21.12.06, 21:50
Hej kto z Was ma już ubraną choinkę?
Obserwuj wątek
    • skladak1968 Re: choinka 21.12.06, 21:51
      Mam :) Żona z Córką ubrały :) To co wrzucamy foty ;)
      • ania7718 Re: choinka 21.12.06, 22:06
        Witaj skladaku! Uwielbiam Boże Narodzenie, uważam, są to radośniejsze święta
        niż jakiekolwiek inne, choć i Wielkanoc ma pewnien urok
        • Gość: wojtek_68 Szkoda, że już nie ma choinki pod schodkami... IP: 87.204.126.* 21.12.06, 22:21
          Ta choinka na końcu schodków koło okrąglaka była fajna. czasem nawet nieźle ubrana.
          Ale J.Szostak wpadł na pomysł, by ją przesadzić bo mogła zasłonić jego pomnik!
          No i przesadził z tym pomysłem.

Oczywiście drzewko obumarło...
    • gedaro1 Re: choinka 21.12.06, 22:19
      Ubrałem(przyniosłem drzewko z piwnicy) Ubierała żona z córką już w sobotę.
      • Gość: wojtek_68 ja ubieram w wigilję ale chyba w sobotę zacznę... IP: 87.204.126.* 21.12.06, 22:24
        Obiecałem dziewczynom bałwana, jak co roku.
        W ubiegłoroczną wigilję ulepiłem takiego olbrzyma, że po kilkukrotnych roztopach oblodzony wytrzymał do końca lutego.
        Dzieciaki za oknem aż piszczały z radości i klaskały, gdy go lepiłem. Fajnie było. A w tym roku d... blada. Szkoda. Bez śniegu połowa atmosfery przepada.
        • ania7718 Re: ja ubieram w wigilję ale chyba w sobotę zaczn 21.12.06, 22:39
          Właśnie szkoda ze brakuje śniegu, chyba już nie ma nadzieji że spadnie. Moze na
          sylwestra będzie.
    • Gość: sebu Re: choinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 07:34
      Choinki w domu nie bedzie :(( żona zaprotestowała - z młodym kotem nie da rady
      a my w domu i tak rzadko bywamy. Za to w pracy aż dwie ubierałem z
      pensjonariuszami i tu świąteczny nastrój i przygotowania do świat na całego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka