bmwariat 30.03.06, 07:57 Jeśli byłoby to moźliwe i moglibyście przenieść się w czasie- załóżmy, że w przeszłość- to co byście zmienili w swoim zyciu oczywiście wiedząc co się wtedy stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazylion3 Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 09:14 Na pewno studiowałbym więcej kierunków jednocześnie:) i pokręciłbym tempo jeszcze bardziej. Edukacja szeroka od jak najwcześniejszego etapu! No, bo tak poza tym to chyba nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 09:19 ..a.. no i jeszcze kręciłbym się o jakieś stypendium, wyjazd np. do Niemiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 09:21 raju, nie mógłbym tak się cały czas uczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 09:22 To, tylko kwestia wejściana odpowiednie obroty:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 09:25 ja już jestem poza ta karuzelą:)) i to już nie nie wkręci:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 09:26 a zresztą na studia nigdy nie jest za późno, możesz jeszcze coś zacząc:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 09:30 Myślę cały czas nad tym, ale najważniejsza jest praktyka, łączyć trzeba to z edukacją:) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 10:40 ja... hm, niewiele- bo to wszystko, co był, szkoła, liceum, turystyka, harcerstwo, potem szukanie siebie i studia, które mnie zmieniły- to ja, więc chyba wszelkie złe doświadczenia miały mnie czegoś nauczyć... może tylko nie powinnam była pozwolić odejść kilku osobom z mojego życia, ale na to nigdy do końca nie mamy wpływu.. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Wehikuł czasu-pytanie 30.03.06, 15:49 Wrocilbym chetnie gdzies tak w okolice roku 1977, moze 1978... Czy cos bym zmienil, trudno powiedziec, ale chetnie pewne rzeczy przezylbym jeszcze raz. Moze samo by inaczej wyszlo ? Co niekoniecznie znaczy, ze lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś