Dodaj do ulubionych

Debile na drodze!!

IP: *.opera-mini.net 02.05.07, 04:12
no k... szok!!Jade Pksem.Wyprzedzal nas Tir z Ukrainy na zakrecie i jechal na 4 samochody z naprzeciwka.Zabraklo doslownie centymetrow do tragedii!!Gdyby nie przytomnosc naszego kierowcy i tych jadacych z naprzeciwka to byloby po wszystkim!Caly sie trzese!Jezu co za debile!!Jedzie jak szalony ten Tir przed nami!!SZOK!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bmw Re: Debile na drodze!! IP: *.opera-mini.net 02.05.07, 04:17
      skurw...znowu szaleje!Wyprzedza pod gore na ciaglej a z naprzeciwka samochody.Kierowca dzwoni na policje.Mam nadzieje ze zatrzymaja tego szalenca zanim dojdzie do tragedii!Jest mgla a ten glupieje.
    • Gość: bmw Re: Debile na drodze!! IP: *.opera-mini.net 02.05.07, 04:30
      Brawa dla grojeckiej Policji za szybka interwencje!Jeszcze na remontowanej drodze szalal!!
    • Gość: se_nka Re: Debile na drodze!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 09:43
      Wlos sie jezy na glowie jak to czytam.bmw stresujacy ten majowy poranek miales.
      • ewam_1977 Re: Debile na drodze!! 02.05.07, 09:50
        ja ostatnio przez takiiedo debila dorobiłam się kolejnych siwych włosów , ale to
        nie ważne najważniejsze ze zawsze zapinam pasy!
    • temp_nick Re: Debile na drodze!! 02.05.07, 10:59
      Znam ten ból, dużo jeżdżę więc to co opisał 'bmw' to bardzo typowe. Szkoda
      tylko, że mało kto reaguje. Brawa dla kierowcy PKS'u że wiedział jak skorzystać
      ze służbowej? komórki. Innym się nie chce, bo wiedzą że 'próżny trud -bezsilne
      złorzeczenia'. Gdybyśmy stworzylili ogólny front przeciwko takim 'bandytom' na
      drodze, zastanowiłby się jeden z drugim wczesniej---
      • natkaa66 Re: Debile na drodze!! 02.05.07, 19:52
        Podpisuję się pod protestem przeciwko wyjazdom Tirów na drogi.
        Jeżdżą okropnie,czują się panami na drodze i mają innych użytkowników gdzieś.
        Niestety wielokrotnie przechodziłam stres z tego powodu!!!!
    • natkaa66 Re: Debile na drodze!! 02.05.07, 19:53
      Jeżdżą blisko środka jezdni aby nikt nie mógł ich wyprzedzić i śmieją się z
      góry!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka