mario_pulanki 22.03.07, 08:10 www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070321/SPORT01/70320074/-1/SPORT Na mój gust, mógłby pograć w rezerwach naszych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Żelazowski kończy karierę... 22.03.07, 08:21 pamięta ktoś jego bramkę ze Świtem Nowy Dwór Mazowiecki? Z Widzewem-Mistrzem Polski wtedy...A atak z Brytanem? ponad 50 bramek w sezonie w 2 lidze. Stanowili atak marzeń! tO BYŁY CZASY!12 tys średnio na meczu...ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario_pulanki Re: Żelazowski kończy karierę... 22.03.07, 08:23 Pamiętam wiele, na meczu z Widzewem byłem:) To była niedziela, po godzinie 8, 27 na Sandomierską i szybko na stadion, mgla niesamowita, słyszałem doping widzewiaków,a le ich nie widziałem, tłumy niesamowite, dreszcze mam aż:D Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Żelazowski kończy karierę... 22.03.07, 08:29 własnie ta mgła mnie przerażała, bo mogli mecz odwołać. Było zimno...ale 14,5 tys ludzi na meczu!A kibole widzewa w sile 800 jakie baty dostali od ochrony i policji, po tym jak otworzyli klatke? hehehe po tej klatce skakali jak małpy:) Bramki strzelali Żelazowski i Budka:). Po każdym meczu gardło zdrapane, a na drugi dzień w ogóle głosu nie miałem:))) NA KOLANA, NA KOLANA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario_pulanki Re: Żelazowski kończy karierę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:32 No i Kobyłce też się dostalo! Ebot Develous robil czarną robotę w tym meczu - to był jego najlepszy mecz w KSZO i ostatni tak dobry występ:D Ach, ta czarna perła! Mirek trochę się zapętlił przy drugiej bramce,a le weszło! Hehe, a pamiętasz mecz z Legią? Jak nas chyba Czereszewski załatwił? Zeigbo se nie pograł, splastrowany przez JOPa - i Brytek na stoperze, to były czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Żelazowski kończy karierę... 22.03.07, 08:35 Darek Karwacki najlepszy w Polsce jest, najlepszy w Polsce jest... Marek Graba, Maciej Pastuszko...! Grzegorz Klepacz...Darek Pietrasiak, Przemek Cichoń Brytek [*]... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario_pulanki Re: Żelazowski kończy karierę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:38 Graba profesor - wyrzut z autu miał niczym Tomek Hajto! Darek Karwacki- ach ta jego niezapomniana SKODA, kiedyś z kumplem wyprzedzali mi go na wiaduckie, trochę dostało mu sie bo się wlókł niesamowicie, potem okazało się kto jest kierowcą:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario_pulanki Re: Żelazowski kończy karierę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:39 Chyba pomyliłeś Brytka z Benkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario_pulanki Re: Żelazowski kończy karierę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:41 Benek był przegosc, w jednym meczu co wyrgalimy chyba 3:1 tak od niechcenia dwa razy przy rogu powędrowal w pole karne i dwa razy brameczka Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Żelazowski kończy karierę... 22.03.07, 19:31 Wow!!!!!To były czasy - tą mgłę, mecz, zapach dymu zapamiętam do końca życia - byłem na stadionie chyba 2.5 godz. przed meczem - oj chłodno było:) Ebot rozegrał mecz życia, a nerwy zagotowały się Curtianowi z Widzewa - dostał biedaczek czerwoną kartkę, bo nie mógł za Ebotem nadążyć:) A Brytek na stoperze w meczu z Legią - REWELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_pulanki Re: Żelazowski kończy karierę... 22.03.07, 08:24 A tu bramka Sokołowskiego, też mam ciary!!! www.youtube.com/watch?v=V-JQWHdRqcU Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Żelazowski kończy karierę... 22.03.07, 08:31 pamiętam to...w Jakubku pełno ludzi było i oglądało ten mecz, ja go widziałem już zza szyby na zewnątrz Jakubka( akurat wracałem z Kielc wtedy):))) na całych Pułankach słychać było darcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario_pulanki Kolejny niezapomniany mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:34 To z Zabrskim:D Górnikiem, wtopiony 4:5 ! Co akcja to gol!Niesamowite, Zelazce gola nie uznali - spalony był wtedy:D A potem w PS komentarze o piłce w juniorskim wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 10:53 no no. pamiętam to wszystko też, rozkosze dziciństwa, znałam wtedy na pamięć skład KSZO, jedyna drużyna której skład jeszcze znałam na pamięć to były Czechy na ME 96 w Anglii... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 10:54 Znałaś czy znasz? Dawaj ten skład Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 11:00 Znałam. W tym momencie to mi tylko parę nazwisk świta, na bramce stał Dymanowski lub Kwedyczenko, tego jestem pewena, jak ataku Żelazowskiego z Brytanem, potem był jeszcze Budka, Bilski, resztę i tak wymieniliście, więc nie będę powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 11:03 Sławomir Adamus, Daniel Grębowski, Marcin Wróbel, Sejdziński, DAREK KARWACKI NAJLEPSZY W POLSCE JEST , NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario_pulanki Re: Kolejny niezapomniany mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:16 Jarek Wrona, Krzysztof Wielguszewski Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 11:22 był jeszcze taki obrośnięty... Wojciech K czy T. chyba..nie pamiętam, niezły był:) ale DAREK KARWACKI NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 19:27 bmw - ten obrośnięty waleczny zawodnik czy to czasem nie Wojtek Nieradka?!!!! Oj walczak był z niego jakich mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafost1 Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 20:04 Pastuszka, Pawłow, Biełozerski... ale to jeszcze ciut wcześniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 20:15 A jeszcze ciut wcześniej Adaś Opałko na środku obrony, a przed i po każdym meczu "kultowa" Parkowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Kolejny niezapomniany mecz IP: *.opera-mini.net 22.03.07, 20:46 nie,ale juz wiem.Mialem na mysli Wojtka Klicha.Nie zapominajmy Kaczorowskiego ktorego bramka z Korona byla fantastyczna.Biegl z pilka 60 metrow!No i nasz wychowanek Lasocki. A takze Piatek Waldek. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Kolejny niezapomniany mecz 22.03.07, 21:39 racja Wojtek Klich też walczył choć do Wojtka Nieradki wiele charakteru mu brakowało:) Nigdy też nie zapomnę Sławka Baćmagi - był w KSZO klasą choć bardzo krótko, to wydatnie przyczynił się do utrzymania w 1-szym sezonie 2 ligi dla Ostrowca!!! I jeszcze jedno - może ktoś pamięta Heńka Pilarskiego w bramce KSZO - mnie osobiście zapadły w pamięci jego wykopy piłki w pole - nie raz zdarzyło mu się przekopać cały stadion!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Żelazowski kończy karierę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 07:21 A pamiętacie Zajdę i Henryka Tereszkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Żelazowski kończy karierę... 23.03.07, 07:32 Jakby można zapomnieć o Tadziu Krawcu!!!! mecz.4134.zaglebie.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Żelazowski kończy karierę... 23.03.07, 07:34 Krzysztof Złotek a w tym meczu debiutował Janusz Jojko!!!! Pamiętam to fantastyczne powitanie Janusza!!! www.zaglebie.org/mecze.php?mecz=4149 To były czasy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Żelazowski kończy karierę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 07:35 Nie przypominaj mi tego gościa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Żelazowski kończy karierę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 07:39 Wiesiek Bartkowski - ale pewnie niewielu go pamieta Gocza Gudżabidze, Dymitr Gumieniak, Witalij Kut, Ebot Develous, Arnold Siniu, Sekou Drame, Tomasz Smąrogiewicz Odpowiedz Link Zgłoś