Dodaj do ulubionych

Być złym........

24.04.07, 11:25
Nie mogę dziś pracować spokojnie. W porannej rozmowie żona powiedziała mi, że jestem złym kochankiem?Nie daje mi to spokoju.Może miała coś innego na myśli.
Znacie jakiegoś dobrego psychologa?
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:34
      A po co Ci psycholog? Jesteś pewny, że jesteś świetnym kochankiem? Od razu
      mówię, że piszę bez podtekstów, ale czasami trudno spojrzeć na siebie obiektywnie.
      • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:36
        Postaraj się byc lepszym, seks to zabawa połączona ze sztuką.
        • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:36
          Np następnym razem przebież się za króliczka albo kubusia puchatka. Serio mówię.
          • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:38
            Wczuj się w swoją kobietę. Wyczuj jej potrzeby.
      • ewam_1977 Re: Być złym........ 24.04.07, 19:21
        pani sie niezle znieczuliła :D
    • skladak1968 Re: Być złym........ 24.04.07, 11:37
      Nie masz większych problemów? ;) Jak Ci to powie jeszcze kilka kobiet to się
      zacznij martwić ;)
      • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:39
        Piotrze. Jemu to ŻONA powiedziała. Jakie kobiety maja mu to jeszcze mówić?
        • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:43
          Panie Bukowski. Członka można tez namaścić łoliwą tudzież raczyc sie lubczykiem
          w sporych ilościach. To zioło ma takie działanie, że podczas stosunku tyłeczek
          wykonuje tak szybkie ruchy, jak ptaszek Koliberek skrzydełkami. Mgiełkę widać.
          Napewno żona będzie szczytować raz za razem. I można też wypowiadać uczone słowa
          po łacinie patrząc jej głęboko w oczy, tudzież recytować poezję głosem redaktora
          Szaranowicza.
        • skladak1968 Re: Być złym........ 24.04.07, 11:45
          Sławku!

Jeżeli to jest prawda co Kolega pisze to, sory, ale taka żona to jest dla mnie
          ...dno. Nie rozmawia się o tak ważnych sprawach między malowaniem oczu, a
          prasowaniem bluzeczki. Nie używa sie tekstu "jesteś złym kochankiem" To trzeba
          przegadać na spokojnie, otworzyć się jedno przed drugim itd.

Inną rzeczą jest poruszenie takich tematów na forum ...
          • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:49
            Wiesz, tak naprawdę nie wiemy, jak układa sie związek Pana Bukowskiego. Skąd
            wiesz, że żona nie próbowała rozmawiać juz o tym i nie spotykała się z
            milczeniem albo zbywaniem jej? Ile jesteś w stanie wytrzymać, gdy Twoje słowa
            trafiają w próżnię? Rok, dwa? Potem walisz prosto z mostu. A takie pytanie na
            forum to porażka moim zdaniem.
      • bmwariat Re: Być złym........ 24.04.07, 11:52
        Mówi Ci tak bo to ONA jest złą kochanką.
        • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 11:53
          A Ty skąd wiesz?:)
          • bmwariat Re: Być złym........ 24.04.07, 11:58
            z życia:D:))
          • natkaa66 Re:Do Lachiena 24.04.07, 12:01
            ...po Twoich "poradach" jeśli zastosują ,powinno się poprawić.
            A swoją drogą ,powinieneś udzielać porad w kącikach gazetowych(serio)
            • lachien Re:Do Lachiena 24.04.07, 17:34
              Gosia - lepiej nie:)
    • w.kielanowska Re: Być złym........ 24.04.07, 11:58
      Z. B-musisz podejśc do sprawy spokojnie....
      Najpierw rozważ dlaczego tak Ci powiedziała,skąd to porównanie....
      Czy to wpływ nadmiaru wrażeń np. po przeczytaniu czy obejrzeniu jakiegoś super
      erotycznego romansu...Gorsze by było gdyby znalazła sobie nowy obiekt i mogła
      tak swierdzić na podstawie przeżytych doznań....
      A tak poza tym dobrze trafiłeś ,u nas jest naprawde sporo psychologów,więc
      napewno postaramy sie Ci pomóc.....
      • aisablri Re: Być złym........ 24.04.07, 12:23
        na psychologii to ja się nie znam, wolę to:
        Poznawcze determinanty formułowania oceny aktorów polityki – efekt asymilacji i kontrastu.
    • Gość: d81 Re: Być złym........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:02
      Ale w jakim sensie złym kochankiem? Czy chodzi jej o sferę czysto fizyczno-sexualną? A może , chodzi jej o to, że nie potrafisz jej kwiatka kupić, szepnąć czułe słówko, a po wszystkim idziesz na fajkę! Chłopie!
      • Gość: d81 Re: Być złym........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:03
        A gdzie żona pracuje? Może siedzi kilka miesięcy w robocie gdzieś w okolicach Bari?
      • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 12:07
        Wszystko się składa na to słowo. Kochanek to wg. staropolskiej księgi miłosnej
        obiekt seksualnego ukierunkowania wzroku. Panie Bukowski, więcej rad zostanie
        Panu podane, gdy opisze Pan ze szczegółami swoje doznania podczas stosunku
        cielesnego z nadobną małżonką. Bez dogłębnego rozeznania tematu moge tylko
        udzielić Panu rady powierzchownych. Następnym razem po wprowadzeniu członka w
        małżonkę polecam wydać okrzyk rozkoszy i oznajmić, że szczytowanie wewnątrz jej
        wspaniałego ciała dostarcza Panu niezapomnianych przeżyć. I tutaj uwaga: nie
        należy dokonywać ejakulacji wtedy. To pierwsza rada z bogatego mojego
        doświadczenia.
    • ania7718 Re: Być złym........ 24.04.07, 12:03
      To pewnie jakaś prowokacja. O takich rzeczach/osobistych problemach nie pisze
      się na forum publicznym. To nie jest normalne.
      • Gość: d81 Re: Być złym........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:06
        Jest normalne, czasami lepiej się wyżalić na forum niż osobiście iść do lekarza!
        • ewam_1977 Re: Być złym........ 24.04.07, 12:09
          ja poprosze o ketonal!!!!
        • bmwariat Re: Być złym........ 24.04.07, 12:09
          dokładnie- pomaga, wiem to po sobie
          • mario_pulanki Re: Być złym........ 24.04.07, 12:10
            Nom, kiedyś wyrzucałem swoje problemy na forach gazety, ale nie jako dizzy:)
        • mario_pulanki Re: Być złym........ 24.04.07, 12:10
          Dożylnie?
          • ewam_1977 Re: Być złym........ 24.04.07, 12:10
            obojęte jak byle szybko
            • mario_pulanki Re: Być złym........ 24.04.07, 12:11
              To moze morfina 12mg coś tu pomoże?
              • w.kielanowska Re: Być złym........ 24.04.07, 12:26
                Ewam -ketonal uzależnia....
                • lachien Re: Być złym........ 24.04.07, 12:27
                  Dzięki za info:)
                  • ewam_1977 ..... 24.04.07, 12:42
                    Bzyczy bzyk znad Bzury zbzikowane bzdury,bzyczy bzdury, bzdurstwa bzdurzy
                    i nad Bzurą w bzach bajdurzy,bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka,bo zbzikował i ma bzika.
                    • Gość: d81 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:43
                      Mój komentarz został usunięty z powodu złamania regulaminu
                      • brazylion3 Re: ale czad:D:D:D:D:D:D:D 24.04.07, 16:55
                        chłopie nie chcę nic mówić, ale : masz sygnał i to jakby ktoś Ci klaksonem ze sprężonym powietrzem zatrąbił. Musisz popracować nad sobą, żoną, techniką itd. Znam gościa, który miał takie problemy i teraz ma duże, duże rogi:)

--------------

Już za chwilę dalszy ciąg wariacji...
                        • lachien Re: ale czad:D:D:D:D:D:D:D 24.04.07, 17:05
                          A Pan Bukowski jeśli jeszcze rogów nie ma, to na 100% ma Mały, Mały mózg:)
                          • lachien Re: ale czad:D:D:D:D:D:D:D 24.04.07, 17:06
                            Tzw syndrom strusia: oko większe niz masa budyniowa:)
                            • Gość: Agnieszka Re: ale czad:D:D:D:D:D:D:D IP: *.chello.pl 24.04.07, 17:09
                              Panie Bukowski. Za drobną opłatą - 20 groszy - pokażę Panu wnetrze kobiety,
                              tudzież nauczę Pana techniki ssania kobiecych narządów rodnych. Bo Dizzy mnie
                              nie chce, ale on tego nie czyta. Dizzy mnie rzucił, proszę Pana. A moje krocze
                              spływa sokiem ananasowym i potrzebuje, by ktoś je oczyścił. Panie Bukowski,
                              zerżnij mnie Pan od tyłu, bardzo Pana proszę.
                              • brazylion3 ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 17:15
                                MIAZGA!!!!!!!!!!!!Pozamiatane bez dwóch zdan:D:D
                                --------------

Już za chwilę dalszy ciąg wariacji...
                                • Gość: Agnieszka Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.chello.pl 24.04.07, 17:22
                                  Panie Bukowski, niech Pan sobie wyobrazi taką sytuację. Klęczy Pan za mną, a ja
                                  liże swoje krocze zaraz po tym, jak oddałam mocz na Pana skarpety. Widzę
                                  pomiędzy moimi udami czubek Pana penisa umorusanego w kłębkach wełny z bikini
                                  koloru niebieskiego. Pana penis fantastycznie cuchnie obiadem spożytym
                                  wczorajszego wieczora, a także stolcem wydzielonym dzis rano o godzinie 6.07. To
                                  nie jest nic złego, Panie Bukowski, to oznacza, że Penis Pana jesat tak duży, że
                                  pełznie od jąder poprzez materiał majteczek do ujścia Pana odbytnicy. Panie
                                  Bukowski - nie rozumiem Pana żony i oświadczam się Panu teraz i tutaj.
                                  • lachien Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 17:58
                                    Pani Bukowski. Kocham Pana.
                                    • lachien Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 18:05
                                      Panie Bukowski. Oświadczam Panu, że jak Pan przeczytasz te rady to masz Pan dwa
                                      wyścia. Albo zrzygasz sie Pan na pięty, albo zobaczysz Pan w sobie ogiera i
                                      wyrosną Panu kopyta. Miłego dnia.
                                      • lachien Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 18:29
                                        Przekopiowane z innego wątku:

Pani Bukowska. Rozumiem Pani dylemat z mężem, ale tutaj jest sporo ogierów,
                                        którzy sa Pani w stanie wytłumaczyć, co to znaczy DOBRY KOCHANEK. Bryluje w tym
                                        imć Dinowar, który pomimo to, że sika w gacie na słowo: prezydent jest niezły w
                                        te kloce. Zapraszamy na grilla Pani Bukowska, a zapewniam, że opuści Pani
                                        imprezę w karetce z szeroko rozstawionymi nogami i wacikiem z rumiankiem
                                        przytkniętym do pochwy.

• lachien Re: ale miazgaaaaaaaaaaaaaaa 24.04.07, 19:04
                                          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka