dizzy81 15.02.07, 13:13 Jak tam Rondo Mogilskie w Krakowie, są jakies postępy, co z przedłużeniem lini tramwajowej z Pawiej do Słowackiego? Robią coś? A przebudowa Warszawskiej? Łoo, musze kiedyś jechać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisablri Re: aisablri 15.02.07, 13:27 Ja nie wiem , może to ignorancja, ale nie używam komunikacji miejskiej:) Tzn jak tamtędy jechalam ostatnio, to ciągle ryli. Poza tym Mickiewicza uwolnili z klatki, ale rynek wciąż rozkopany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: aisablri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:30 Dziewczyno!!! Kraków jest tak piękny, na Kurdwanowie byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: aisablri 15.02.07, 13:30 bylam bylam, jak mam czas, to chodzę. Ale teraz mam sesję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: aisablri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:32 Chodzisz na Kurdwanów? Gratuluje kondycji:D Ja kiedyś wracałem z miasteczka AGH na Hute, łoooo, ale abstrakt był:D Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: aisablri 15.02.07, 13:33 yyyy dizzy81 hmmmm miastaNiemieckie jakbyś zobaczył szczeka opadłaby ci na 100% a pzy tym wyfdają się byc takie proste, tzn. wiesz gdzie masz dojśc pójść itd. -------------- KSAP - rusza rekrutacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafost1 Re: aisablri 15.02.07, 13:35 rondo rozgrzebana, wytyczono objazdy, od strony Nowej Huty do centrum jechalem ostatnio wieczorem 1,5 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: aisablri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:39 Wkurzające, zwłaszcza w tłoku jak się stoi. Najzabawniej jest jak staną w Norymbergach tam gdzie fotokomórki i nie da się odjechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: aisablri 15.02.07, 13:44 dokładnie, tam ordnung mus sein :) szczególnie w małych miasteczkach to widać, i co mnie jeszcze uderzyło to to, że dochodzisz do przejścia dla pieszych a kierowcy kulturalnie z daleka się zatrzymują, żeby cię przepuścić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Se-nka Re: aisablri IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.07, 19:42 Dawno nie bylam w Krakowie.Pamietal ladne galerie w Sukiennicach.Bedac dzis - polecialam szybciutko i ... czy mozecie mi odpowiedziec dlaczego prawie same bursztyny sa na straganach?Wiekszy wybor bursztynow niz w Gdansku na Dlugim Targu -) Odpowiedz Link Zgłoś