Gość: dyżurny dr Giżynsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:46 Szanowny panie doktorze, piszę juz poraz 120 i co jeszcze panu mało, juz nie mam sily ślęczeć przy komputerze i pisać te peany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:54 Cholera doktorku mnie bierze, ludzie mnie namierzyli i wala do majej skrzynki peany dla ciebie . mam juz tego dosyć. Pisz sobie sam . Żegnam Max. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesiek Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:07 Mnie tez sie juz nie chce pisać. Po obejrzeniu wczorajszej audycji w telewizji Toruń, zauważylem, że ten pomysl to wymysł malutkich intelektualnie ludzi nawet Zaleski patrzy na to bardzo sceptycznie,co dał do zrozumienia przez skądinad fajnego i madrego dr Marcina Czyżniewskiego w przeciwiństwie do tego doktorka z Pisu. Chłopcy pisowcy broncie sie sami na mnie nie liczcie.Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiat Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:16 Ani guzika pisiakom nie damy wieśniak z wieśniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psssy Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:58 Piszę i piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Re: odpowiadam na pytania IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.12.04, 16:06 girzynski a nie gizynski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:03 o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicio Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:15 Ja tys mum jich doszyć. Niech jedu do dumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:31 lolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ho ho ho Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:44 Ija ija o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiechu warte Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:49 Ale to musi byś gupi pomysł skoro wypisujeta takie gupoty. Czy ten magister doktor je taki gupi by czy inne gupki mu kazali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poly Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 08:32 hi hi hi cha cha cha bedzie zima zla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzi Re: odpowiadam na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:52 Ja ciagle piszę i jest mi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś