Dodaj do ulubionych

Stara ekipa TV DAMI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:06
Gdzie oni są?

Stasiu Daszkiewicz
Anna Trojanowska
Iwona Karcz
Tomek Wybranowski
Łatkowski (nie pamiętam imienia)

???
Obserwuj wątek
    • Gość: neti Re: Stara ekipa TV DAMI IP: *.telkonet.pl 17.05.07, 12:10
      Trojanowska uczy języka polskiego w Norwidzie, Daszkiewicz na emeryturze,
      Karcz "naraziła sie' paru osobom i założyła jakąś firmę lub pracuje dla
      kieleckiej telewizji.O Wybranowskim nic nie wiem.Ale myśle Dizzy,że nie
      tęsknisz za starym składem.Tam to dopiero był "kabaret" jeśli chodzi o błędy
      językowe!!!!Telkonet to bajka w porównaniu z Dami.
      • Gość: d81 Re: Stara ekipa TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:20
        Tęsknie za Panem Daszkiewiczem, to był przegość!:DDD I te aukcje na żywo z WOŚP! I Pan Łatkowski jak mecze komentował! To była jazda!!!
        • Gość: neti Re: Stara ekipa TV DAMI IP: *.telkonet.pl 17.05.07, 12:25
          Tak - JAZDA.....:):):)
    • Gość: misiek7307 Re: Stara ekipa TV DAMI IP: 212.2.100.* 17.05.07, 12:52
      Z tego co pamietam imie p.Łatkowskiego to Krzysztof-gdybym wiedział ze za nim tęsknisz pokazalbym Ci go na ostatnim meczu KSZO,choc musze przyznac ze co prawda w garniturze ale ogolnie bardzo zle wygladal:( Na zawsze pozostanie mi w pamieci tekst ze "Widzew padl jak niedzwiedz trafiony z fuzji" i "wrocilismy z dalekiej podrozy"! A Tomek Wybranowski? Miesiecznik "Wyspa"powstajacy w Irlandii to poniekad jego dzielo. Dizzy a specjalnie dla Ciebie pewien cytat wiazacy sie z T.Wybranowskim(pisownia specjalnie dowolna:) "to be ornot to be":)
      • skladak1968 Re: Stara ekipa TV DAMI 17.05.07, 12:56
        Misiek - konspirator ;) :C
      • Gość: d81 Re: Stara ekipa TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:23
        Misiek, ja wiem, Ty wiesz :DDD I niech tak zostanie!

Wywiad Pana Łatkowskiego z Apostelem (tuż po przyjeździe tu do pracy):

Ł: Panie Henryku!

Cisza długo długo nic...

A: Tak?

I tu kontynuacja...ale live to śmieszna sytuacja:D
      • Gość: ORNOT Re: Stara ekipa TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:42
        Miśku, nie poniekąd... WYSPA ma się dobrze. W czerwcu ukaże się 9 numer
        magazynu. Od marca WYSPĘ mozna dostać także w Irlandii Pólnocnej. OD grudnia
        ruszamy także z kwartalnikiem literacko - artystycznym IRLANDZKI BRULION.
        Patroni pisma panowie Seamus Heaney (irlandzki noblista) i Ernest Bryll.
        Działa także mój portal www.wyspa.ie. OD roku prowadzę program w radiu NEAR 90
        FM - POLSKA TYGODNIÓWKA. Pojawiam się także jako korespondent w sieci Radia
        Vox. Wspólpracuję także z tygodnikiem PRZEGLĄD i dwutygodnikiem PRACA I ZYCIE
        ZA GRANICĄ.
        Od września ruszamy ze współpracą z VIVĄ albo Twoim Stylem - trwają jeszcze
        rozmowy. Będą to reportaże z Irlandii i wywiady m.in. z grupą The Coors,
        Ronanem Keating, Sinead O'Connor, czy Chris De Burgh i U2 (wywiad w sierpniu -
        druk w październikowej WYSPIE i którymś z kolorowych polskich miesięczników).
        Co do starej ekipy TV DAMI, z perspektywy czasu nie uważam, że byliśmy
        beznadziejni. Chociażby programy Ani Trojanowskiej i Andrzeja
        Sczypkowskiego "Zieolono Mi", czy mój program i pana Wojciecha
        Kotasiaka "Zielono Mi".
        Co do mojej osoby - wiem, że źle sie kojarze z racji politycznych. Przyznaję
        rację - dziennikarz nie może bawić się w politykę. Pewne rzeczy dostrzega się z
        perspektywy czasu. Czy było to potrzebne? Dla mnie tak, ponieważ wiem, co jest
        złe w mediach.
        Bronić będę jednak całości TV DAMI. Nie mieliśmy dobrego sprzętu, ale robiliśmy
        duzo materiałów. Błedy? Zdarzają się wszystkim, nie uważam jednak, że
        popełnialiśmy je (jesli chodzi o styl, czy gramatykę) tak dużo...
        Pozdrawiam forumowiczów i Ciebie Składaku...

T. Wybranowski, czyli ORNOT
        • misiek7307 Re: Stara ekipa TV DAMI 17.05.07, 22:46
          wow!!!!!!! czyżbyś całkiem przypadkowo był właśnie w Polsce?????Bo po ostatnim
          pobycie w Ostrowcu coś maluteńko Cię Tomku na forum?!:)
          • Gość: ornot Stara ekipa TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:49
            Jestem przez kilka dni... Miło byłoby się spotkać i pogadać w zacnym gronie...
            Byłem rzadko na forum, bo pracy w mojej firmie w Irlandii mnóstwo. Ruszyliśmy z
            portalem, na okrągło edycja WYSPY i jeszcze przygotowania do wydania
            kwartalnika...
            • misiek7307 Re: Stara ekipa TV DAMI 17.05.07, 22:52
              daj znać do kiedy jesteś - może uda się zebrać kilka osób na małe piwko???
              • Gość: ornot Stara ekipa TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:53
                Po uspieniu Córy jutro wieczór mam wolny. Przywiozłem dla forumowiczów trochę
                WYSP - jak obiecałem styczniową porą...
                Będzie miło...
                • misiek7307 Re: Stara ekipa TV DAMI 17.05.07, 22:57
                  nie wiem, czy jutro da radę - jakby co to czy telefon do Ciebie wciąż jest ten
                  sam??? Jeśli tak, to wiem że Wojtek go zna, więc może tą drogą uda się umówić
                  (jeśli nie jutro to może w sobotę albo w niedzielę???)
                  • Gość: ornot Re: Stara ekipa TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 23:01
                    Bardzo chętnie... Numer się nie zmienił. Pozdrów Wojtka. Dobrze by było się z
                    nim spotkać...
                    • misiek7307 Re: Stara ekipa TV DAMI 17.05.07, 23:03
                      OKI-spadam, bo jutro pobudka do pracki o 5.30 - Wojtka oczywiście pozdrowię i
                      może faktycznie uda się nam jakoś spotkać - pozdrowionka i powodzenia na
                      emigracji!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka