Dodaj do ulubionych

TP SA do piachu....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 13:59
Zleciłem przeniesienie jednego numeru (jeden z MSN-ów w ISDN) do Netii i w nagrodę dostałem całkowite wyłaczenie usługi na obu numerach.

BRAAAAAWO za taką promocję.

Gdy tylko uruchomią mi ponownie telefon przeniosę drugi numer do Netii.

A chciałem brać w Tepsie Neostradę na 3 lata.
Mogli na mnie przyswoicie zarabiać (ISDN + neostrada) a stracili Klienta.

Do piachu z TP SA !!!

Kto jeszcze ma ochotę im dokopać - zapraszam do wpisów.
Obserwuj wątek
    • lachien Re: TP SA do piachu.... 12.06.07, 14:01
      Wojtek, ja już dawno nie używam telefonu stacjonarnego. Skype po prostu. Taniej
      i lepiej.
    • dizzy81 Re: TP SA do piachu.... 12.06.07, 14:01
      I ode mnie też kopniak! Dzwonili do mnie prawie codziennie żebym sobie neo założył, a wychodziło mi miesiecznie korzystania przez modem nie wiecej niż 6 zł!Zaden argument nie pomagał zeby pzrestali!
      • Gość: Wojtek_68 Re: TP SA do piachu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:06
        jak tylko zrezygnuję z ich usług zażyczę sobie pozdejmowania kabli przebiegających nad moją działką do sąsiadów.
        Dołożą do interesu kopanie rowów i nowe kable...
        • lachien Re: TP SA do piachu.... 12.06.07, 14:07
          Sweeeeet:) Nie ma jak walka z molochem.
          • dizzy81 Re: TP SA do piachu.... 12.06.07, 14:07
            Nie wiedziałem że Wojtek jest taki agresywny
          • lachien Re: TP SA do piachu.... 12.06.07, 14:08
            Odpuśc sobie niebo. Po prostu zrezygnuj z przenies się gdziekolwiek indziej,
            albo wywal telefon przez okno i wejdź w VOiP. Piękna sprawa.
            • Gość: Wojtek_68 VOIP też ma jakiś kabel... lub fale radiowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:40
              Ja wcale nie jestem agresywny ale przegięli wyłaczając mi telefon, gdy ja chciałem u nich nowe usługi zamówić.
              A przecież chłop żywemu nie przepuści...

Teraz już "po ptokach", zamówiłem Net24 w Netii i chyba zrezygnuję z drugiego numeru na rzecz VoIP'a.
              Mam nawet specjalny telefonik bezprzewodowy do Skypa VoIP BELKIN - świetnie działa na każdej WiFi.
              Tylko odpalę net na WiFi i w eter. Wykupiłem 20 Euro dostępu do linii stacjonarnych i komórek ze Skype'a, gdy jechałem za granicę.

• dizzy81 Re: VOIP też ma jakiś kabel... lub fale radiowe 12.06.07, 14:41
                A co to za promocja tereaz jest w Netii, co internet za 19 zł przy mieniu telefonu z tepsy?
                • Gość: Wojtek_68 Re: VOIP też ma jakiś kabel... lub fale radiowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:46
                  abonament telefoniczny o 30% niższy dla nowych klientów przy podpisaniu umowy na 24 miesiące,
                  net24 za 1M przy umowie 36m-cy za 49zł brutto (przez pierwsze 3 lub 4 po 19zł brutto - zależnie od sposobu zamówienia usługi czy on-line czy kontakt z przedstawicielem).
                  Tak czy owak rewelacyjnie tanio + pakiet hostingowy (taki sobie ale gratis).
                  Wszelkie przyłączenia i akcesoria( modem) po 1,22 zł brutto.

Jak na Ostrowiec, to serdecznie polecam.
                  • Gość: bmw Re: VOIP też ma jakiś kabel... lub fale radiowe IP: *.opera-mini.net 12.06.07, 16:17
                    :)Wojtus zapomniales ze tpsa musi wydac zgode na uruchomienie Bitstreama:)Wypelnia sie oswiadczenie,Netia wysyla to do Tpsy i ona decyduje.A uwierz moi znajomi maja telefon po kablu z tpsa a nie chcieli im podlaczyc neta.Zlozyli do Netii i czekaja na decyzje ktora wiadomo jaka bedzie.Sam koordynuje osobiscie ich sprawe ale nic nie zdzialam jak tpsa nie da zgody.Ale oni na Brodach mieszkaja.
                    • Gość: bmw Re: VOIP też ma jakiś kabel... lub fale radiowe IP: *.opera-mini.net 12.06.07, 16:22
                      W Ostrowcu nie powinno byc problemow.Tpsa podobno powiedziala ze kable przy -10 im zamarzaja:) i nie podlacza neta.Tam sporo ludzi nie ma neta,wiec jakby sie zebrali bo ponoc jest duzo chetnych to moze przekopali by ziemie i wsadzili swiatlowody.A 2 domy dalej od nich-200 metrow gosc ma neostrade po kablu:).7 dni roboczych tpsa ma na odpowiedz o mozliwosch przylaczenia neta z Netii.
                      • lachien Re: VOIP też ma jakiś kabel... lub fale radiowe 12.06.07, 16:23
                        W Netii pracujesz?
                      • Gość: bmw Re: VOIP też ma jakiś kabel... lub fale radiowe IP: *.opera-mini.net 12.06.07, 16:30
                        dopiero po tym jak przyjdzie pozytywne pismo wysylany jest modem do klienta.W kazdym badz razie oplaca sie.
                        • Gość: Wojtek_68 TP SA już mi nie przeszkodzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 08:26
                          pisma już mam za sobą. Zgoda TP SA na przeniesienie numeru już jest.
                          Wszystko złożone w Netii i w trakcie realizacji od wczoraj.

Kabel z Netii, więc TP SA już nic nie przeszkodzi.

To będzie internet z Netii po kablu Netii.
                          • bmwariat Re: TP SA już mi nie przeszkodzi... 13.06.07, 09:43
                            aha, czyli w ten sposób:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka