Dodaj do ulubionych

PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ

07.11.06, 15:04
Witam Serdecznie i zapraszam do profesionalnej szkoły muzyki na osiedlu Ogrody
5a, Dziś wieszamy szyld i jedziemy z koksem. Dwie Klasy, instrumenty
klawiszowe i wokal sceniczny z akompaniamentem. W lato będą warsztaty muzyczne
z gwiazdami, będą koncerty z zawodowcami dla najzdolniejszych, w weekend
spotkania motywacyjne, gdzie będziemy rozmawiać co tam słychać u gwiazd i
oglądać filmy muzyczne, wykłada Maciej Rzesiowski, muzyk współpracujący z
czołowymi muzykami tego kraju i nie tylko. www.rzesiowski.com Lekcje już za
20zł/h Będzie Zawodowo!!! Zapraszamy!!!
Osiedle Ogrody 5a nad Neonetem
Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 07.11.06, 17:29
      No ,to pozostaje mi życzyć wszystkiego dobrego i sukcesów. Takie szkoły sa potrzebne, aktywizujcie także w jkiś spoosób środowisko. Może współpraca szersza i naiwazniejsza promocja!
      Pozdrawiam i powodzenia:)
    • lachien Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 07.11.06, 18:28
      BRAVO.
    • jaros19 Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 10.11.06, 12:54
      wreszcie pare dobrych pomysłów w tym mieście. Powodzenia
    • maciekrz Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 15:32
      no i są już pierwsi uczniowie, teraz tylko brakuje wsparcia dużych firm. Dziwny
      ten Ostrowiec, objeździliśmy już ponad 20 firm i nic, zero zainteresowania. Ale
      nie damy się:). Jeśli znacie ludzi którym zależy na rozwoju tego miasta tak jak
      i nam to Dajmy czadu razem. POZDRAWIAM Wszystkich Serdecznie
      • brazylion3 Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 15:37

No włąsnie to jest pytanie, dobre masz podehjście, mnie też tu przerażają niektóre postawy, ale zaniedbania z poprzednich lat są widoczne i ludzie, kadra...dynamika młodych tego tu nie ma:) Pozdrawiam i nie traćcie sił i wiary:)
        --------------

Jarosław Wilczyński Twoim Prezydentem
      • buksy Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 19:17
        nie rozumiem, po co Ci wsparcie dużych firm ?
        • kszo.pany Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 19:18
          Sponsoring Buksy:)
          Dzięki za fotkę w kierunku Rżuchowa!
        • brazylion3 Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 19:19

Buksy:) model sieciowy...:) partnerstwa poziomego...
          --------------

• buksy Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 19:31
            może mam staroświeckie podejście do biznesu (bo jak rozumiem ta szkoła to biznes). Rozumiem , że ma coś do sprzedania (usługi) a w dużych firmach nie chcą tego kupić ? i co obrażony jest ?
    • buksy Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 19:43
      no i zły link podałeś :www.rzesiowski.nawww.pl/
    • maciekrz Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 21:38
      racja, rzesiowski.com już nie działa, dosłownie od paru dni, ten drugi adres
      owszem. Pytacie po co sponsoring firm, już odpowiadam, jeśli chce się robić duże
      koncerty, niestety bez dużych pieniędzy się nie obędzie, szkoła jest już
      wyposażona w sprzęt najlepszej klasy, wsparcie firm potrzebne jest głównie w
      dziale reklamy i dotarcia do wszystkich zainteresowanych szkołą, już działam z
      urzędem miasta, lada dzień idę do prezydenta (nowo wybranego w niedzielę), już
      rozmawiałem z perspektywami, jest jakaś tam agencja reklamy, ale chce za duże
      jak dla mnie pieniądze. 20 zł za lekcję to niestety nie są pieniądze za które
      buduje się domy i jeździ luksusowymi samochodami. Profesjonalna szkoła muzyki
      Maciej Rzesiowski Group to przede wszystkim instytucja, która ma dotrzeć do
      ludzi, bo jako muzyk współpracuje z gwiazdami polskiej i nie tylko sceny muzycznej.
      Mam jakąś misję, by nauka muzyki była na najwyższym i przyjaznym, bezstresowym
      poziomie, i by dzieciaki nie musiały słuchać starych bab emerytek jak to się
      grało przed wojną. W styczniu będzie świetny koncert mojej grupy muzycznej,
      potem będzie Alec Sun Drae z londynu gościć w Ostrowcu, i wiele wiele innych
      zapowiadających się imprez, może Doda, kto wie, ale do tego potrzebne są firmy
      którym zależy na ożywieniu miasta Ostrowiec.
      Mam nadzieję że wszystko wyjaśniłem. Pozdrawiam Serdecznie Maciej Rzesiowski
      • brazylion3 Re: PROFESIONALNA SZKOŁA MUZYKI MRGroup, już w OŚ 25.11.06, 23:16

Dla mnie podoba mi się twój styl. Przez imprezy (events-y) można osiągnąc świetny efekt marketingowy i promocji. Promocja, marketing miejski jest skuteczny w tedy , gdy działa wiele partnerów. Powodzenia i zpału, zapału:)
        --------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka