zurnalista 14.10.05, 22:56 CISZA, 0 WSPISÓW, CO SIE DZIEJE? CZYŻBY PTASIA GRYPA ZAATAKOWAŁA FORUM? MHH? MAM NADZIEJE,ŻE BĘDZIE LEPIEJ, POZDRAWIAM <<MONIKE.DK>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazilion Piatkowy wieczor jest tu winowajca... 15.10.05, 04:54 ... wszyscy szykuja sie juz na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
rafost1 Re: Piatkowy wieczor jest tu winowajca... 15.10.05, 14:04 nie wiem jaki sens ma zabawa w liczenie wpisów. to jakiś głupi wyścig. jak ktoś ma coś do powiedzenia to niech pisze, a jak nie to nie. po co jakieś akcje robić i podsumowania? gdyby przesiać wątki to co najmniej 50 % jest o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion A propos "glupich" zabaw... 15.10.05, 17:42 Nota bene, jeszcze glupsze wydaje mi sie dyktowanie uczestnikom forum, co maja pisac, kiedy i czy w ogole... Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Uważam, że osoba, która ma 10 wpisów na koncie 15.10.05, 09:13 mogłaby dokonać jeszcze kilku, zamiast "komentować" w ten sposób. Bardzo mało produkuje Pan słowa pisanego, Panie "Żurnalisto". Sam nick zobowiązuje chyba do nieco większej aktywności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk witam w sobote wieczór ... 15.10.05, 20:28 dziękuję za pozdrowienia Panie Żurnalisto (czy my się znamy?) fakt, wpisów mało, ale to nie wyścig, a jak trafi się dobry temat chociażby supermarkety :)) albo mecz, to frekwencja się poprawia najważniejsze chyba jest to, że pewne osoby są na stałe i starają się żeby forum trwało a i nowych przybywa (chociażby ja) pozdrowienia dla wszystkich, w Polsce i za oceanem ! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: witam w sobote wieczór ... 16.10.05, 05:41 Dzieki. Ja rowniez pozdrawiam zza Wielkiej Wody... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: witam w sobote wieczór ... 16.10.05, 14:37 jaka pogoda u Wielkiego Brata? bo u nas zimno i plucha, że nie chce się nosa z domu wystawić Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: witam w sobote wieczór ... 17.10.05, 14:18 Przez caly tydzien, dzien w dzien, od 7 do 15 pazdziernika lalo. Pobite zostaly wszelkie lokalne rekordy opadow (niektore siegaly jeszcze lat 40. ubieglego wieku). W okolicy w tym czasie spadlo po 10-15 cali deszczu (x 2,54 cm). Teraz za to jest potezny wiatr i (naturalnie) zagrozenie powodziowe... Pieskie zycie. Ja chce slonca ! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: witam w sobote wieczór ... 17.10.05, 16:40 u nas też nie ciekawie ... zimno się zrobiło, tak przejmujące, że nie chce się z domu wychodzić, ale trzeba .. Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: FORUM UMIERA:( ? 20.10.05, 15:40 jakoś jestem dobrej myśli - jeszcze trochę pozyjemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk czy ktoś zauwazył? 20.10.05, 15:53 że Forum żyje dziś pełnią zycia ???? pozdrawiam wszystkich (i za Oceanem tez :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Popełniłem błąd. 20.10.05, 19:31 Mogłem siedzieć na forum w "godzinach szczytu", ale z góry założyłem, że ruchu nie będzie. Teraz będę uważał - bo forum żywym jest! Odpowiedz Link Zgłoś