Dodaj do ulubionych

Wygląd prezia ...

25.05.07, 12:27
Jak on będzie wyglądał na koniec kadencji? :) Władza ma się dobrze, władza
tuczy, co widać po zdjęciach na stronie UM z akcji ratowniczej. No, ale żeby
w takim tempie? Może więcej spacerów po mieście? A przy okacji zobaczy się to
i owo.
Obserwuj wątek
    • Gość: spec_wizerunku Re: Wygląd prezia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:31
      musi zdecydowanie schudnac na twarzy
      • Gość: spec_wizerunku Re: Wygląd prezia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:35
        cieplo jest, sciezek rowerowych co nie miara, bedzie okazja zrzucic
    • dizzy81 Re: Wygląd prezia ... 25.05.07, 12:40
      :|
    • Gość: pakito Re: Wygląd prezia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:44
      Do Scenium z nim, trohe potanczy i bedzie OK
    • Gość: misiek7307 prośba do dinowara IP: 212.2.101.* 25.05.07, 12:46
      Ja prezydentem nie jestem a też jak sam nick wsjazuje do drobnych i szczupłych nie naleźę.A moźe upowszechniłbyś dino swój wizerunek,bo mi się zdaje że i Tobie się przytyło w ostatnim czasie?!
      • Gość: mayday Re: prośba do dinowara IP: 195.164.68.* 25.05.07, 13:08
        ale wizerunek polityka jest ważny:):)... w ogóle wizerunek jest ważny:)
        • dizzy81 Re: prośba do dinowara 25.05.07, 13:10
          Burmistrz Kunowa stracił sówj wizerunek, jesli go mial, we srode wieczorem w raporcie wieczornym w tvn24
          • Gość: lord vader Re: prośba do dinowara IP: *.pu.kielce.pl 25.05.07, 13:16
            buahahahaha, zobacz se synu jak ladnie janek sie zmienial przez dwie kadencje, hehehe
            • Gość: d81 Re: prośba do dinowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:17
              Eeee, Janek jaki był taki pozostał! :)
              • Gość: lord vader Re: prośba do dinowara IP: *.pu.kielce.pl 25.05.07, 13:20
                o, widze milosnik sld jakis jestes, albo niewidomy, zobacz na jego zdjecia z pierwszej kadencji i na morde z konca drugiej! zobacz jak sie na koniec garnitur pekal na jego plecach, niczym pudzian, hehe. widac faktem jest, ze wladza tuczy!
                • Gość: d81 Re: prośba do dinowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:21
                  Tak! Jestem miłosniekiem SLD, nie mogę?
                  • Gość: lord vaderr Re: prośba do dinowara IP: *.pu.kielce.pl 25.05.07, 13:23
                    a badz sobie milosnikiem czego chcesz, tylko ciekawie to o tobie swiadcvzy skoro ja to poznaje po bezkrytycznym stosunku do janka, heh. przypominam ze jarek wilczynski tez sie z sld wywodzi wiec powinienes byc dla niego lagodny:))
                    • Gość: d81 Re: prośba do dinowara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:25
                      A czy jestem niełagodny dla Jarka W?
                      • Gość: neti Re: prośba do dinowara IP: *.telkonet.pl 25.05.07, 19:30
                        Dizzy, nie denerwuj sie, zignoruj napastliwy ton "miłośnika Gwiezdnych Wojen" -
                        i jak widzimy nie tylko "gwiezdnych"...A swoją drogą, to myślałam,że tylko ja
                        zauważyłam tę "kilogramową" zmianę u Pana prezydenta. Z przykrością
                        stwierdzam,że nie jest mu z tym do twarzy.Przypomina Kwaśniewskiego po paru
                        miesiącach od objęcia władzy.Ta szyja...a właściwie jej brak, nie wygląda
                        atrakcyjnie.Panie Jarku, jest Pan jeszcze młodym człowiekiem...Pora trochę
                        zbastować.A może to nie władza tuczy, tylko stres? Na przykład dużo kobiet
                        reaguje na stres, jedząc ponad miarę.....
    • brazilion Wygląd Dina... 25.05.07, 20:52
      Chlopie/babo/babo-chlopie Dino (gdy odpowiadam na twoje wypowiedzi, napis w
      stopce glosi, "dinowar napisała:", wiec nie jestem pewien twej starannie
      maskowanej plci),

a Ty, gdy popatrzysz w lustro, nie zobaczysz aby przekrwionych, czerwonych oczek
      i czerwonego nosa ? Wydaje mi sie, ze ze duzo ostatnio widzisz wszystkiego
      doslownie i w przenosni na czerwono (to ma byc zart slowny: po angielsku "to
      see red" znaczy "nagle wpadac we wscieklosc"). Trzy rady: zakladac ciemne
      okulary, wiecej spac i mniej pic, tudziez wziac cos na wstrzymanie !!!
      • temp_nick Re: Wygląd Dina... 26.05.07, 12:31
        Take it eazy brazilion -Prezydent jest osoba publiczna i wszystkim nam zalezy,
        nie tylko dinowaro'wi, zeby wygladal jak DBelmondo albo
        • chuchalscy Re: Wygląd Dina... 26.05.07, 14:27
          Brazilion jad z Twej wypowiedzi wypływa. Dziwię się. Mało to amerykańskie,
          bardzo polskie a jeszcze bardziej ostrowieckie.
          • brazilion Re: Wygląd Dina... 26.05.07, 16:25
            Czego, jak czego, ale atakow peronalnych nie cierpie. Dino przegial/przegiela
            maksymalnie, bo widocznie juz czego innego przyczepic sie nie mial/-a.
            Wstyd.
            Chuchalscy, byc moze tam u was, w Trojmiescie jest pelna kultura i poziom jej
            wyzszy nawet od poziomu morza, ale ja sie tylko dostosowuje do poziomu Dina. Do
            pewnej kategorii ludzi inaczej sie nie dotrze, bo nie zrozumieja.
            Natomiast dziwie sie Tobie, bo w mojej wypowiedzi widzisz przyslowiowe "zdzblo
            trawy", a w wypowiedziach tego typka nie widzisz przyslowiowej "belki".
            I ty mi bedziesz prawil o moralnosci ?
            • chuchalscy do braziliona 26.05.07, 20:51
              Ja po prostu nie czytam niektórych, i tyle. Chciałeś powiedzieć słowami Lindy,
              co ty kur..... wiesz o moralności, tak? Odpowiadam: nic.
              • skladak1968 Re: do braziliona 26.05.07, 21:47
                Chłopaki spokojnie :) A co do tycia Prezydenta i nie tylko ;) Jest to moim
                zdaniem zgubny efekt siedzącego stylu pracy, nieregularnego jedzenia, jedzenia
                w pośpiechu po całym dniu pracy koło godziny 20 i uwierzcie: wiem co mówię ;) Co
                do "genialnych" i "błyskotliwych" ocen Dinocośtam - Uważam, że nabijanie się z
                czyjejś tuszy, wzrostu etc to gó..arstwo ... takie przedszkole
            • lotus41 Re: Wygląd Dina... 26.05.07, 22:21
              <Czego, jak czego, ale atakow peronalnych nie cierpie.>
              Panie brazylion , Pan te ataki uprawia w sposób podręcznikowy.Zwłasza pańska twórczośc w wątku
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=63102073 .Co to ma być, śmieszne? , wyszło załosne! Moim zdaniem pan Dinowar, nie mówi nic co byłoby sprzeczne z netykietą. Wszystko mieści się w granicach normy.Jeśli Ci się coś nie podoba, odpowiadaj merytorycznie,złośliwości zostaw obok.
              • brazilion Penie Lotus, 27.05.07, 00:41
                czy podpieranie sie cytatami z Herberta ma panskim wypowiedziom z kolei
                nadawac powagi ?
                Ja przynajmniej nigdy powagi nie udawalem. A wspomniany przez pana watek byl
                moja bezposrednia reakcja na bzdety personalne Dina, czepiajacego sie wygladu
                pewnego powszechnie znanego czlowieka. Chwyt ponizej pasa. Do takich typkow
                przemawiaja tylko argumenty pochodzace z ich arsenalu... Jak Kuba Bogu, tak Bog
                Kubie. Proste ?

Poza tym, radze zapisac sie na krotki kurs rozumienia aluzji (nie mylic z
                iluzja).
                A poza tym, odpowiadal bede komu bede mial ochote odpowiedziec , kiedy i jak
                bede mial ochote odpowiedziec. Pouczanie prosze pozostawic swoim dzieciom lub
                wnukom...
                • brazilion Panie Lotus i panie Chuchalscy, 27.05.07, 05:12
                  Wojowniczosc nieco mi przeszla, ochlonalem po z gruntu smiesznych zarzutach obu
                  jegomosci broniacych pokrzywdzonego Dinowara...

Intrygujace jest dla mnie to, ze nie odebraliscie prowokacji Dina, jego atakow
                  personalnych pod adresem prezydenta O., wyssanych z palca zarzutow i pomowien w
                  sposob, na jaki zasluguja, a mnie za to zarzucacie saczenia jadu i rozne inne
                  bzdury.
                  Chuchalskiego zrozumiem, bo on tu juz niejednokrotnie bronil Michnika, Jaruzela
                  i roznych takich rozowo-czerwonych w rozmaitych odcieniach, wiec wiem mniej
                  wiecej, jakie sa jego sympatie polityczne i ciagotki swiatopogladowe, ale pana
                  Lotusa ni rusz zrozumiec nie moge...

Jedno jest wszak pewne, ja z siebie nie dam zrobic waszego forumowego "czarnego
                  charakteru", bo to nie ja znizam sie systematycznie, co tydzien do
                  rynsztokowych argumentow i obrzucania blotem wszystkiego, co nie dotyczy
                  poprzednich ostrowieckich wladz. Moje merytoryczne argumenty sa tylko kontra
                  dla "wysoce merytorycznych" pomyj wylewanych na glowe ludziom, ktorzy nawet nie
                  maja jak sie bronic...

Nie chce tego nazywac inaczej, wiec jestem po prostu rozczarowany wasza,
                  panowie,krotkowzrocznoscia, a moze jednak stronniczoscia. Kto wie. Nie chce
                  tego nazywac podwojna moralnoscia, bo to pojecie z podwojnym dnem. Wszak
                  lewacka moralnosc tak ma sie do autentycznej moralnosci, jak krzeslo
                  elektryczne do krzesla zwyklego !
                  • lachien Re: Panie Lotus i panie Chuchalscy, 27.05.07, 09:36
                    A ja proponuję szklaneczkę brandy na zgodę. I to bez względu na poglądy polityczne.
                    • chuchalscy światopogląd 27.05.07, 10:56
                      Dopowiem jeszcze brazilion, żeby była pełna jasność. Lubię Michnika, Kuronika,
                      Geremka, Mazowieckiego, Wałęsę i tym podobnych. Nie mam nić przeciw
                      homoseksualistom, wysokim, niskim, Żydom, Niemcom, Rosjanom i innym. Nie znoszę
                      Kaczyńskich. I jeszcze jedno, nie broniłem dinowara, tylko dziwiłem się Tobie.
                      Szanuję Twoje poglądy, bo to podstawa. Jestem za całkowitą tolerancją poglądów.
                      I tego tylko oczekuję od wszystkich. Pochodzę z miasta Ostrowca, które przed
                      wojną szczyciło się tolerancją, także wobec Żydów, choć jak wszędzie były
                      wyjątki potwierdzające regułę. Mieszkałem na terenie byłego getta na ul.
                      Iłżeckiej. Paradoks, ale ta garstka uratowanych Żydów też mieszkała między
                      innymi na ul. Iłżeckiej. Moi najwięksi kumple, to rodzeństwo Cymermanów. Tak jak
                      mój ojciec przed wojną, jeszcze w latach 20-tych, miał kumpli Żydów, tak i ja w
                      latach 60-tych. I tak się uczyłem tolerancji wobec innych. Stąd moja obsesja na
                      punkcie szacunku dla mniejszości, inności, innych poglądów. To, że nie znoszę
                      Kaczyńskich, nie znaczy, że nie jestem gotów rozmawiać z im podobnymi.
                      Jestem!!!! Zawsze i wszędzie. I tutaj na naszym wspaniałym forum chcę
                      tolerancji, niczego więcej. Będę krytykował prezia, dinowara, braziliona i
                      każdego innego. Krytykował, nie obrzucał błotem. Jest mi to obce. Będę żartował,
                      co często czynię.
                      Ps. Nie wiem brazilion kogo masz za guru światopoglądowego, ale wcale mnie to
                      nie obchodzi. Tym się różnimy. I tak nie zmienia to mojego szacunku dla Twych
                      poglądów jak i dinowara, lotusa, i wszystkich, bez wyjątku, uczestników forum.
                      • brazilion Re: światopogląd 28.05.07, 04:02
                        Nie wiem, czy to przypadek, ze w twojej wypowiedzi tak duzo miejsca poswiecasz
                        Zydom. Wiec na wszelki wypadek odpowiem, ze kja rowniez mam do nich wielki
                        szacunek i pewnych znanych mi osobiscie ludzi tej narodowosci zaliczam nie
                        tylko do grona swoich dobrych klientow, ale nawet dobrych znajomych.

Natomiast to przekonywanie o tolerancji i szacunku dla wszystkich i wszystkiego
                        tak naprawde przekonuje mnie, ze pewnie dla terrorystow (i ich racji), Hitlera
                        i Stalina tez znalazlbys jaies usprawiedliwienie i jakas odbrobine szacunku.
                        No i wiadomo - tolerancji.
                        Wiem, ze strzelam z armaty do muchy, ale chce ci pokazac, do czego prowadzic
                        moze bezwarunkowa tolerancja i szacunek dla wszystkich i wszystkiego...

Jestem konserwatysta starej szkoly. Dla mnie wazniejsze jest trzymanie sie
                        pewnych regul, nazwijmy to umownie, moralnych, ktore sa kompasem nawet w
                        dzisiejszym swiecie bez autorytetow.
                        I znacznie bardziej nad tolerancje przedkladam szanowanie wartosci czlowieka
                        mierzonej jego przyzwoitoscia. Bo na szacunek, z calym szacunkiem, moim zdaniem
                        najpierw trzeba zasluzyc.
                        • chuchalscy Re: światopogląd 28.05.07, 07:49
                          Przypadek, że o Żydach. To impuls odpowiedzi. Dzięki, że się odezwałeś. Ja
                          kończę ze swej strony. Łączę wyrazy szacunku po raz kolejny.
                          Zbychu
                    • brazilion Re: Brandy 28.05.07, 21:26
                      Z przykroscia informuje, ze brandy nie pijam, ale (jesli w ogole, to) tylko i
                      wylacznie autentyczny, markowy koniak. No i czasami, jak na fana Jamesa Bonda
                      przystalo - martini, ale "shaken, never stirred" ;)

A z martini jest tak, jak z piersiami u kobiety: "one is too few, three are too
                      many"...
    • Gość: karola Re: Wygląd prezia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 08:39
      Nie podoba mi sie pan prezydent, ten z brodą byl fajniejszy
      • lachien Re: Wygląd prezia ... 28.05.07, 08:46
        Ten z brodą to był Rumcajs - bajki Ci sie pomyliły:)
        • dizzy81 Re: Wygląd prezia ... 28.05.07, 08:57
          :DDD
          • w.kielanowska Re: Wygląd prezia ... 28.05.07, 10:01
            Z brodą -to Mikołaj
            • lachien Re: Wygląd prezia ... 28.05.07, 10:10
              Albo James. James Bond.
              • Gość: Zbychu Re: Wygląd prezia ... IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 28.05.07, 11:16
                a ja lubię przystojnych prezydentów........łałłłłłłłł
            • Gość: ostrowiak Re: Wygląd prezia ... IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.07, 12:52
              Dla niektórych był ale teraz odpowie za to chyba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka