Gość: hm IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 09:41 Drę się w "nieboglosy" cisza potrafi byc zabojcza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Drę się ...... 16.09.02, 09:47 co jezd kurwa?????,..zdechło te forum czy jak?????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 09:51 padlinka zalatuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Drę się ...... 16.09.02, 09:59 eeeee..padliny nie jadam!:),..wole coś "na żywca":)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 10:10 To po co używałaś tak silnego wybielacza,że się drzesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Drę się ...... 16.09.02, 10:14 Czesc. Czy macie juz płyte z KGB?. Cisza bo wszyscy pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m "Unikaj glosnych i napastliwych......" 16.09.02, 10:15 Piwniczny to jeden z hymnow...unikaj glosnych, sa udreka... Drzec sie nie lubie, ale czasem trzeba sie przedzierac...tylko czy zawsze warto?- Dzien dobry krm Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: 'Unikaj glosnych i napastliwych......' 16.09.02, 10:18 żyjeta?!!!!! ludzie co z Wami pracować Wam sie zachciało?!!!!! witam tych co jesxcze są:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: 'Unikaj glosnych i napastliwych......' 16.09.02, 10:20 Jestem Iwa czesc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: 'Unikaj glosnych i napastliwych......' IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 10:22 wolisz isc prosta ubita droga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 10:19 hahaha masz cos na zalatanie dziur? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 10:30 Gość portalu: hm napisał(a): > hahaha masz cos na zalatanie dziur? Igła by wystarczyła na zatkanie dziur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 11:20 hahah no wiesz igla!!!!! oburzona!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 11:28 Gość portalu: hm napisał(a): > hahah no wiesz igla!!!!! oburzona!!!:) Oglądałaś kiedyś muzeum włókinnictwa ? Tam w takim do robienia płótna lata taka igła ;)) To raczej pisz przestraszona a nie oburzona ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 11:39 hihihi ja mam sie bac!!!! ponownie oburzona!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 12:05 Gość portalu: hm napisał(a): > hihihi ja mam sie bac!!!! ponownie oburzona!!!!:) No dobrze, dobrze, szewc był Dratewka a krawiec Igiełka, duży krawiec to Igła najważniejsze aby wszyscy byli zadowoleni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 12:12 kochany chlopczyk z ciebie, dratewka i igielka bardzo mi pasza:) to rozwiazanie mi pasuje zgadzam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 12:25 Gość portalu: hm napisał(a): > kochany chlopczyk z ciebie, dratewka i igielka bardzo mi pasza:) > to rozwiazanie mi pasuje zgadzam sie:) Miło mi... częściowo, z kochanego i chłopczyka,a to by Ci nie wystarczyło? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 12:35 tam dwa i tu dwa hmmmm ok, wystarczy:) ale chlopczyk to nie za mlody? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 12:43 Gość portalu: hm napisał(a): > tam dwa i tu dwa hmmmm ok, wystarczy:) ale chlopczyk to nie za mlody? Jego wyślemy po zapałki i piwo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Drę się ...... IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 13:22 po zapalki? masz zamiar rozpalic ognisko;)? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:29 Gość portalu: hm napisał(a): > po zapalki? > masz zamiar rozpalic ognisko;)? Nie może być "Chłopczyk z zapałkami"? A jeśli chodzi o rozpalanie, to do tego nie potebuję zapałek, tylko piwo coby się za bardzo nie rozpaliło ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:31 piwem chcesz gasic pozar?, ale masz racje do afrodyzjakow bym go nie zaliczyla Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:34 czarna_pantera2 napisała: > piwem chcesz gasic pozar?, ale masz racje do afrodyzjakow bym go nie zaliczyla O widzę że już jesteś ubrana w futerko, boisz się pożaru? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:36 lubie kontrolowac sytuacje:)))) co nie znaczy ze ty musisz siedziec ubrany hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:44 czarna_pantera2 napisała: > lubie kontrolowac sytuacje:)))) co nie znaczy ze ty musisz siedziec ubrany > hihihi To coś jak z tą babą: Przychodzi baba do lekarza a lekarz :proszę się rozebrać, A gdzie mam położyć swoje ubranie? Lekarz : koło mojego.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 13:48 nie wiem dlaczego ale przy tobie zawsze jakos tak nago sie czuje:)moglbys sie tak intensywnie nie przygladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:14 czarna_pantera2 napisała: > nie wiem dlaczego ale przy tobie zawsze jakos tak nago sie czuje:)moglbys sie > tak intensywnie nie przygladac:) Nie szata zdobi człowieka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:18 hahahaha i jeszcze mi usta zatyka bezczelny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:41 czarna_pantera2 napisała: > hahahaha i jeszcze mi usta zatyka bezczelny:) Bo ja muślałem że już chcesz krzyczeć a to jeszcze za wcześnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:20 mmmm jakie rozbierane tematy:))))) a ja musze pracować, a tak mi sie nie chce...no i zasypiam kto mnie obudzi(czytaj rozbudzi hihihi)? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:24 :) czesc lubiezna istoto!!!:) a ja robie wszystko zeby choc skrawek odzienia zachowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:28 ha ha ha ha ha pod moim lubieżnym wzrokiem ostatni skrawek twgo odzienia opadnie zawsztydzony że śmiał sie jeszcze ostać na twym ciele:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:36 iwusia napisała: > ha ha ha ha ha pod moim lubieżnym wzrokiem ostatni skrawek twgo odzienia > opadnie zawsztydzony że śmiał sie jeszcze ostać na twym ciele:)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:43 a co! wiesz mawyr żeby życie miało smaczek...:)))) papterka no nie opieraj się mój wzrok zaraz wypali dziure w monitorze, gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:47 bosszzzz.... to moze jakis parawan chociaz postaw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 14:57 czarna_pantera2 napisała: > bosszzzz.... to moze jakis parawan chociaz postaw!!!! to na parawanie ma być lepiej?;)) ha czasem warto spróbować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Drę się ...... 16.09.02, 15:02 a po co? niech się wstydzi ten kto widzi hihihi albo lepiej przyłączy hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 16.09.02, 15:06 iwusia napisała: > a po co? niech się wstydzi ten kto widzi hihihi > albo lepiej przyłączy hihihi > Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Drę się ...... 16.09.02, 15:03 ja ci zaraz parawan postawie!!!!!!!:))))))) dobry parawan ma kilka hmmm jak to nazwac hmmm bolcow? kijkow? hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Drę się ...... 17.09.02, 08:33 No i postawiły ten parawan, a mówiłem na parawanie a One za, nic nie widać ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara a mnie jest zimno 16.09.02, 10:19 macie cos na rozgrzanie? pozdrawiam w poniedzialek :(( Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Wiesz mam 16.09.02, 10:23 saqqara napisała: > macie cos na rozgrzanie? VIESSMAN (albo jakos tak) krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wiesz mam IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 10:24 ja mam cieple skarpety:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wiesz mam 16.09.02, 10:25 jezuuuuuu tylko bez płynnych rozgrzewaczy bo ja ostatnio chyba zbratam się z klubem AA......nio to zdrófko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wiesz mam IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 10:29 teraz przy grzanym winie mozemy wspominac wakacje:) nich ktos rozpali w kominku... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Wiesz mam 16.09.02, 12:22 Gość portalu: hm napisał(a): > teraz przy grzanym winie mozemy wspominac wakacje:) nich ktos rozpali w > kominku... w kominku rozpalone i masz racje grzaniec do tego .... miooooooooodzio ;) wczoraj tak siedzielismu przy kominku i przy miodzie ale siem ululalem a ciepluuusio bylo mowie wam ;P trzeba by to powtorzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wiesz mam IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 12:26 lepiej sie przyznaj co tak naprawde cie zgrzalo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Wiesz mam 16.09.02, 12:36 Gość portalu: hm napisał(a): > lepiej sie przyznaj co tak naprawde cie zgrzalo?:) tarmoszenie za futro jednej panterki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wiesz mam IP: *.pozn.gazeta.pl 16.09.02, 13:24 ladnie sie te panterki rozpanoszyly!!! trzeba bedzie zorganizowac odstrzal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Wiesz mam IP: *.net 17.09.02, 08:22 Gość portalu: hm napisał(a): > ladnie sie te panterki rozpanoszyly!!! trzeba bedzie zorganizowac odstrzal:) eeeeeeeeeeeee tam od razu odstrzal :( ja tam lubiem panterki i nawet lubiem tak kilka na ras ;) rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a mnie jest zimno 16.09.02, 10:27 kurwa!!!!! jak ja nienawdze poniedziałków!!!!!!!!!!!!!! siet, siet, siet siet..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: a mnie jest zimno 16.09.02, 10:35 szitpisfak chcialoby sie powiedziec siedze w kurtce, w lapach trzymam goraca herbate i nic, niech ktos wlaczy ogrzewanie bo ja zamarzne na smierc! za wodke podziekuje, dzisiaj mam ochote na cieply koc, podusie i kakao do lozka przyniesione przez jakiegos milego pana.. Tygrys, na Cie patrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś