mamuk1 20.04.07, 14:17 ńa moim monitorze kolory chust Nati takie jakieś bure wychodzą, jak jest w rzeczywistości? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: kolory Nati 20.04.07, 14:24 ja mam fale dunaju.. w rzeczywistości lepiej wyglądają niż na stronie Nati.. nawet w naszej galerii większośc kolorków z Nati lepiej wygląda niż na ich stronie.. popatrz możę w naszej galerii Odpowiedz Link
visenna2 a czy ktoś ma 20.04.07, 14:57 Nati Ontario albo Oceania blue? Ja bym chętnie zobaczyła jak one wyglądają na innych zdjęciach niż na stronie Nati, bo tam wyglądają dość smutno. Odpowiedz Link
agamamaani Re: a czy ktoś ma 20.04.07, 14:59 no ja też bym była ciekawa.. bo jeżeli to taka morska zieleń ( jak ja opisywała p. NAtalia kiedys w mailu) to mogłoby być ciekawe.. Odpowiedz Link
veronicae Re: a czy ktoś ma 20.04.07, 18:10 kolory na ich stronie nie odpowiadaja rzeczywistości, mam kalhari i na zywo wygląda dużo ładniej. Odpowiedz Link
ewold Re: a czy ktoś ma 20.04.07, 22:02 O tak zgadzam sie, ze prawdziwe chusty maja o wiele ladniejsze kolory niz na zdjeciach :)) Ja mam sunset i jest sliczny :))) widzialam jeszcze fale dunaju i tez bardzo ladnie sie prezentuja :) ewa Odpowiedz Link
baskokvet Re: kolory Nati 21.04.07, 19:43 a ja mam colorado i faktycznie na zywo jest barzdiej bury niż na ich stronie- tzn nie jest takie jaskrawe- a bardziej rude. Odpowiedz Link