raskarba 20.05.05, 14:18 Urodziny 10 maja. O roku lepiej juz nie wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 20.05.05, 14:49 Urodzony dziś..więc BYDLE:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 23.05.05, 13:48 Strzelec. A teraz nowy wątek: jaki jest wasz ulubiony kolor? lubicie pomidorówkę? jaki rozmiar buta nosisz? hehe, forum schodzi na psy:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcmal Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 23.05.05, 14:51 Właśnie pomidorowa czy rosół :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Do Envi 23.05.05, 19:25 Niezupelnie. Watek znakow zodiaku pojawil sie w reakcji na to, ze jeden z naszych wspolforumowiczow przyznal sie pare dni temu do urodzin. A swoja droga, duzo latwiej jest krytykowac, niz samemu cos dac od siebie, prawda, Envi ? Moze Ty zaproponujesz jakis nowy, ultraatrakcyjny watek, ktory podniesie "poziom" naszego forum ? Czekam. Z niecierpliwoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re:Do Raskarby 25.05.05, 00:46 Krytykuję bo mam prawo a wątek mi się wydał jadowicie głupi i zdania nie zmieniam. Żadnego ciekawego wątku nie zamieszczę również, ponieważ jak narazie nie mam nic ciekawego do napisania w kwestii Ostrowca. Pozostałe ciekawe wątki zakładam na innych forach, dostosowane do tematu, pory roku, koloru oczu i mojego widzimisię. Zapraszam do lektury:) Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re:Do Raskarby 25.05.05, 01:05 Oczywiscie, ze masz prawo, ale jesli sama nie masz tu nic ciekawego do powiedzenia, to wlasciwie w imie czego wchodzisz i jadowicie mieszasz. Oznaka madrosci, czy inteligencji nie jest bynajmniej krytykowanie ot, tak sobie, bo mi sie podoba, jako ze (za przeproszeniem) tak akurat tzw."kazdy glupi" potrafi... /vide: np. obrady polskiego Sejmu/. Kiedy sie nie ma nic do powiedzenia, ze wszech miar rozsadniejsze jest po prostu sie nie odzywac. Nawet, jesli posiada sie wolnosc slowa i nieopanowana ochote. Podobnie, jak Ciebie nikt nie zmusza do uczestniczenia w naszym forum, tak i Ty przeciez moglabys darowac sobie i nie zmuszac nas do czytania Twoich nikomu niepotrzebnych zlosliwostek. Ja tez tak potrafie, a moze nawet znacznie dosadniej, tylko szkoda mi na to zycia i energii. A jesli koniecznie chcesz popisywac sie elokwencja i pomyslowoscia, moze jednak wystarcza Ci te inne, ambitniejsze fora. Nie jest moja intencja rzucanie rekawicy, ale apel o wstrzemiezliwosc w slowach. Potyczki slowne wrecz uwielbiam, tyle ze o co sie tu bic. I do tego damskim bokserem nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re:Do Raskarby 26.05.05, 11:28 1. sama zadecyduje o tym na ktorym forum bede sie udzielac. 2. Twoj watek jest glupi i juz."Kiedy sie nie ma nic do > powiedzenia, ze wszech miar rozsadniejsze jest po prostu sie nie odzywac".o wlasnie wlasnie, Panie Przwrazliwiony:)"tak i Ty przeciez > moglabys darowac sobie i nie zmuszac nas do czytania Twoich nikomu niepotrzebnych zlosliwostek"- znowu ma pan jakis problem, nikogo nie zmuszam, i jakich nas? ma Pan rozdwojenie jazni?jest was wielu???????. Jawna napasc na moja skromna wypowiedz. Czyzbym dotknela wrazliwego punktu? Moze po prostu nie czytaj moich wypowiedzi skoro Cie draznia?Albo zmien forum hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re:Do Raskarby 26.05.05, 14:54 Trudno rozmawiac z kims, kto po prostu nie rozumie tego, co sie don mowi w prostej, skadinad, polszczyznie. Zamiast zachlystywac sie swoja jadowita pseudointeligencka elokwencja, po prostu naucz sie logiczniej wyrazac to, co juz zdecydujesz sie napisac. A czytam to nie tylko ja chcac-nie chcac, ale my - wszyscy uzytkownicy tego forum. Za duzo chyba naczytalas sie psychologii - to najwyrazniej szkodzi Ci na cere... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re:Do Raskarby 26.05.05, 17:16 Do tej pory nikt nie zglaszal zazalen oprocz Ciebie. Poza odczep sie wreszcie ode mnie. Czym dla Ciebie jest świat? Babie lato unoszone przez Twój podmuch, tak ot tak. Pokaż skrawek Twoich ust,pokaż swój mózg, a może słowa te zbyt małe są? Przecież jestem tylko łzą, przecież jestem tylko wszą. Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Re:Do Raskarby 26.05.05, 17:25 Podobnie, jak i nikomu innemu z kolei moje watki nie wydawaly sie, jak to blyskotliwie ujelas - glupie. A jesli nawet ktos tak pomyslal, mial na tyle taktu i opanowania, ze tego wszem i wobec nie trabil. Zreszta, kusi mnie machnac reka na to forum i cierpliwie popatrzec sobie z boku, jak "kwitnie" intelektualnie (i pod kazdym innym wzgledem) dzieki Twojemu wkladowi i zawsze madrym watkom. Poczekamy, zobaczymy. Obiecuje, ze za chwile sie odczepie, bo w koncu ktos musi wykazac sie tu odrobina dobrej woli i rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy aj, było chociaż muflona wymyśleć - to takie.. 24.05.05, 12:39 ...świetokrzyska rogacizna Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 01.06.05, 09:32 Czy z faktu, że obecni tu, to przeważnie rogate bydlątka można wysunąć jakiś socjologiczny wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek100 Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 14.06.05, 11:36 skorpion - 20.11. Chyba pierwszy z przedstawiających się. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek100 Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 14.06.05, 11:38 ale ja tu całkiem przypadkiem trafiłam - bo ja ze śląska jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 14.06.05, 13:14 Widze dominuje wawa i śląsk:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 30.06.05, 22:53 Bliźniak ! jest w tym jakaś prawidłowość Odpowiedz Link Zgłoś
englishman22 Re: Jestem spod znaku Byka, a Wy ? 01.07.05, 11:07 Wszystko na opak:RAK Odpowiedz Link Zgłoś