Dodaj do ulubionych

Nowy program w TLT - gratulacje !

29.03.07, 09:19
A mianowicie przegląd prasy! Siadła sobie Agnieszka Wykrota i Magda Berowska i opowiadają co tam ostrowiecka i inne gazety wypociły! Pomysł świetny, brakowało mi czegoś takiego! Niestety pan operator kamery w centralnym planie wbijający się w gazete z obiektywem to nie jest zbyt dobre. Ja wiem, że przykład idzie z TVN24, ale to chyba nie ten kaliber! Pani Wykrota zachowuje sie zbyt nerwowo przed kamerą! Proponują wymienić!
Poza tym brawa za inicjatywę, mam nadzieje że będzie coraz lepiej z tygodnia na tydzien!
Obserwuj wątek
    • buksy Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! 29.03.07, 09:24
      a cytuja forum ? :)
      • mario_pulanki Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! 29.03.07, 09:25
        A wiesz,nie dokonczylem bo poszedlem na mecza, nie wiem, ale pewnie nie:)
    • Gość: gosc Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:48
      No i niezłą gafę palnęli w Przegladzie Prasy z tymi dwoma nowymi supermarketami
      w Ostrowcu.
      Bo rzeczywiście - jeden ma powstać (między barem Eden a Modeksem), a info w
      psasie o tym drugim - to primaaprilisowy żart Gazety Ostrowieckiej. Gazeta dała
      fotkę robioną wieczorem z logo Championa, a że tam się dwie litery nie świecą
      to widać napis C ampio . Gazeta podała, że otwarcie C ampio 1.04 a dla
      pierwszych klientów telwizory itp. No i wydawało mi sie że dla wszystkich
      czytelników Gazety jest to oczywiste, że to żart. Natomiast w Przeglądzie Prasy
      wzięli to na poważnie i z przejęciem Panie prowadzące rozmawiały o zalewie
      marketów ;)
      • Gość: d81 Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:50
        Hehe, może to że wzięli to na poważnie też było żartem:D
        • Gość: gosc Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:29
          Niestety nie - było święte oburzenie dotyczące "zamarketowania" miasta.
    • Gość: d81 Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:02
      Zmieniam zdanie, wczoraj poziom tego dzieła był żenujący, w pewnym momencie panie nie bardzo wiedziały co mają mówić
      • pathos_phobos Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! 03.04.07, 14:34
        generalnie poziom ostrowieckiego dziennikarstwa nie jest zbyt wysoki niestety...
        • mario_pulanki Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! 03.04.07, 14:35
          Hmm, dlatego szukają z doświadczeniem reporterskim :DDD Pani, która była nowa w teleserwisie, jakoś się nie pokazuje, czyżby to był okres próbny?
          • Gość: JS Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! IP: *.telkonet.pl 03.04.07, 18:08
            co do przeglądu prasy ciężko się dziwić ,że nie miały o czym mówić skoro w
            gazetach nie ma o czym czytać. Jaka prasa taki przegląd. Skoro sama Pani
            redator Echa nie wie co pisze w swojej gazecie to... Ale nowy program jest
            fajny, zawsze to coś nowego i innego. Jak na TV lokalną to TLT radzi sobie
            lepiej niż przeciętnie, bo ostatnio widziałem w Kraśniku tv to nie ma co
            porównywać, Starachowice czy Skarżysko też mają płaski poziom. Widział ktoś
            może Krzemionki?:-)
            • Gość: d81 Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 07:29
              Krzemionki to chyba mają dość skromny udział, nigdy też nie widziałem ich produkcji:)
            • mario_pulanki Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! 04.04.07, 09:51
              Pani Agnieszka zapowiadała we wtorkowym Echu materiał o samorządowcach na meczu Polska - Armenia z zapytaniem kto za to płaci? Przejrzałem wczoraj i nie znalazłem! Poza tym, skoro Pani Agnieszka przegląda prasę w programie ostrowieckim to po wała gada meczu w Kielcach?
              • lachien Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! 04.04.07, 09:53
                Urząd Miasta Kielce płaci jej za to 20 groszy od litery.
                • mario_pulanki Re: Nowy program w TLT - gratulacje ! 04.04.07, 09:54
                  Haha, no to mało zarobi, nie wygadana jakaś taka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka