evka16 12.05.07, 15:07 napiszcie proszę czy komuś urząd pracy pomógł znaleźć prace????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: praca w ostrowcu 13.05.07, 09:32 Mi nie, kiedyś szukałem w Ostrowcu przez UP i porażka. Pomimo tego, że miałem tam znajomą - to oferty, które oferował wtedy ten urzędzik były co najwyżej radosne. Znalazłem po znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: praca w ostrowcu 13.05.07, 09:33 Aha - było to lat temu 10. Teraz pojęcia nie mam - wyjechał ja. Odpowiedz Link Zgłoś
evka16 Re: praca w ostrowcu 13.05.07, 10:11 to zastanawiam sie po co ten urząd istnieje?mnie powiedzieli że dla ludzi po studiach to RACZEJ nic nie maja. chyba dobrze robią ci,co wyjeżdżają:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: praca w ostrowcu 13.05.07, 10:26 obawiam się że niestety utrafiłaś w sedno:( Ja byłem tak jak lachien zarejestrowany w PUP ostatni raz jakieś 6 lat temu i nie było mowy o jakiejkolwiek pomocy - odfajkować się co miesiąc i tyle - żenada!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowiak Re: praca w ostrowcu IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.07, 12:18 Jak szukasz pracy to na własną ręke. PUP jest po to właśnie aby ludzie mieli prace (w nim pracujący). Zapomniałem o najważniejszym duży budynek jest zagospodarowany, a tak to by stał i niszczał :) Odpowiedz Link Zgłoś