Dodaj do ulubionych

po prostu: dzien dobry :)

20.06.06, 10:23
jako, ze jestem tu nowa, a nie chcialabym, zeby wyszlo, ze niewychowana (:P) to postanowilam sie przedstawic, albo moze lepiej powiedziec przywitac. co prawda nie za bardzo wiem jak, wiec na poczatek mowie po prostu: dzien dobry :) mysle, ze wystarczy. moge tylko dodac, 'zem z ostrowca' i naprawde lubie to miasto. a, co! :)
Obserwuj wątek
    • bmwariat Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 10:25
      Witaj:)
      jo też żem z Ostrowca, ale narazie na emigracji w Wawie:) mam jednak nadzieje i
      zapał wielki na powrót:)
      • chuchalscy Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 11:22
        Witaj Gusia, mam nadzieję, że Ci się z nami Ostrowiakami tu spodoba.
    • dizzy81 Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 11:39
      Herzlich Willkommen!
    • aisablri Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 11:47
      ;)
    • pathos_phobos Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 14:28
      Jakie dobrze wychowane dziewcze:-) Witamy,witamy w naszym kółku wzajemnej
      adoracji.Wzmocnisz nieco szczupłe choć zgrabne siły kobiece
      • bmwariat Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 14:37
        pathos_phobos napisał:

> Jakie dobrze wychowane dziewcze:-) Witamy,witamy w naszym kółku wzajemnej
        > adoracji.Wzmocnisz nieco szczupłe choć zgrabne siły kobiece

a może to siostra jednej z forumowiczek?:))
        • aisablri Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 14:39
          Ależ skąd;) a w ogóle to co to za spiski? Bo zaraz tu wykryję lożę masońską!!
          • pathos_phobos Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 14:45
            Bo to wszystko wina gejów-lewaków z po,bo w po same zydy i komuchy
            • kszo.pany Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 16:27
              Witaj Zielonooka Gosiu, miło CIę tu gościć.
              Co do Ciebie i Aisablri - to jest na pewno jeden wielki przekręt z Towarzystwem
              Wzajemnej Adoracji i Grupą Trzymajacą Władzę, bo nasza nowa Forumowiczka już od
              dawna figuruje jako PRZYJACIEL NR 1 u Aisablri.
              Ponieważ jednak my lubimy adorować i trzymać (władzę) WITAMY SERDECZNIE!!!
              • kszo.pany Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 16:29
                ERRATA
                Podczas druku dostrzeżono następujące błędy:

W poście wyżej jest "Gosia", a winno być "Gusia".
              • aisablri Re: po prostu: dzien dobry :) 25.06.06, 00:55
                nie od dawna, ale od dnia w którym jązmusiłam do zarejestrowania się na
                forum:))))
    • brazilion Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 17:06
      Zielonooka gusiu, czy Ty masz moze cos wspolnego z fake plastic goch ?
      • kszo.pany Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 17:15
        Fake_plastic_goch jest z Drygulca, a Gusia jest z Ostrowca. Ale pozory mogą
        mylić.
        • aisablri Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 17:49
          :D jesteście cudowni!!:)
          • kszo.pany ZMOWA!!! 20.06.06, 18:07
            Owszem, jesteśmy cudowni. Ale przecież nie pisaliśmy o Tobie, tylko o Gusi,
            więc układ, układ i jeszcze raz układ!
            • aisablri Re: ZMOWA!!! 20.06.06, 18:14
              Bo ja w tym układzie pociągam za sznurki;)
              • fake_plastic_goch Re: ZMOWA!!! 20.06.06, 18:23
                jaki układ??? nic nie wiem o zadnym układzie!!! witaj Gusiu ;)
                • michal13w Re: ZMOWA!!! 20.06.06, 20:15
                  hello
                  • zielonooka_gusia Re: ZMOWA!!! 20.06.06, 21:57
                    hehehe niezle sie usmialam. czy wy widzicie we wszystkim jakies spiski? mimo wszystko dziekuje za przyjecie :)
                    • banan9991 Re: ZMOWA!!! 20.06.06, 22:00
                      pisz i pisz i lam nam glowe problemami nowa krew na forum
    • banan9991 Re: po prostu: dzien dobry :) 20.06.06, 20:20
      witam dame ja tez jestem nowy od marca
    • lachien Re: po prostu: dzien dobry :) 21.06.06, 06:46
      Hallo Gusia.
      • monika.dk Re: po prostu: dzien dobry :) 21.06.06, 08:30
        dzień dobry :)
        • zielonooka_gusia Re: po prostu: dzien dobry :) 25.06.06, 01:03
          no wiec dobrze, przyznaje sie, ale wine zrzucam na aisablri. nie ma to jak wplyw starszej siostry... :P
          • aisablri Re: po prostu: dzien dobry :) 25.06.06, 01:04
            znowu konspirację szlag trafił....;)
            • zielonooka_gusia Re: po prostu: dzien dobry :) 25.06.06, 01:06
              alez skad. konspirowac to my sie dalej mozemy, jako, ze jest wiele spraw, ktore mozna wywlec... :D;)
              • aisablri Re: po prostu: dzien dobry :) 25.06.06, 01:08
                Milcz!!!!!!
                • zielonooka_gusia Re: po prostu: dzien dobry :) 25.06.06, 01:10
                  lubie byc o ten jeden krok do przodu przed innymi :) :P
                  • aisablri Re: po prostu: dzien dobry :) 25.06.06, 01:13
                    noga jak kajak, ręka jak łopata...
                    • zielonooka_gusia Re: po prostu: dzien dobry :) 25.06.06, 01:14
                      hehehehe. no dobra, reszte zalatwimy w domu. koniec dogryzania przy ludziach.
                      • dizzy81 Jaka konspiracja? 25.06.06, 10:08
                        Połączyły Was koty, od początku zajarzyłem kto jest kto!
                        • zielonooka_gusia Re: Jaka konspiracja? 25.06.06, 10:16
                          takie nasze male zboczenie... :P
                          • michal13w Re: Jaka konspiracja? 25.06.06, 12:18
                            Phi. Też wiedziałem, ale siedziałem cicho:P
                            • aisablri Re: Jaka konspiracja? 25.06.06, 12:19
                              Taak, oczywiście, wszyscy wiedzieli;)
                              • brazylion3 Re: Jaka konspiracja? 25.06.06, 12:27
                                Normalnie...o co tu chodzi:) Dizzy81 wywiadowca wszystko wyłapie, wysledzi! On ma taki sprzęt i umiejętności ,że wszystkich was tu normalnie wysledzi:)
                                • aisablri Re: Jaka konspiracja? 25.06.06, 12:28
                                  jak to było? kot oskarżony o zjedzenie królika?;)))
                                  • zielonooka_gusia Re: Jaka konspiracja? 25.06.06, 19:20
                                    tak wlasnie. chcialam zglosic bulwers roku, gdyz nasi 'ukochani' sasiedzi [jesli to czytaja, to mi to wisi :] ] oskarzyli naszego biednego kota, o zjedzenie ich krolika. jak sie dzis okazalo, krolik jest caly i zdrowy, za to przeprosin, ani nawet inf o tym, ze ow krolik sie nie znalazl nie otrzymalismy. to dopiero chamstwo!
                                    • aisablri Re: Jaka konspiracja? 25.06.06, 20:06
                                      no nie... Koks powinien dostać wielki tort za to!!
                                      • zielonooka_gusia Re: Jaka konspiracja? 25.06.06, 20:11
                                        chyba wielka kielbase, bardziej by sie ucieszyl ;P
                                        • lachien Re: Jaka konspiracja? 26.06.06, 06:53
                                          Nawiązując do Waszego kota opowiem Wam podobnie niedorzeczną sytuację. Otóż było
                                          kiedyś 2 sąsiadów. Jeden miał chyba jamnika a drugi coś większego:) Właściciel
                                          większego ssaka wyszedł kiedyś z domu i zastał swojego pupila siedzącego nad
                                          zwłokami mniejszego ssaka sąsiada. Przestraszył się ów sąsiad, że jego kolega
                                          zza płotu będzie delikatnie mówiąc niezadowolony z zaistniałej sytuacji. Wziął
                                          więc łopatkę i zakopał truchło w ogródku. Jakież było jego ździwienie tudzież
                                          zmieszanie, kiedy wieczorem zastał owe truchło siedzące przed swoimi drzwiami.
                                          Reszty można się domyślać:)
                                          • aisablri Re: Jaka konspiracja? 26.06.06, 13:04
                                            Ito jest niemalże analogiczna historia:) z tą tylko różnicą, że królika nikt
                                            nie zakopywał:))
    • nieruchawy_bobek To ja też sie przywitam... 28.06.06, 14:06
      Nieruchawy Bobek jestem. Dla znajomych poprostu Bobek. Nie mylić z Borkiem, ja jestem bardziej opalony i mam bielsze zęby
      • sound_system Re: To ja też sie przywitam... 28.06.06, 14:22
        oryginalny login, hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka