mawe1 19.01.07, 12:54 dzien dobry, czy jest polaczenie busowe na trasie warszawa-skarzysko?jesli tak czy moge prosic o jakis namiar na firme przewozowa? dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fumigata1 Re: warszawa-skarzysko 20.01.07, 16:23 Cześć,niestety muszę Cię zmartwić-nie ma autobusowego połączenia Sko-Warszawa. Jeżeli chcesz jeździć koniecznie autobusem,to najbliższe miejsce wyjazdu jest w Kielcach albo w Rsdomiu:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lobo73 Re: warszawa-skarzysko 05.05.07, 21:49 sibeliuss napisał: > Masz awersję do pociągów? Tak sibeliussie ja mam awersje do pociągów :> Odpowiedz Link Zgłoś
lobo73 Re: warszawa-skarzysko 05.05.07, 21:48 Jeśli chodzi o busy to chyba nie ma bezpośrednich połączeń, natomiast są przecież autobusy PKS-u przelotowe relacji, Szczawnica , Zakopane. itp. do Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
adamstefanski Re: warszawa-skarzysko 10.05.07, 20:44 Przecież praktycznie od zawsze jest bezpośredni autobus pospieszny PKS Skarżysko-Warszawa. Wyjeżdża codziennie rano o 6:44 z dworca PKP. Jest jeszcze autobus kursujący tylko w niedzielę. Wyjeżdża z dworca PKP o 14:44. Mogłem się o pare minut pomylić :-) Te kursy nie wyleciały z rozkładu po przejęciu przez Starachowice. Odpowiedz Link Zgłoś
lobo73 Re: warszawa-skarzysko 15.05.07, 11:10 adamstefanski napisał: Te kursy nie wyleciały z rozkładu po przejęciu przez > Starachowice. Właśnie, wyleciały więc ich nie ma. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś