aisablri 31.05.07, 11:11 www.gazetawyborcza.pl/1,75476,4186537.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydgoszczanin_33 Re: koty 31.05.07, 11:30 Mój jest wykastrowany i niewychodzący. Za to instynkt zabójcy zaspokaja na muchach, pająkach i każdym robactwie jakie zagości w moim domu;D Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: koty 31.05.07, 11:35 mój też jest wykastrowany, wychodzący i zabijający niestety. tylko oczywiście dla zabawy- koniki polne, jaszczurki, maleńkie, słodkie myszki. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: koty 31.05.07, 11:37 Największym szkodnikiem i tak jest człowiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia996 Re: koty IP: *.telkonet.pl 31.05.07, 11:49 Ja mam kocicę. Nie wychodzi na dwór. Jedynie na balkon. Typowy "kanapowiec". Problem w tym, że jest bardzo agresywna. Zastanawiam się nad sterylizacją - może wtedy zrobi się potulniejsza. A druga sprawa - skończą się ruje, które doprowadzają domowników do szału gdy przez większą część nocy wrzeszczy jakby ją ze skóry obdzierano. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: koty 31.05.07, 11:54 Oczywistym wyjściem jest sterylizacja. Co do agresji.to po prostu kotka:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: koty 31.05.07, 14:02 Oj mylisz się kolego. Tutaj płeć nie ma nic do rzeczy. Teraźniejsza kotka moich rodziców jest osobnikiem, który wykonuje jeden jedyny ruch - gałkami ocznymi za michą. Mój funfel zaś ma kota, który jest jedynym osobnikiem rasy cats, którego się autentycznie boję. Lepiej nie podchodzić, bo coś strzeli do łba i wydziarcha oczy, mimo że przed momentem mruczał se podczas głaskania. Odpowiedz Link Zgłoś
fake_plastic_goch Re: koty 31.05.07, 20:48 Koks mi niedawno calkiem probował flaki wywlec na wierzch;) z ręki Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: koty 31.05.07, 14:09 ja szukam kotki całej czarnej,dobrze by było,jakby miała biały krawacik.Taka właśnie zniknęła w okolicaCH MAJOWEGO WEEKENDU I JUŻ SIĘ NIE ODNALAZŁA,A BYŁA ULUBIENICĄ RODZINY.I dobrze,żeby była łowna. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: koty 31.05.07, 14:32 Co do kotki to było w przenośni;) Natomiast Pathos_b kotka można poszukać na tej stronie: forum.miau.pl. To właśnie z tej strony pochodzi mój kociak który ma swój długi wątek tutaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: koty 31.05.07, 21:55 no tak wy macie koty a ja muszę poczekać by znów mieć kotkę ehhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś