banan9991 04.08.06, 19:00 potrafi ktos jezdzic ,bo ja nie chyba da sie nauczyc dobrze to robic jak ma wiecej niz 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good Re: Narty 05.08.06, 21:53 drugim Tombą nie zostaniesz, ale nauczyć się można ZAWSZE, niezależnie od wieku, trzeba mieć tylko chęci. ja zacząłem przed 30-ką i jakoś dałem radę, właśnie planuję 5 sezon na deskach tej zimy :) a na pierwsze 1-2 sezony zdecydowanie proponuję narty z wypożyczalni, nie ma sensu inwestować we własny sprzęt na początku, za to w instruktora (lub instruktorkę) już tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Narty 06.08.06, 19:40 licze na cierpliwos moze cos sie naucze raczej w baltowie cwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Narty 06.08.06, 19:48 pewnie ciekawe ile to trwa aby przejechac wmiare sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Narty 06.08.06, 19:55 jeżeli będziesz się uczył tak jak piszesz!!!! nadal niezrozumiale, to nigdy w życiu się nie nauczysz jeździć na nartach Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Narty 25.09.06, 16:51 Ja jeżdziłem jak byłem mały, ale miałem trudności ze skrętami...potem długa pauza do dziś i szczerze mówiąc nie umiem. Może jak otworzą wyciąg w Bałtowie, to się jakoś przejadę czy coś:) Oj, potrzebny jest taki obiekt u nas w powiecie, aż się prosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Narty 25.09.06, 19:18 Sprawa nie taka prosta. Ja zaczynalem przed trzydziestka, a strach pozostal mi do dzisiaj. Skrecanie to pikus - najgorzej z zatrzymywaniem sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Narty 26.09.06, 14:01 Jako dziecko też jeździlam. Kiedyś mi się zdażylo- w Opatowie, w parku- jechalam z górki, prosto w drzewo, upadlam, a narty się odpięly:) ale zawsze to bardzo lubilam. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Narty 26.09.06, 15:42 przyjadę do Bałtowa na narty, gratuluję Wam takiej góry i wyciągu, Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Narty 26.09.06, 15:56 to raczej "ośla łączka" niż górka. Ostatnio zjeżdzałem z niej na sankach, a narciarzy "wyciągał" do góry samochod z łańcuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Narty 26.09.06, 17:37 Buksy ośla łaczka powiadasz? Hmmm.... no Alberto Tomba to ja nie jestem, ale dwa razy w czasie jednego zjazdu jak się wywaliłem do góry kołami to nie wiedziałem gdzie nogi, gdzie głowa, gdzie dół stoku a gdzie góra. :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Narty 26.09.06, 19:33 buksy by chciał Alpy w Bałtowie, więcej pokory drogi kolego Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Narty 26.09.06, 20:26 nie no ja porównuję do innych zjezdzalni w świetokrzyskim lub na podhalu a nie do swoich umiejętności :) Odpowiedz Link Zgłoś