oliwka_24 11.07.07, 14:02 Dziewczyny czy wiecie może jakie sa kolory kosmetyczek w aktualnym numerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryfka81 Re: "Twój Styl" 11.07.07, 14:27 Na mieście widziałam chyba dzisiaj jasnoniebieską. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: "Twój Styl" 11.07.07, 14:40 takie same jak tych nieszczesnych toreb w ubieglym miesiacu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: "Twój Styl" 11.07.07, 14:51 tak, takie jak i torebki swoją droga TS mógłby wprowadzic te mode, zeby sprzedawac wydania z dodatkami i bez Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: "Twój Styl" 11.07.07, 15:02 ja takzew te ostanie torby i kosmetyczki sa szkaradne a do tego zasmrodzilam nia cala szfe... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: "Twój Styl" 11.07.07, 17:47 no to jest nas wiecej:) moim zdaniem TS to magazyn raczej ekskluzywny, wiec kobiety, które go czytają nie noszą takich torebek... Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: "Twój Styl" 11.07.07, 18:04 paulinaa napisała: > moim zdaniem TS to magazyn raczej ekskluzywny, wiec kobiety, które go czytają > nie noszą takich torebek... o cholercia :/ dobrze ze moja córcia jeszcze nie jest tego swiadoma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkaaa1 Re: "Twój Styl" 12.07.07, 10:53 no naprawdę. juz tyle skarg na te torby i na stronie Twojego Stylu tez się z nimi spotkałam wiec mam nadzieje ze redakcja tego magazynu dotrze do tych krytycznych uwag. bo aż żal że taki szanujący się magazyn dodaje takie tandetne torby ... Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: "Twój Styl" 11.07.07, 15:31 ja tez! albo zeby dodatek przynajmniej nie windowal w gore ceny. moze jakis list otwarty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: "Twój Styl" 15.07.07, 23:26 to ja tez przylącze sie do was:)zdecydowanie wole Twoj styl bez dodatkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: "Twój Styl" 11.07.07, 15:19 oliwka_24 napisała: > Dziewczyny czy wiecie może jakie sa kolory kosmetyczek w aktualnym numerze? biala, bezowa i blekitna Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: "Twój Styl" 11.07.07, 15:55 eee a mnie nic torba z poprzedniego numeru nie zasmrodziła - po prostu po przyjciu do pracy (TS kupilam w kiosku pod biurem) wypi**** dodatki do kosza :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: "Twój Styl" 11.07.07, 16:09 no walsnie a ja bieraczka gromadze wsyztsko ze niby kiedys sie przyda dla dzieciakow jakis albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: "Twój Styl" 11.07.07, 16:33 też tak miałam z tym zbieractwem :) ale jak zabrakło miejsca na ważniejsze rzeczy, zaczęlam wyrzucac wszystko bez sentymentów (i prawie jak leci :) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: "Twój Styl" 11.07.07, 16:41 >zaczęlam wyrzucac wszystko bez sentymentów (i prawie jak leci :) he he to zupelnie jak ja. Minus tego taki, ze jak cos w domu sie zgubi to jestem pierwsza podejrzana osoba. I w sumie slusznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: "Twój Styl" 11.07.07, 17:48 ja tez tak zbieram... sama nie wiem po co... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: "Twój Styl" 11.07.07, 16:23 Ha! Nie wiedziałam, że w "Twoim Stylu" nie ma opcji bez dodatku. Myślałam, że po prostu pecha mam. Właśnie ostatnio obleciałam cały Empik w posuzkiwaniu TS bez torby (molestując przy tym obsługę) i w końcu się wkurzyłam i nie kupiłam. Nie będę za jakieś badziewie dopłacać. Idę po Elle :o) Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: "Twój Styl" 11.07.07, 16:30 mam prenumerate,z dodatkiem czy bez 7,90 a jeszcze prezencik se moglam wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: "Twój Styl" 11.07.07, 17:49 mnie juz nawet nie chodzi o cene... 2zł nie majątek... ale co z ta torbą robic? Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: "Twój Styl" 11.07.07, 17:59 ja akurat te z tamtego roku mam na drobne zabawki ,ktore biore madzikowi na sppacerek :P hehe-moj małż stwierdził kiedys ze druga taka przydałaby się na kosmetyki,które zapychaja wszystkie rogi wanny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: "Twój Styl" 11.07.07, 20:31 paulinaa napisała: > mnie juz nawet nie chodzi o cene... 2zł nie majątek... ale co z ta torbą robic? wyrzucic :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: "Twój Styl" 12.07.07, 11:02 no wlasnie o to chodzi, ze ja tak nie umiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Twój Styl" 12.07.07, 23:26 Dawno nie bylo tak beznadziejnego numeru,nawet pod wladza Pienkowskiej;)Za to piekna okladaka,bo niestety pozostale zdjecia Bachledy juz gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
werka_werka Re: "Twój Styl" 13.07.07, 00:49 A co takiego beznadziejnego tam jest Twoim zdaniem? Mnie akurat sie sporo podobalo, np. artykul o uciekajacych pannach mlodych:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: "Twój Styl" 13.07.07, 10:48 no mnie tez sie numer wydal ciekawy:) a artykul o uciekających pannach mlodych przeczytalam jako pierwszy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Twój Styl" 13.07.07, 10:48 werka_werka napisała: > A co takiego beznadziejnego tam jest Twoim zdaniem? Numer cienki,malo do czytania.A artykul o"pakowaniu"to juz wogle gniociuch. Za to wielki PLUS-strony kulinarne-wspaniale zaaranzowane,az sie wierzyc nie chce,ze to polskie zdjecia,a nie przedruki.Ale stylizowala je pani Likus,kobieta z klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
werka_werka Re: "Twój Styl" 13.07.07, 21:42 No to moze warto byloby podpowiedziec redakcji, o czym chcialabys czytac. Ja lubie niektore reportaze (np. o matkach ze stalinowskich wiezien rozdzielonych z dziecmi) i zdrowie. W "Elle" za to, kurcze, gnioty same, np. artykul o seksie na jedna noc, zenada, ni to odkrywcze, ni ciekawie napisane, az nie moglam uwierzyc, ze to dawna dziennikarka "Polityki" pisala... Oto co format robi z dziennikarskiego piora. Albo o stopach w seksie, i ten tytul, orgazm w malym palcu, hehehe. Albo rady pani redaktor, by jesli nei mozemy umyc zebow, przegryzli jablko - przeciez to kwasy sa, na Boga, co psuja zeby tak samo jak cukier!!! skad ona sie urwala, toz to rady sprzed pol wieku sa... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Twój Styl" 13.07.07, 22:30 werka_werka napisała: > Ja > lubie niektore reportaze (np. o matkach ze stalinowskich wiezien rozdzielonych > z dziecmi) tak,ten artykul byl b.ciekawy.I swiezy,choc historia sprzed pol wieku > > Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: "Twój Styl" 13.07.07, 14:06 ja bym napisała, ze odkąd Pieńkowska jest red. nacz. to wszystkie numery są beznadziejne - jak leci. Ostatnie 2 albo 3 skończyły swój żywot w łazience, wymiąchane, podrapane przez kota i ledwie muśnięte wzrokiem przeze mnie. Aktualny numer jest ciut ciekawszy od tych poprzednich. Ale nie mogę przestać się dziwić jak patrzę na 1 zdjęcie P.Markowskiej, że to ona. Gdyby nie podpis, to bym się w życiu nie zorientowała. Moim zdaniem ta sesja przebiła sesję Oli Kwaśniewskiej z Vivy (tę "śpiącą"). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: "Twój Styl" 14.07.07, 11:53 a co takiego zrobili z markowską? dla mnie normlanie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: "Twój Styl" 15.07.07, 14:38 a dla mnie nie - nie poznałam jej. ze to ona dowiedzialam sie z podpisu pod zdjeciem. Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina Re: "Twój Styl" 16.07.07, 09:46 Faktycznie jakieś dziwne te zdjęcia. Mnie przyszło do głowy, że P.M. ma chyba NOWE zęby. Albo jakieś nakładki na te stare. Alicja B-C to ładna kobietka ale te zdjęcia potwornie pozowane (usta wydęte sztucznie). Piekne ma włosy! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: "Twój Styl" 12.07.07, 23:56 mialam ostatnio taki problem z "m jak mieszkanie"byla wnim ohydna torba agazeta kosztowala 2 razy tyle co zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: "Twój Styl" 13.07.07, 13:42 I ja przyłączam się do opinii na temat tych nieszczęsnych toreb. Zauważyłam,że rzucają się na te wydania starsze panie i młodsze dziewczynki,które potem je noszą. Bo rzeczywiście dorosłe kobiety,które chcą być eleganckie ich nie noszą. Dodatki powinny być odpowiednie do stylu gazety. Takie torby pasowałyby do "przyjaciółki" czy "pani domu". Twój styl to gazeta na wyższym poziomie,więc powinna zadbać o ewentualne dodatki. Wiadomo,że nie będzie to żaden krem np Chanel ale już daliby coś Nivea czy Ziaja czy cokolwiek innego( bo nawet z niższych półek są dobre kosmetyki),z czego skorzystałoby więcej kobiet. Zamiast obciachowe dodatki 2 czy 3 razy w roku mógłby być 1 w roku ale jakiś przydatny.. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Twój Styl" 13.07.07, 20:05 Film ktory zostal zjechany prze4z krytyke,ale gra w nim Cielecka wiec dla niej obejrze.Bo oczywiscie nie dostane wyboru-kupic z dodatkiem,czy bez Odpowiedz Link Zgłoś
werka_werka Re: "Twój Styl" 15.07.07, 12:47 Wracam po przeczytaniu kolejnej porcji:)) Tak sobie mysle, ze niechec do TS bierze sie chyba z efektu aureoli, bo jest w nim Pienkowska, Pienkowskiej nie lubie, wiec TS to gniot. "Ona zepsula to pismo". A ja sie pytam, ktora z Was naprawde zaczytywala sie TS zza czasow Kaszuby? Pamietacie te czasy w ogole? W tym numerze znalazlam kolejne ciekawe dla mnei rzeczy, wiec sie sprzeciwiam opinii, ze numer beznadziejny. A wywiad z Dudkiem jest be? dla mnie jak najbardziej, z Kurtem Russelem, tez. Przydaloby sie wiecej reportazu, troche wiecej dystansu, dowcipu slownego. Ale to nie "Polityka" ani "Przekroj" w koncu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Twój Styl" 15.07.07, 21:15 werka_werka napisała: > Wracam po przeczytaniu kolejnej porcji:)) Tak sobie mysle, ze niechec do TS > bierze sie chyba z efektu aureoli, bo jest w nim Pienkowska, Pienkowskiej nie > lubie, wiec TS to gniot. "Ona zepsula to pismo". A ja sie pytam, ktora z Was > naprawde zaczytywala sie TS zza czasow Kaszuby? Pamietacie te czasy w ogole? > > Zaczytuje sie prasa odkad nauczylam sie czytac.Najpierw Magazyn Rodzinny(z felietonami Osieckiej i przedrukami z Vogue'a)+Uroda,potem juz TS i Elle. O prasie codziennej i innej nie bede juz wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
werka_werka Re: "Twój Styl" 15.07.07, 23:21 Nie wątpie. Ciekawi mnie zatem, co myslisz o polskim "Elle". Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Twój Styl" 16.07.07, 11:10 werka_werka napisała: > Nie wątpie. Ciekawi mnie zatem, co myslisz o polskim "Elle". Hmmmm,maja fajne zdjecia z innych edycji,pisza o osobach o ktorych nie ma w innych magazynach(np moj ulubiony numer z Emanuelle Beart).Za czaso Devoud zdarzaly sie glebsze rozmowyz filozofami ,czy intelektualistami,ale w magazynowej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: "Twój Styl" 16.07.07, 13:52 Ja poproszę gazetę bez próbek i bez dodatków, ewentualnie z filmem, ale zawsze do wyboru: chcesz, kupujesz z filmem, nie, kupujesz bez. Odpowiedz Link Zgłoś