wojtek_68 22.11.06, 07:56 węgiel ma w tym roku wyjątkową cenę... Serdeczne wyrazy współczucia dla rodzin i przyjaciół tragicznie zmarłych górników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazylion3 Re: ['] ['] ['] żałoba na Śląsku 22.11.06, 08:02 [*] i to nie pierwszy raz w tej kopalni... -------------- Jarosław Wilczyński Twoim Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: ['] ['] ['] żałoba na Śląsku 22.11.06, 12:58 Łączę się z blikimi ofiar. ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_68 Brawa dla Zetki za fajne granie w taki czas, 23.11.06, 09:39 Słucham Zetki (na przemian z PR3) i jakoś tak mi się podoba nastrój, jaki stworzyli. Bo i pogoda smutna i jakoś tak nieciekawie się zrobiło ... Wreszcie trochę radia bez fajerwerków. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Brawa dla Zetki za fajne granie w taki czas, 23.11.06, 13:06 Mi sie podobał nastrój jaki stworzyło Radio WAWA, gdy zmarł Papież...i ta trąbka! aż kości się same piłowały Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: ['] ['] ['] żałoba na Śląsku 23.11.06, 09:43 To pierwsza taka katastrofa w górnictwie, którą udało mi się za życia mojego zarejestrować! Ogromna tragedia! Ps. Chciałbym jeszcze dodać kilka słów od siebie, ale nie jest to odpowiedni moment Odpowiedz Link Zgłoś
murcek Re: Górny Śląsk dziekuje 23.11.06, 12:59 Serdeczne dzieki za slowa wspolczucia, szczególnie bo plyna z wojewodztwa swietokrzyskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Górny Śląsk dziekuje 23.11.06, 13:05 Słowa i wyrazy współczucia od ostrowiczanina, który siedzi w Warszawie[*] Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Górny Śląsk dziekuje 23.11.06, 13:09 Łaczymy się z Wami w tej trudnej chwili.Ślask zawsze w historii ponosił najwyższą cenę i udowadniał, że jest jednym z filarów Polski. -------------- Jarosław Wilczyński Twoim Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: ['] ['] ['] żałoba na Śląsku 23.11.06, 19:43 ['] ['] ['] ja też zapalę świeczkę, to niewyobrażalna tragedia tych ludzi i ich rodzin - wyrazy współczucia . . . Odpowiedz Link Zgłoś