jary21 25.11.06, 21:57 Z mniejszego zla wybieram Kaminska! Wilczynski jest sponsorownany przez przedsiebiorciow...Nie oszukujmy sie....ps.Pani Ingo Umowa o Umowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skladak1968 Re: Prezydent 25.11.06, 22:02 Panie Kolego! Cisza wyborcza jest. Art. 201 Ordynacji: Kto, w związku z wyborami do rad gmin, rad powiatów lub sejmików województw w okresie od zakończenia kampanii wyborczej aż do zakończenia głosowania, zwołuje zgromadzenia, organizuje pochody lub manifestacje, wygłasza przemówienia, rozdaje ulotki lub w jakikolwiek inny sposób prowadzi agitację na rzecz kandydatów lub list kandydatów- podlega karze grzywny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Prezydent 25.11.06, 22:03 Nie usuwam tego, bo musiałbym też pozostałe polityczne wątki wyrzucić. Przetrwajmy to już i miejmy za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Prezydent 25.11.06, 22:07 Jary21 wie doskonale o ciszy, bo przecież sam kandydował na radnego z Samoobrony, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Prezydent 25.11.06, 22:14 A ja powoli, po cichu otwieram szafę z wynikami II tury..... i co ja tam widzę, ohoohoooooo, ciekawe rzeczy!!! Ale nie powiem, bo składak mi tu zaraz przyfansoli ordynacją.... i najgorsze, że będzie miał rację, cholera. A wyniki same mi się wysypują z tej szafy Lesiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Prezydent 25.11.06, 23:08 I ty chciałeś byc radnym! Człowieku za grosz rozsądku w tobie. Czego się można spodziewac po ludziach z Samoobrony...na pewno nie zmian:( -------------- Jarosław Wilczyński Twoim Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Prezydent 26.11.06, 21:35 No teraz będziemy wymagać ,podpowiadać itp,itd-przynajmniej jako kandydat nas kiedyś czytał..... Odpowiedz Link Zgłoś