rudeboys 22.09.05, 21:25 czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonego dentyste, chodzi o to ze stracilem pół zeba najpierw poszlo szkliwo a potem wypadla plomba-jeszcze z czasow podstawówki, ponad 10 lat sie utrzymala. ehhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisablri Re: dentysta dobry nie partacz 22.09.05, 21:47 z wlasnego doświadczenia mogę polecić dentystkę która przyjmuje na Sikorskiego- bodajże Czarnecka się nazywa, oj miala ze mną roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: dentysta dobry nie partacz 23.09.05, 05:45 Napewno nie polecam Majcher-Sokołowskiej. Nie dość, że nie wyleczyła mi zęba kanałowo, którego poźniej musiałem usunąć, to jeszcze na drugi dzień z bólu się zwijałem(bo nie wyciągnęła mi miazgi- to jeszcze przed wyrwaniem- nikomu nie polecam tego bólu! straszny)i naruszyła mi zęba sąsiadującego i też będe musiał go usunąć- na szczęście nie są widoczne:) Dobra jest Prażanowska-prywatnie, bo nie wiem gdzie przyjmuje w przychodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
englishman22 Re: dentysta dobry nie partacz 23.09.05, 07:56 Pani POPEK z Dentisu na targowej-ceny znosne i dobry sprzet, fachowa kobieta, miła obsługa, bore materiały na pląbe, maja swoj rentgen.Polecam-wszystkie zabki sobie wyleczylem i nie moge złego slowa powiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 pani miernowska dawny żłobek na Słonecznym 23.09.05, 10:13 robi wszystko i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
defekt_muzgo Pani Miernowska zrobi wam dobrze ... :) 23.09.05, 10:41 morfinka_12 napisał: > robi wszystko i dobrze Chyba się tam wyborę... Odpowiedz Link Zgłoś
defekt_muzgo Pani Miernowska zrobi wam dobrze ... :) 23.09.05, 10:42 morfinka_12 napisał: > robi wszystko i dobrze Chyba się tam wybiorę... Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Pani Miernowska zrobi wam dobrze ... :) 23.09.05, 15:25 Oby ci sie przez przypadek nie dowiercila do mozdzka... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_k Re: Pani Miernowska zrobi wam dobrze ... :) 26.09.05, 20:46 Pani Biesiada-najlepsza w Ostrowcu Odpowiedz Link Zgłoś