Gość: pks_fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:20 Jakimi autobusami jeździ Wam się najlepiej, najwygodniej, czym chcielibyście jeździć w przyszłości? Może macie jakieś preferencje co do konkretnych marek i modeli? A czym nie chcecie jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d81 Re: Sonda PKS - autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:27 Hehe, mnie się najlepiej jeździ w autobusie...do Krakowa:D Ewentualnie do Kielc a potem do Krakowa:D Marka się nie liczy! Byle nie Kapena! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 11:36 Wszystkimi mogę jechać, byle by miały przestrzeń na nogi!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 11:38 Polecam jazdę "klameczką" czyli starym autosanem - po Bieszczadach i pętlach górskich!:))hehehe...siedziałem z przodu i siedziałem bokiem, bo się moje nogi tam nie zmieściły:) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 11:49 Ja żadko jadę jakims przyzwoitym,bo do Lublina same graty jeżdżą,żeby tych ze wchodu bogactwem w oczy nie kłuć ;-) Sprawdź,jakie ma pks hrubieszów i takie kup. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 11:52 nie ma jak kurs Skarźysko Kamienna- Lublin z 10:40 chyba:) Jak była długa przerwa w THM-ie to wychodziliśmy przed wejście i się nabijaliśmy z tego autobusu, że takiego złoma puścili w taką długą trasę:)). Współczuliśmy pasażerom..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 11:56 Hehe-pks skarżysko to zbiór osobliwości,mpk zresztą też.Najbardziej lubie mana ze sztywnymi siedzeniami ustawionymi ciasno jeden za drugim,z zepsutą klimą i bez mozliwości otwarcia okien.W lato od razu wiadomo,kto sie nie umył. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 14:57 Od kilku tygodni PKS Iwopol Skarżysko nie istnieje, wszystkie kursy dzierżawi PKS Starachowice, ten lubelski także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Sonda PKS - autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:36 Ten Dab niczym z Gangu Olsena? Też go widywałem:) Co do tematu, to proponuję zakupy jednej marki, tańszy serwis i częsci!Może Iraziry? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 12:50 No coś takiego.Tam mają kilka takich perełek. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 13:31 szynobusem mi się najlepiej jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 13:33 Tęz bym wolał,ale niestety brakuje szyn od Ożarowa do Krasnika.Może jak ładnie Gosia poproszę...Pewnie byłoby to bardziej opłacalne niż peron w miescie na W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks_fan Re: Sonda PKS - autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:49 Tak, Irizar w szczegolnosci Scania to na razie nasze priorytety Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 14:56 A co to za Setry, których kilka PKS kupił ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Sonda PKS - autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:05 Jakie Setry kszo.pany? Widzialeś może, masz jakies większe info? Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Sonda PKS - autobusy 11.04.07, 08:12 To są 2 lub 3 używane Setry, chyba z Hiszpanii, ale nie mam pewności. Jedna granatowa już jest w reklamach okręgowej stacji kontroli pojazdów przy pks. Nic więcej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Sonda PKS - autobusy 11.04.07, 09:13 to granatowe to widziałam w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Sonda PKS - autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:29 Wszsytko idzie z Hiszpanii tutaj:) Sam jestem ciekawy co to:) Chyba się przejde wałem i poszpieguje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Sonda PKS - autobusy IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 00:28 Setry są dwie, obie z Niemiec a to granatowe to Berkhof Esprit na DAF-ie z Beneluksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks_fan Re: Sonda PKS - autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:39 Pozwalam sobię wkleić zdjęcie jednej z zakupionych Setr, wpradzie nie w naszych barwach, no ale jak ktoś nie widział: transport.asi.pwr.wroc.pl/2-143846.html Autobus ma już wprawdzie swoje lata, no ale coż, to Polska właśnie. Mercedes Irizar jest za to we dwuch sztukach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks_fan Re: Sonda PKS - autobusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:40 Dodam, że jest to wersja typowo miejska Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Sonda PKS - autobusy 10.04.07, 17:11 Na dłuższych trasach dobre były autobusy marki BOVA i je mógłbym polecić - naprawdę wygodne i o to chyba chodzi?!:) Odpowiedz Link Zgłoś