Dodaj do ulubionych

Startujemy z WPI:):):))

16.04.07, 22:07
To jest niezbędne narzędzie w zarządzaniu gminą, bez tego wszsytko jest na dziko. Powtarzam przyjmowane priorytety ustalą kierunek rozweoju miasta na lata...

Gmina Ostrowiec Świętokrzyski przystępuje do opracowania Wieloletniego Programu Inwestycyjnego. Decyzja w tej sprawie podjęta została przez radnych podczas czwartkowej sesji Rady Miasta.

Uchwalenie WPI jest konieczne ze względu na potrzebę uporządkowania procesów inwestycyjnych, zwiększenie efektywności wydatkowania środków finansowych, a w rezultacie systematyczne osiąganie celów zapisanych w „Strategii Zrównoważonego Rozwoju Gminy Ostrowiec Świętokrzyski”. Wdrożenie Planu pomoże między innymi w określeniu i odpowiednio wczesnym zaplanowaniu finansowania przedsięwzięć, pozyskiwania środków pozabudżetowych. WPI pozwala skutecznie zarządzać gminą i pomaga w wyborze priorytetowych inwestycji.

Pod koniec kwietnia powołany zostanie zespół do opracowania Wieloletniego Planu Inwestycyjnego, do końca maja zbierane będą wnioski o zgłoszenie projektów do WPI , ich analiza i ocena oraz sporządzenie listy rankingowej przeprowadzone zostanie do 22 czerwca bieżącego roku. Podjęcie uchwały o przyjęciu Planu przewidziano na jednej z lipcowych lub sierpniowych sesji Rady Miasta.

www.um.ostrowiec.pl/index.php?zx=wpi14032007.txt&z=kronika&typ=tekst
--------------

Macie jeszcze siłę!!!!!!!!!!Trzy!!!!Dwa!!!!!Jeden!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • ewam_1977 Re: Startujemy z WPI:):):)) 16.04.07, 22:08
      hmmmmmm ten martin24 mi kogoś przypomnina ?
      • martino24 Re: Startujemy z WPI:):):)) 16.04.07, 22:11
        kogo?????Ja jestem jedyny niepowtarzalny, takie cudeńko:D:D:D:D:D:D a no i skromny jestem niesamowicie:) Z tym wódkę piłem, z tym, z tym też, a i z tym również, a z tamtym to na ...
        --------------

Macie jeszcze siłę!!!!!!!!!!Trzy!!!!Dwa!!!!!Jeden!!!!!!!
        • ewam_1977 Re: Startujemy z WPI:):):)) 16.04.07, 22:17
          a może mi się tylko zdaje hmmmmmmmmmm
          • martino24 Re: Startujemy z WPI:):):)) 16.04.07, 22:34
            zdaje Ci się na pewno tak:)
            --------------

<a href="http://www.djbolek.com/galeria/beach/2max.jpg">Coś się kończy, coś odchodzi w dal!Czy mi dane będzie jeszcze Cię ujrzeć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka