Dodaj do ulubionych

AS Roma -:- Manchester United

04.04.07, 20:25
Już za chwilę. Mam nadzieję, że MU rozniesie Romę.
Ciekawostką jest to, że te zespoły zmierzą się ze sobą pierwszy raz w historii europejskich pucharów.

Obserwuj wątek
    • brazylion3 Re: AS Roma -:- Manchester United 04.04.07, 20:40

nie lubię Angoli i ich ligi, więc meczu nie oglądam:D
      --------------

Już za chwilę dalszy ciąg wariacji...
    • misiek7307 pytanko do gedaro:) 04.04.07, 21:23
      może troszkę nie związane z meczem:):):)
      no i jak??? czy stałeś się posiadaczem nowego telefonu, a jeśli tak to jakiego
      i jakie wrażenia - pozdro - Misiek
      PS. MU wygra - szkoda że Kuszczak grzeje ławę - to chłopak z charakterem i jest
      naprawdę niezły.
      • gedaro1 Re:O meczu i nie tylko 04.04.07, 23:08
        Fatalnie MU przegrał jestem trochę rozczarowany, ale chwała im za strzelenie gola grając w dziesiątkę. Co do Kuszczaka to pomału jeszcze sobie pogra w LM (Edwin van der Sar bronił naprawdę dobrze)Za tydzień rewanż mam nadzieję, że Manchester awansuje dalej?

Telefonu nie kupiłem poczekam jak trochę spadną z ceny(D900)aż tak bardzo nie jest mi potrzebny.
        Pozdro
        • bmwariat Re:O meczu i nie tylko 05.04.07, 06:23
          najlepiej jakby żadna z tych drużyn nie weszła, ale to niemożliwe. Niech LM
          wygra Valencja!
          W LM jak nazwa wskazuje powinni grać mistrzowie poszczególnych lig, a nie 2,3
          czy nawet 4 miejsca!!!!!!! Gdzie ta równość wobec wszystkich? to nie jest
          sprawiedliwe!3 miejsca z silnych BOGATYCH lig grają w LM bez eliminacji, a
          Mistrz jakiegoś kraju musi się przebijać i wiadomo, że awans do LM w takim
          przypadku jest mało realny. Przepisy powinny się zmienić. To nie jest
          sprawiedliwe. Biedny klub, który zostaje mistrzem swojego kraju za sam awans do
          LM dostaje kupe kasy i powoli sytuacja w takim klubiku się poprawia,wzrasta
          poziom, a 2,3,4 miejsca - to kluby z silnych lig i one mają tyle kasy, że
          mogłyby spokojnie wykupić kilka lig z biedniejszych krajów.
          • gedaro1 Re:O meczu i nie tylko 05.04.07, 08:00
            Szczerze mówiąc jak MU odpadnie to, która drużyna wygra LM nie jest ważne (dla mnie)
            Co do formuły LM, że powinni grac sami mistrzowie lig zgadzam się. Coś ma się zmienić podobno
    • buksy MU musiał przegrać..... 05.04.07, 07:55
      bo w Romie grał Hanibal Lecter :0
      • mario_pulanki Re: MU musiał przegrać..... 05.04.07, 09:24
        Nie oglądam ostatnio LM, nudzi mnie, co roku te same zespoły grają :/
    • gedaro1 Re: AS Roma -:- Manchester United 10.04.07, 22:17
      Dzisiaj rewanż. Manchester prowadzi 5:0 po 49 min. MU RZĄDZ!!!!
      • gedaro1 Re: AS Roma -:- Manchester United 10.04.07, 22:20
        Najnowsze wiadomości już jest 6:0
    • misiek7307 Re: AS Roma -:- Manchester United 10.04.07, 22:20
      wow!!!!!!!!!! w rewanżu już jest 6-1 dla MU-nokaut!!!!!!!
      • gedaro1 Re: AS Roma -:- Manchester United 10.04.07, 22:31
        Wiadomość z ostatniej chwili 7:1
        • michal13w Re: AS Roma -:- Manchester United 10.04.07, 22:39
          W ćwierćfinale ligi mistrzów włoska drużyna dała sobie wklepać 7 goli. To jest
          tzw. abstrakt :D
          • aisablri Re: AS Roma -:- Manchester United 10.04.07, 22:40
            czad:D
            • gedaro1 Re: AS Roma -:- Manchester United 10.04.07, 22:51
              Fatalnie Chelsea wygrała i awansowała do półfinału.
              • Gość: bmw Re: AS Roma -:- Manchester United IP: *.opera-mini.net 11.04.07, 05:30
                i to jest LM.Zapewne dolaczy Liverpool i beda 3 zespoly angielskie w polfinale.Gdzie tu sprawiedliwosc?Te rozgrywki z taka formula sa bez sensu,bo szanse maja tylko kluby z silnych lig,a mistrzowie ze slabszych musza sie przebijac w eliminacjach
            • Gość: d81 Re: AS Roma -:- Manchester United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:45
              Nawet KSZO tyle nie przegralo...przynajmniej ostatnio:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka