Dodaj do ulubionych

czat z prezydentem

IP: *.telkonet.pl 02.03.07, 21:46
wydaje mi sie że jednak nie przyjmie się wśród Ostrowczan tego typu kontakt z
mieszkańcami. Mam wrażenie że jakoś nie ma chętnych do rozmowy tą drogą.
Zarówno teraz jak i przed poprzednim razem było pare osób które zadawały
pytania do prezydenta. Czyż by nas nie interesowały sprawy związane z naszym
miastem a może problem tkwi zupełnie gdzie indziej.
Obserwuj wątek
    • chuchalscy Re: czat z prezydentem 03.03.07, 12:41
      Walnę z grubej rury. Zaryzykuję tezę. A co, nie wolno mi. Z daleka nadaję. Nikt
      mi nie wpieprzy w ciemnej /czytaj w Wąskiej/ uliczce. Więc walę: CZYŻBY BYŁO
      TAK, ŻE JAKA WŁADZA TAKI CZAT ?????
      • michal13w Re: czat z prezydentem 03.03.07, 12:47
        Sorryyyy, ale chyba raczej jaki obywatel taki czat
        • Gość: neti Re: czat z prezydentem IP: *.telkonet.pl 03.03.07, 14:22
          A ja myślę, że obydwaj macie rację:):):)
          • brazylion3 Re: czat z prezydentem 03.03.07, 15:14
            a ja myślę, że brakuje polityki informacyjnej:):) Ludzi to nie obchodzi. KOMUNIKAT!INFORMACJA!

--------------

KSAP - rusza rekrutacja :)
            • Gość: neti Re: czat z prezydentem IP: *.telkonet.pl 03.03.07, 16:20
              Zgadzam się B3. Ale jest jeszcze druga strona medalu.Niestety nie ma
              zdecydowanego odzewu ze strony władz na konkretne pytania i zgłaszane problemy.
              Podczas czatów, zebrań rad osiedlowych, ludzie zgłaszają swoje "bolączki" i
              otrzymują grzeczne odpowiedzi , typu: " Tak, macie Państwo rację.Trzeba się tym
              zająć.Pan naczelnik takiego to a takiego wydziału się tym zajmie". I co? I nic.
              Na tym sie kończy. Ludzie dlatego się zniechęcają.Takie "działanie pod
              publiczkę" nic dobrego nie przynosi.Daltego marny odzew na jakiekolwiek
              komunikaty.Namacalnym dowodem na to były zakończone zupełnym fiaskiem
              konsultacje społeczne w sprawie budowy supermarketów. Tu komunikat
              i "nagłośnienie"było całkiem spore.Ludzie jednak powtarzali,że władza i tak
              swoje zrobi, biorąc pod uwagę konsultacje ,czy też nie.Nie twierdzę, że to
              słuszna reakcja,myślę zupełnie odwrotnie, ale niestety, zbieramy żniwo ogólnego
              rozczarowania społeczeństwa do polityki, a przede wszystkim do polityków,
              którzy są u steru władzy w tym państwie i to na każdym jego szczeblu.
        • brazilion Re: czat z prezydentem 03.03.07, 18:09
          A poza tym, jaki procent nieco starszych wiekiem obywateli nie boi sie
          komputera, ma dostep do netu i czas akurat wtedy, gdy jest ow czat ?
          • chuchalscy Re: czat z prezydentem 03.03.07, 18:58
            W drodze rewanżu, teraz ja Ciebie poprę brazilionie. Ze starych ludzi tylko my
            dwaj przy kompie, hehehe.
            • Gość: Wojtek_68 a ja to co? podlotek ;) IP: 83.238.72.* 03.03.07, 19:03
              też mam co opowiadać...
              • chuchalscy Re: a ja to co? podlotek ;) 03.03.07, 21:43
                Wojtek, Ty 1968 jesteś? Jeśli tak, to chylę czoła, ale jednak młokos jesteś.
                Temp_nick jest najstarszy, ja drugi a brazilion trzeci. No chyba, że o czymś nie
                wiem?
                • brazylion3 Panowie ja też się przyłącze 04.03.07, 22:11
                  Moi koledzy to średnia wieku 40 - 45 lat. Też moge sporo poopowiadać...

--------------

Świetny pomysł.Zapewniam...Pozdrawiam Z.M.W.
                • temp_nick Re: a ja to co? podlotek ;) 05.03.07, 00:30
                  Sie ma 'chuchalscy' -Dziekuję za 'reklamę'
                  • ewam_1977 Re: a ja to co? podlotek ;) 05.03.07, 08:57
                    nie czatowałam bo obiad gotowałam :D:D
    • Gość: d81 Re: czat z prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 07:43
      Co było na czacie? Byli Wy?
    • dizzy81 Re: czat z prezydentem 05.03.07, 14:36
      No to mozecie poczytac:
      www.um.ostrowiec.pl/chat/archiwum/chat02032007.pdf
      • dizzy81 Re: czat z prezydentem 05.03.07, 14:39
        Czat bardzo krótki, a rzeszowianka pewnie była z Kielc:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka