                              się za bardzo nie rozpaliło ;))))
                              • czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:31
                                piwem chcesz gasic pozar?, ale masz racje do afrodyzjakow bym go nie zaliczyla
                                • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:34
                                  czarna_pantera2 napisała:

> piwem chcesz gasic pozar?, ale masz racje do afrodyzjakow bym go nie zaliczyla

O widzę że już jesteś ubrana w futerko, boisz się pożaru? ;))
                                  • czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:36
                                    lubie kontrolowac sytuacje:)))) co nie znaczy ze ty musisz siedziec ubrany
                                    hihihi
                                    • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:44

> lubie kontrolowac sytuacje:)))) co nie znaczy ze ty musisz siedziec ubrany
                                      > hihihi
                                      To coś jak z tą babą: Przychodzi baba do lekarza a lekarz :proszę się rozebrać,
                                      A gdzie mam położyć swoje ubranie?
                                      Lekarz : koło mojego.:)))
                                      • czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:48
                                        nie wiem dlaczego ale przy tobie zawsze jakos tak nago sie czuje:)moglbys sie
                                        tak intensywnie nie przygladac:)
                                        • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:14

> nie wiem dlaczego ale przy tobie zawsze jakos tak nago sie czuje:)moglbys sie
                                          > tak intensywnie nie przygladac:)
                                          Nie szata zdobi człowieka:))
                                          • czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:18
                                            hahahaha i jeszcze mi usta zatyka bezczelny:)
                                            • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:41

> hahahaha i jeszcze mi usta zatyka bezczelny:)

Bo ja muślałem że już chcesz krzyczeć a to jeszcze za wcześnie ;))
                                          • iwusia Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:20
                                            mmmm jakie rozbierane tematy:))))) a ja musze pracować, a tak mi sie nie
                                            chce...no i zasypiam kto mnie obudzi(czytaj rozbudzi hihihi)?
                                            :))
                                            • czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:24
                                              :) czesc lubiezna istoto!!!:) a ja robie wszystko zeby choc skrawek odzienia
                                              zachowac:)
                                              • iwusia Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:28
                                                ha ha ha ha ha pod moim lubieżnym wzrokiem ostatni skrawek twgo odzienia
                                                opadnie zawsztydzony że śmiał sie jeszcze ostać na twym ciele:))))))
                                                • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:36
                                                  iwusia napisała:

> ha ha ha ha ha pod moim lubieżnym wzrokiem ostatni skrawek twgo odzienia
                                                  > opadnie zawsztydzony że śmiał sie jeszcze ostać na twym ciele:))))))
                                                  >
                                                  • iwusia Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:43
                                                    a co! wiesz mawyr żeby życie miało smaczek...:))))
                                                    papterka no nie opieraj się mój wzrok zaraz wypali dziure w monitorze, gdzie
                                                    jesteś?
                                                  • czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:47
                                                    bosszzzz.... to moze jakis parawan chociaz postaw!!!!
                                                  • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:57

> bosszzzz.... to moze jakis parawan chociaz postaw!!!!
                                                    to na parawanie ma być lepiej?;)) ha czasem warto spróbować :))
                                                  • iwusia Re: Drę się ...... 16.09.02, 15:02
                                                    a po co? niech się wstydzi ten kto widzi hihihi
                                                    albo lepiej przyłączy hihihi
                                                  • mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 15:06
                                                    iwusia napisała:

> a po co? niech się wstydzi ten kto widzi hihihi
                                                    > albo lepiej przyłączy hihihi
                                                    >
                                                  • czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 15:03
                                                    ja ci zaraz parawan postawie!!!!!!!:)))))))
                                                    dobry parawan ma kilka hmmm jak to nazwac hmmm bolcow? kijkow? hihihihi
                                                  • mawyr Re: Drę się ...... 17.09.02, 08:33
                                                    No i postawiły ten parawan, a mówiłem na parawanie a One za, nic nie widać ;(((
    • saqqara a mnie jest zimno 16.09.02, 10:19
      macie cos na rozgrzanie?
      pozdrawiam w poniedzialek :((
      • krzysztof.r.m Wiesz mam 16.09.02, 10:23
        saqqara napisała:

> macie cos na rozgrzanie?
        VIESSMAN
        (albo jakos tak)
        krm
        • Gość: hm Re: Wiesz mam IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 10:24
          ja mam cieple skarpety:)
        • iwusia Re: Wiesz mam 16.09.02, 10:25
          jezuuuuuu tylko bez płynnych rozgrzewaczy bo ja ostatnio chyba zbratam się z
          klubem AA......nio to zdrófko:)
          • Gość: hm Re: Wiesz mam IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 10:29
            teraz przy grzanym winie mozemy wspominac wakacje:) nich ktos rozpali w
            kominku...
            • robsonick Re: Wiesz mam 16.09.02, 12:22

> teraz przy grzanym winie mozemy wspominac wakacje:) nich ktos rozpali w
              > kominku...

w kominku rozpalone i masz racje grzaniec do tego .... miooooooooodzio ;)
              wczoraj tak siedzielismu przy kominku i przy miodzie ale siem ululalem a
              ciepluuusio bylo mowie wam ;P trzeba by to powtorzyc
              • Gość: hm Re: Wiesz mam IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 12:26
                lepiej sie przyznaj co tak naprawde cie zgrzalo?:)
                • robsonick Re: Wiesz mam 16.09.02, 12:36

> lepiej sie przyznaj co tak naprawde cie zgrzalo?:)

tarmoszenie za futro jednej panterki :)
                  • Gość: hm Re: Wiesz mam IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 13:24
                    ladnie sie te panterki rozpanoszyly!!! trzeba bedzie zorganizowac odstrzal:)
                    • Gość: robsonick Re: Wiesz mam IP: *.net 17.09.02, 08:22

> ladnie sie te panterki rozpanoszyly!!! trzeba bedzie zorganizowac odstrzal:)
                      eeeeeeeeeeeee tam od razu odstrzal :( ja tam lubiem panterki i nawet lubiem tak
                      kilka na ras ;)

rob@ :)
      • tygrysek_ Re: a mnie jest zimno 16.09.02, 10:27
        kurwa!!!!! jak ja nienawdze poniedziałków!!!!!!!!!!!!!!
        siet, siet, siet siet..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • saqqara Re: a mnie jest zimno 16.09.02, 10:35
          szitpisfak chcialoby sie powiedziec
          siedze w kurtce, w lapach trzymam goraca herbate i nic, niech ktos wlaczy
          ogrzewanie bo ja zamarzne na smierc!

za wodke podziekuje, dzisiaj mam ochote na cieply koc, podusie i kakao do lozka
          przyniesione przez jakiegos milego pana.. Tygrys, na Cie patrze:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka