Gość: ROMEK IP: *.qc.sympatico.ca 25.08.02, 19:57 Wyglada na to ze czerwone Skarzysko po wyborach zmieni kolor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiciuś Karbownik na prezydenta !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 22:59 Cała władza w ręce Czarnych !! Proponuję wybrać Głównego Szamana tzw. ks. Karbownika ( ps."Karbol" )( zwanego też Ojcem Kustoszem - vide : Ojciec Dyrektor ) na prezydenta. Nie będzie już musiał kombinować jak wyrwać część miejskiej kasy tylko zagarnie ją sobie w całości !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Kogo na prezydenta IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 22:27 Gość portalu: ROMEK napisał(a): > Wyglada na to ze czerwone Skarzysko po wyborach zmieni kolor. Wybierzcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Kogo na prezydenta IP: *.chello.pl 05.09.02, 09:07 To bardzo proszę przedstaw się. Jakie masz pomysły na Skarżysko, czy tylko chcesz sie wkręcić i siedzieć na posiedzeniach i brać kasę? A tak przy okazji czy znacie osoby kandydujące? Czy może znów wykażemy bierność, bo przecież i tak nic sie nie zmieni. Moi drodzy ja jestem jescze idealistką i uważam, że można coś zminić. Jako młodzi ludzie czy poruszacie temat wyborów samorzadowych wśród swoich znajomych? Mam na myśli nie tylko krytykę i narzekanie,ale pomysły co zrobić, lub kogo wybrac aby było choć odbrobinę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
walenrot Re: Kogo na prezydenta 07.09.02, 00:53 Gość portalu: Aneta napisał(a): > To bardzo proszę przedstaw się. Jakie masz pomysły na Skarżysko, czy tylko > chcesz sie wkręcić i siedzieć na posiedzeniach i brać kasę? > A tak przy okazji czy znacie osoby kandydujące? Czy może znów wykażemy > bierność, bo przecież i tak nic sie nie zmieni. Moi drodzy ja jestem jescze > idealistką i uważam, że można coś zminić. Jako młodzi ludzie czy poruszacie > temat wyborów samorzadowych wśród swoich znajomych? Mam na myśli nie tylko > krytykę i narzekanie,ale pomysły co zrobić, lub kogo wybrac aby było choć > odbrobinę lepiej. Niestety klasy rzadzace czy to lewa czy prawa strona ciagna zawsze w swoja stone z tym, ze jedni juz skompromitowali sie swoja przeszloscia a drudzy maja jeszcze szanse wyjsc z twarza. Mysle, ze Polska bedzie miala swoj dobry czas ale nie nadejdzie on wczesiej niz za 30 lat. Bedziemy wtedy miej wiecej tam gdzie jest teraz Hiszpania. Czego potrzeba to radykalnych decyzji i silnej reki na zwiazki zawodowe, nowelizacji kodeksu pracy( nie kosmetycznej ale gruntownej), i jak najszybciej obnizyc podatki. Tak jak zrobili to w Iralandii. Co do Skazryska to nie mam zdania ani wiedzy na temat radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Kogo na prezydenta IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 21:39 walenrot napisał: > Gość portalu: Aneta napisał(a): > > > To bardzo proszę przedstaw się. Jakie masz pomysły na Skarżysko, czy tylko > > > chcesz sie wkręcić i siedzieć na posiedzeniach i brać kasę? > > A tak przy okazji czy znacie osoby kandydujące? Czy może znów wykażemy > > bierność, bo przecież i tak nic sie nie zmieni. Moi drodzy ja jestem jescz > e > > idealistką i uważam, że można coś zminić. Jako młodzi ludzie czy poruszaci > e > > temat wyborów samorzadowych wśród swoich znajomych? Mam na myśli nie tylko > > > krytykę i narzekanie,ale pomysły co zrobić, lub kogo wybrac aby było choć > > odbrobinę lepiej. > > Niestety klasy rzadzace czy to lewa czy prawa strona ciagna zawsze w swoja > stone z tym, ze jedni juz skompromitowali sie swoja przeszloscia a drudzy maja > jeszcze szanse wyjsc z twarza. Mysle, ze Polska bedzie miala swoj dobry czas > ale nie nadejdzie on wczesiej niz za 30 lat. Bedziemy wtedy miej wiecej tam > gdzie jest teraz Hiszpania. Czego potrzeba to radykalnych decyzji i silnej reki > > na zwiazki zawodowe, nowelizacji kodeksu pracy( nie kosmetycznej ale > gruntownej), i jak najszybciej obnizyc podatki. Tak jak zrobili to w Iralandii. > > Co do Skazryska to nie mam zdania ani wiedzy na temat radnych. > Co ty wiesz dziecko o Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Kogo na prezydenta IP: *.qc.sympatico.ca 27.09.02, 03:37 Przeczytajcie JEDWABNE GESZEFTY przed glosowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.K. Re: Kogo na prezydenta IP: router:* / 192.168.2.* 14.10.02, 22:52 Na prezydenta rekomenduję Antoniego Wiatra - przedsiębiorcę. Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Kogo na prezydenta IP: *.chello.pl 15.10.02, 19:26 Przesiębiorca, to troszke lakoniczne. Może więcej informacji o kandydacie? Pozdrawiam Skarzyszczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMEK Re: Kogo na prezydenta IP: *.sympatico.ca 26.10.02, 02:43 CZY ZDECYDOWALISCIE SIE KOGO WYBRAC NA PREZYDENTA.CZAS NA ZMIANY.CZAS ROZBIC TA SIATE CFANIAKOW POKOMUNISTYCZNYCH.CZY ZAGLOSUJECIE NOGAMI.ZNAJAC LUDZI ZE SKARZYSKA TO POTRAFIA PLAKAC I STEKAC A POMYSLEC O PRZYSZLOSCI TO NIC.KOMUNIZM NIE WROCI TRZEBA BUDOWAC CZYSTA DEMOKRACJE Z CZYSTYMI LUDZMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox.ca Re: Kogo na prezydenta IP: *.sympatico.ca 02.04.03, 03:34 Gość portalu: ROMEK napisał(a): > CZY ZDECYDOWALISCIE SIE KOGO WYBRAC NA PREZYDENTA.CZAS NA ZMIANY.CZAS ROZBIC > TA SIATE CFANIAKOW POKOMUNISTYCZNYCH. >KOMUNIZM NIE WROCI TRZEBA BUDOWAC CZYSTA DEMOKRACJE Z CZYSTYMI LUDZMI. Widze, ze wszyscy chetni do zmian zapominaja, ze STARY DIABEL JEST LEPSZY OD NOWEGO - takie sa realia spolecznego myslenia w Polsce. Stary diabel, to wiadomo, co kradnie i gdzie kradnie i co robi z ukradzionym dobrem. A nowy diabel, to jeszcze co wymysli i nikt nie bedzie wiedzial co z tym zrobic. Komuna nie musi wracac, bo tam siedzi sobie jak u Pana Boga za piecem i udaje, ze nikt jej nie widzi. Boirac historie ostatnich kilku wyborow, to wcale nie musi sie martwic o strate juz dobrze wygrzanych stolkow, bo i tak na nich zaglosujecie na kogos nowego z obawy przed tym nieznanym diablem. Prognoza, ze zmiany nastapia za 30 lat jest wiecej niz prawdopodne, ze tak sie stanie, ale oni pojda na emerytury z Brukseli a wy bedziecie siedziec w Skarzysku na miejscu i zastanawiac sie cosmy zle zrobili 30 lat temu - ano co??? Powodzenia w mysleniu. Pamietajcie ze myslenie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robinson Re: Kogo na prezydenta IP: *.tkdami.net 02.04.03, 12:42 Skarżysku jest potrzebna władza kompetentna, dynamiczna i otwarta na pomysły.Nie ważne z jakiej strony sceny politycznej by pochodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taddyy Re: Kogo na prezydenta IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 15:20 Problem w tym że tak jak napisałes "jest potrzebna". Niestety prezydentem i starosta zostali ludzie z betony pzpr-owskiego (skrót bynajmniej nie oznacza nazwy Polskiego Związku Piłki Ręcznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś Re: Kogo na prezydenta IP: *.acn.pl 26.05.03, 15:42 KOCURA Z SAMOOBRONY Odpowiedz Link Zgłoś