w.kielanowska 10.05.06, 09:45 Czy ktoś z Was gra, inwestuje, bawi się? Ostatnnio trochę się nią zaczęłam interesować,ale to dopiero początki.Macie jakieś wskazówki co by na plus wychodzić pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek.z.o Re: Giełda.... 10.05.06, 12:48 gratuluję odwagi i podziwiam, ale na ten hazard nie ma mądrych Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Giełda.... 10.05.06, 15:09 Chyba,ze uda sie dostac "cynk" od tych, co sprzedaja... Ale, no wlasnie, przynajmniej tutaj za cos takiego mozna isc siedziec (vide: Martha Stewart). Ja to widze jako cos w rodzaju finansowej "rosyjskiej ruletki", gdzie wygrywa tylko ten, kto wie na 200 %, w ktorej komorze jest aktualnie pocisk... Chyba, ze chodzi o niewielkie (nieznaczace dla inwestujacego) kwoty i traktujemy to troche jak rozrywke, jak dobra zabawe podczas wypadu do kasyna. Cos o tym wiem, bo (niestety) swoje stracilem :( Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Giełda.... 10.05.06, 16:20 No właśnie słowo hazard mnie trochę odstrasza ,mógłby to być dosyć niebezpieczny nałóg,a tego się boję,,Z drugiej strony (tej diabelskiej)-kto nie ryzykuje...ten narzeka,że nic nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Giełda.... 10.05.06, 16:39 Zgadzam sie z Toba w tzw. "calej rozciaglosci". A nawet, jak stracisz, to wyrwiesz z pare trzonowych, ustrzelisz pare kanalowych, nalozysz tu i owdzie koronke i od dna zawsze da sie odbic, prawda ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Giełda.... 10.05.06, 16:43 Na brak pracy nie mogę narzekać, więc z głodu chyba nie umrę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś