z.bukowski 24.04.07, 11:25 Nie mogę dziś pracować spokojnie. W porannej rozmowie żona powiedziała mi, że jestem złym kochankiem?Nie daje mi to spokoju.Może miała coś innego na myśli. Znacie jakiegoś dobrego psychologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:34 A po co Ci psycholog? Jesteś pewny, że jesteś świetnym kochankiem? Od razu mówię, że piszę bez podtekstów, ale czasami trudno spojrzeć na siebie obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:36 Postaraj się byc lepszym, seks to zabawa połączona ze sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:36 Np następnym razem przebież się za króliczka albo kubusia puchatka. Serio mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:38 Wczuj się w swoją kobietę. Wyczuj jej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Być złym........ 24.04.07, 11:37 Nie masz większych problemów? ;) Jak Ci to powie jeszcze kilka kobiet to się zacznij martwić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:39 Piotrze. Jemu to ŻONA powiedziała. Jakie kobiety maja mu to jeszcze mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:43 Panie Bukowski. Członka można tez namaścić łoliwą tudzież raczyc sie lubczykiem w sporych ilościach. To zioło ma takie działanie, że podczas stosunku tyłeczek wykonuje tak szybkie ruchy, jak ptaszek Koliberek skrzydełkami. Mgiełkę widać. Napewno żona będzie szczytować raz za razem. I można też wypowiadać uczone słowa po łacinie patrząc jej głęboko w oczy, tudzież recytować poezję głosem redaktora Szaranowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Być złym........ 24.04.07, 11:45 Sławku! Jeżeli to jest prawda co Kolega pisze to, sory, ale taka żona to jest dla mnie ...dno. Nie rozmawia się o tak ważnych sprawach między malowaniem oczu, a prasowaniem bluzeczki. Nie używa sie tekstu "jesteś złym kochankiem" To trzeba przegadać na spokojnie, otworzyć się jedno przed drugim itd. Inną rzeczą jest poruszenie takich tematów na forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:49 Wiesz, tak naprawdę nie wiemy, jak układa sie związek Pana Bukowskiego. Skąd wiesz, że żona nie próbowała rozmawiać juz o tym i nie spotykała się z milczeniem albo zbywaniem jej? Ile jesteś w stanie wytrzymać, gdy Twoje słowa trafiają w próżnię? Rok, dwa? Potem walisz prosto z mostu. A takie pytanie na forum to porażka moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Być złym........ 24.04.07, 11:52 Mówi Ci tak bo to ONA jest złą kochanką. Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re:Do Lachiena 24.04.07, 12:01 ...po Twoich "poradach" jeśli zastosują ,powinno się poprawić. A swoją drogą ,powinieneś udzielać porad w kącikach gazetowych(serio) Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Być złym........ 24.04.07, 11:58 Z. B-musisz podejśc do sprawy spokojnie.... Najpierw rozważ dlaczego tak Ci powiedziała,skąd to porównanie.... Czy to wpływ nadmiaru wrażeń np. po przeczytaniu czy obejrzeniu jakiegoś super erotycznego romansu...Gorsze by było gdyby znalazła sobie nowy obiekt i mogła tak swierdzić na podstawie przeżytych doznań.... A tak poza tym dobrze trafiłeś ,u nas jest naprawde sporo psychologów,więc napewno postaramy sie Ci pomóc..... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Być złym........ 24.04.07, 12:23 na psychologii to ja się nie znam, wolę to: Poznawcze determinanty formułowania oceny aktorów polityki – efekt asymilacji i kontrastu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Być złym........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:02 Ale w jakim sensie złym kochankiem? Czy chodzi jej o sferę czysto fizyczno-sexualną? A może , chodzi jej o to, że nie potrafisz jej kwiatka kupić, szepnąć czułe słówko, a po wszystkim idziesz na fajkę! Chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Być złym........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:03 A gdzie żona pracuje? Może siedzi kilka miesięcy w robocie gdzieś w okolicach Bari? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 12:07 Wszystko się składa na to słowo. Kochanek to wg. staropolskiej księgi miłosnej obiekt seksualnego ukierunkowania wzroku. Panie Bukowski, więcej rad zostanie Panu podane, gdy opisze Pan ze szczegółami swoje doznania podczas stosunku cielesnego z nadobną małżonką. Bez dogłębnego rozeznania tematu moge tylko udzielić Panu rady powierzchownych. Następnym razem po wprowadzeniu członka w małżonkę polecam wydać okrzyk rozkoszy i oznajmić, że szczytowanie wewnątrz jej wspaniałego ciała dostarcza Panu niezapomnianych przeżyć. I tutaj uwaga: nie należy dokonywać ejakulacji wtedy. To pierwsza rada z bogatego mojego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Być złym........ 24.04.07, 12:03 To pewnie jakaś prowokacja. O takich rzeczach/osobistych problemach nie pisze się na forum publicznym. To nie jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Być złym........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:06 Jest normalne, czasami lepiej się wyżalić na forum niż osobiście iść do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Być złym........ 24.04.07, 12:09 dokładnie- pomaga, wiem to po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
mario_pulanki Re: Być złym........ 24.04.07, 12:10 Nom, kiedyś wyrzucałem swoje problemy na forach gazety, ale nie jako dizzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario_pulanki Re: Być złym........ 24.04.07, 12:11 To moze morfina 12mg coś tu pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 ..... 24.04.07, 12:42 Bzyczy bzyk znad Bzury zbzikowane bzdury,bzyczy bzdury, bzdurstwa bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy,bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka,bo zbzikował i ma bzika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:43 Mój komentarz został usunięty z powodu złamania regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: ale czad:D:D:D:D:D:D:D 24.04.07, 16:55 chłopie nie chcę nic mówić, ale : masz sygnał i to jakby ktoś Ci klaksonem ze sprężonym powietrzem zatrąbił. Musisz popracować nad sobą, żoną, techniką itd. Znam gościa, który miał takie problemy i teraz ma duże, duże rogi:) -------------- Już za chwilę dalszy ciąg wariacji... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: ale czad:D:D:D:D:D:D:D 24.04.07, 17:05 A Pan Bukowski jeśli jeszcze rogów nie ma, to na 100% ma Mały, Mały mózg:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: ale czad:D:D:D:D:D:D:D 24.04.07, 17:06 Tzw syndrom strusia: oko większe niz masa budyniowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ale czad:D:D:D:D:D:D:D IP: *.chello.pl 24.04.07, 17:09 Panie Bukowski. Za drobną opłatą - 20 groszy - pokażę Panu wnetrze kobiety, tudzież nauczę Pana techniki ssania kobiecych narządów rodnych. Bo Dizzy mnie nie chce, ale on tego nie czyta. Dizzy mnie rzucił, proszę Pana. A moje krocze spływa sokiem ananasowym i potrzebuje, by ktoś je oczyścił. Panie Bukowski, zerżnij mnie Pan od tyłu, bardzo Pana proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 17:15 MIAZGA!!!!!!!!!!!!Pozamiatane bez dwóch zdan:D:D -------------- Już za chwilę dalszy ciąg wariacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.chello.pl 24.04.07, 17:22 Panie Bukowski, niech Pan sobie wyobrazi taką sytuację. Klęczy Pan za mną, a ja liże swoje krocze zaraz po tym, jak oddałam mocz na Pana skarpety. Widzę pomiędzy moimi udami czubek Pana penisa umorusanego w kłębkach wełny z bikini koloru niebieskiego. Pana penis fantastycznie cuchnie obiadem spożytym wczorajszego wieczora, a także stolcem wydzielonym dzis rano o godzinie 6.07. To nie jest nic złego, Panie Bukowski, to oznacza, że Penis Pana jesat tak duży, że pełznie od jąder poprzez materiał majteczek do ujścia Pana odbytnicy. Panie Bukowski - nie rozumiem Pana żony i oświadczam się Panu teraz i tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 17:58 Pani Bukowski. Kocham Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 18:05 Panie Bukowski. Oświadczam Panu, że jak Pan przeczytasz te rady to masz Pan dwa wyścia. Albo zrzygasz sie Pan na pięty, albo zobaczysz Pan w sobie ogiera i wyrosną Panu kopyta. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 18:29 Przekopiowane z innego wątku: Pani Bukowska. Rozumiem Pani dylemat z mężem, ale tutaj jest sporo ogierów, którzy sa Pani w stanie wytłumaczyć, co to znaczy DOBRY KOCHANEK. Bryluje w tym imć Dinowar, który pomimo to, że sika w gacie na słowo: prezydent jest niezły w te kloce. Zapraszamy na grilla Pani Bukowska, a zapewniam, że opuści Pani imprezę w karetce z szeroko rozstawionymi nogami i wacikiem z rumiankiem przytkniętym do pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś