Dodaj do ulubionych

Dinowar śmierci

14.06.07, 10:18
Na skutek postu Dinowara w ostrowieckich sklepach ceny skoczyłyt o
600%,ludzie masowo zaczęłi wykupywać cukier i konserwy.Gwałtowne zamieszki
objęły okolice rynku i osiedla mieszkaniowe.Jest juz 26 ofiar
śmiertelnych.Kilkuset rannych oczekuje na pomoc na ulicach.Ostrowiec spłynął
krwią.
Obserwuj wątek
    • Gość: osama bin laden Re: Dinowar śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:21
      przyznaję, ten kmiot pracuje dla mnie, lepiej bądźcie posluszni
      • pathos_phobos Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 11:22
        Nie podskakuj,bo będzie krucjata.
        • Gość: osama bin laden Re: Dinowar śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:23
          chceta wonglika? nie ma sprawy...
          • pathos_phobos Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 11:25
            Sie nie boje
          • pathos_phobos Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 11:26
            Będziesz rozsyłał mailem w załąłczniku?
            • Gość: Zbychu Re: Dinowar śmierci IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 14.06.07, 12:57
              Dinowar jest nawiedzony, to prawda, ale Ty pathos na jakim oddziale pracujesz?
              • temp_nick Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 13:18
                To chyba wina tych upałów, zgłosiłem zresztą te posty anty-dinowar'owskie do
                skasowania, ale rafost zabawia sie z thesoprano -jakość tego forum niestety
                schodzi na psy
                • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 13:26
                  Pewnie. Zawsze schodziła na psy i dlatego coraz więcej użytkowników tu jest.
                  • temp_nick Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 13:45
                    Jeżeli jakość chcesz zastąpić ilością?
                    • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 13:46
                      Nie chcę, ale przyznasz, że nikt w kupę wchodzic nie lubi. Jakby tutaj kiszka
                      była, to raczej nie ściągała by userów. Vide - forum Wolny Ostr.
                      • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 13:48
                        Zresztą - w sumie muszę Ci przyznac rację. Kiedys jakośc była dużo wyższa.
                        Zwracam honor.
                        • temp_nick Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 13:59
                          Nie da się ukryć, że forum jest b popularne, ale popularność zależy również od
                          takich czynnikow jak doskonałość techniczna. Pod tym względem, żaden z tych
                          harcerzy-amatorów nie jest w stanie konkurować z gazeta. Ostrowiec niestety
                          ciągle czeka na profesjonalny portal z równie profesjonalnym forum...
                          • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:04
                            Owszem. Ale forum ostrowieckie jest jedyne i wątpię, aby powstało bardziej
                            uczęszczane. Marka robi swoje.
                            • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:05
                              I powiem Ci, że technika ma tutaj trzeciorzędne znaczenie. Pracuję w tym fachu
                              od lat i wiem, co mówie.
                              • Gość: Kamila2604 Re: Dinowar śmierci IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 14:16
                                Nie jesteście zbyt towarzyscy - to jest powiedziane bardzo delikatnie. Wnoszę z rozmowy, że niepotrzebni są Wam nowi rozmówcy. Uważacie, że Wasze forum traci wtedy na watrości. Czyli - lubicie zamknąć się w swym "kamiennym kręgu", a "nowi" niech spadają. Czy dobrze rozumiem? Uważacie, że "nowi" obniżają poziom Waszych dyskusji - no - w tym zakresie bym polemizowała ze "starymi". I zdajcie sobie sprawę, że przykro jest tym "nowym" (bo ja też jestem jedną z nich od kilki dni) jak zostają w ten sposób witani.
                                • ewam_1977 Kamila witaj 14.06.07, 14:18
                                  i mylisz się. Są mili starzy i nowi :)
                                • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:19
                                  Z jednej strony masz rację, z drugiej nie. Zaraz Ci wyjaśnię, ale najpierw
                                  chciałbym przeprosić Cię za to, że źle sie poczułaś. Nie - nowi userzy są jak
                                  najbardziej mile widziani. Chodzi o to, że kiedys nie wpadały tutaj takie osoby,
                                  które chciały tylko i wyłącznie mącić - i dlatego we własnym gronie czuliśmy się
                                  dobrze,
                                  • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:20
                                    Więc Kamila - witaj na naszym forum. Kieliszeczek winka i oliwke masz na wjazd.
                                    To jak, OK?:)
                                • temp_nick Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:20
                                  Z całym szacunkiem Kamilko, ale to posty (zresztą starych wyjadaczy)
                                  typu 'Dinowar śmierci' obniżaja jakość forum -czytaj proszę ze zrozumieniem!
                                  • Gość: Kamila2604 Re: Dinowar śmierci IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 14:26
                                    Zawsze uważałam, że potrafię czytać ze zrozumieniem - miałam to za swój atut. Widocznie myliłam się co do swej osoby. Może jestem egoistką? No może trochę. Nie gniewam się. Tylko poczułam się przez moment lekko kopnięta. Ja staram się ludzi i zwierząt też (do niedawna miałam psa i kota - teraz został mi tylko kot)nie kopać ani nie popychać. Tak, że jesli pozwolicie, to od czasu do czasu wtrącę słówko - broń Boże nie będę się narzucała.
                                    • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:27
                                      My nie mamy prawa Ci czegokolwiek zabraniac ani narzucać. Jesteś tutaj zawsze
                                      mile widziana.
                                    • Gość: Kamila2604 Re: Dinowar śmierci IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 14:28
                                    • temp_nick Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:32
                                      No i coś się zacięło w *.telkonet.pl -najtanszy internet w mieście...
                                      • aisablri Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:34
                                        wiecie, odpuśćcie. każdy nowy człowiek coś sobą wnosi, nie ma reguły.
                                        • Gość: Kamila 2604 Re: Dinowar śmierci IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 14:43
                                          Ja jestem z tego gatunku homo sapiens, który jeżeli chce powiedzieć, co go boli, to mówi. I nie mam w zwyczaju zmieniać swych przekonań. Myslę, że nikt nie poczuł się urażony moimi wstawkami. Zresztą - moi drodzy podejrzewam, że każde z Was mogłoby być moim dzieckiem. I dlatego odważyłam się powiedzieć co mnie trochę zabolało. Pozdrawiam.
                                          • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:44
                                            Pozdrawiamy również:)
                                            • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:45
                                              No raczej nie każdy. Szczególnie Zbyszek i Brazilion.:) Ale i tak pozdro.
                                              • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:47
                                                Ja w sumie też jestem kajzerek, ale młodych lotów. Najlepszy rocznik jeśli
                                                chodzi o samcze bułeczki, co i Kszok potwierdzi.:)
                                                • lachien Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:48
                                                  1975:) Wtedy to dopiero piekli sztukasy:)
                                          • aisablri Re: Dinowar śmierci 14.06.07, 14:45
                                            wbrew pozorom nie zamykamy się. Każdy z nas kiedyś tu był nowy, nie znaliśmy się i z czasem się oswajaliśmy ze sobą. przykro mi że trafiłaś na ten moment, kiedy faktycznie jest niewesoło a w powietrzu aż iskrzy. ale bywa tu naprawdę fajnie. więc zostań z nami dłużej.
                                • dizzy81 Re: Dinowar śmierci 15.06.07, 08:18
                                  Ja jestem otwarty, poszukuję nowych kontaktów, licze na coraz wiecej stałych userów, którzy będą mieli odwagę spotykać się na naszych forumowych zjazdach sprawozdawczo wyborczych:DDD
    • pathos_phobos Do temp nick 14.06.07, 14:45
      Przyznaję,że zrobiłem to złośliwie,ale jest to odpowiedź na post równie niskich
      lotów
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=64163916
      A że tobie się nie podoba,to mnie naprawdę nie obchodzi.
      • ewam_1977 Dajcie Już spokój !!!!!! 14.06.07, 14:48
        Proszę!! Kto odpuści ma u mnie czekoladę a nawet piwo !!!!
        • lachien Re: Dajcie Już spokój !!!!!! 14.06.07, 14:48
          Robienia?
          • ewam_1977 Re: Dajcie Już spokój !!!!!! 14.06.07, 14:50
            Sławekkkkkkk bo oberwiesz od mnie !
            • lachien Re: Dajcie Już spokój !!!!!! 14.06.07, 14:51
              Ale o co chodzi?
              • lachien Re: Dajcie Już spokój !!!!!! 14.06.07, 14:52
                O ROBIENIA?
                • ewam_1977 Re: Dajcie Już spokój !!!!!! 14.06.07, 14:56
                  Sławek daj spokój ! No wiecie co przez te wasze jatki i swary i nakręcanie się w
                  teamcie mi się odchciewa wszystkiego !!!!! Nie wiem czy was podziwiać czy się
                  żalić >Diunuś walnie posta a potem wy się nakręcacie !!!
                  • lachien Re: Dajcie Już spokój !!!!!! 14.06.07, 14:58
                    Na co się nakręcamy? Na Robienia?
      • Gość: Kamila2604 Re: Do temp nick IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 15:24
        Zauważ, że nie odniosłam sie w żadnym razie do Twojej wypowiedzi - bo to nie one spowodowały moje chwilowe rozżalenie.
        • temp_nick Re: Do temp nick 14.06.07, 15:32
          Re: Zresztą - moi drodzy podejrzewam, że każde z Was mogłoby być moim
          dzieckiem. Dlatego odważyłam się powiedzieć co mnie trochę zabolało.

Z Twojego nick'a Kamilko (jeżeli moge?), faktycznie trudno wydedukować wiek-

Równiez pozdrawiam.
          • Gość: Kamila2604 Re: Do temp nick IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 16:00
            Faktycznie - z układu tych czterech cyferek nie da sie mego sędziwego wieku wydedukować.
      • Gość: Kamila2604 Re: Do temp nick IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 15:27
        moja poprzenia wypowiedź to oczywiście do pathosa_phobosa - z poważaniem
        • Gość: Kamila2604 Re: do wszystkich IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 15:31
          U starszych ludzi - refleks już nie ten co kiedyś i można pomylić łatwo interlokutorów.
          • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 15:36
            Ale Kobiety sa jak wino Kamila. Im starsze tym lepsze:)
            • temp_nick Re: do wszystkich 14.06.07, 15:46
              Nie podlizuj się---
              • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 15:48
                Czemu?
                • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 15:58
                  Zazdrosny?
                  • temp_nick Re: do wszystkich 14.06.07, 16:00
                    Faktycznie -w regulaminie nic nie ma o zakazie podlizywania sie
                    • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 16:02
                      No właśnie:)
                      • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 16:03
                        A tak nawiasem, to żadne podlizywanie. A jeśli tak myślisz, to Twojej żonie musi
                        brakowac komplementów ja San Diego.
                        • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 16:03
                          Podlizuję sie tylko jednej kobiecie. Mojej. I nikomu więcej.
                          • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 16:06
                            A kim ona jest raczej nie zgaduj.
                          • temp_nick Re: do wszystkich 14.06.07, 16:07
                            To nie podrywaj innych w sieci, bo to niemoralne
                            • chuchalscy Re: do wszystkich 14.06.07, 16:16
                              Kamilka moją mamusią? No to staruszeczka z Ciebie, heheheeh. Czyżbyś dołączyła
                              do grona "starców" w osobach nas trzech? Ale musisz mieć w okolicach
                              pięćdziesiątki, inaczej "spadaj małolato", hi.
                              • temp_nick Re: do wszystkich 14.06.07, 16:19
                                Hehehe -Uśmiałem się -Kamilka jest tu 'nowa'
                                • Gość: Kamila2604 Re: do wszystkich IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 16:20
                                  Chuchalscy - BINGO
                                  • temp_nick Re: do wszystkich 14.06.07, 16:25
                                    I w dodatku byk tak jak my (?)
                                    • Gość: Kamila 2604 Re: do wszystkich IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 16:34
                                      To jest znak pod którym rodzą się dobrzy ludzie :)
                                      • temp_nick Re: do wszystkich 14.06.07, 16:38
                                        Bingo -wiedziałem że 2604 to nie PIN do karty kredytowej
                                        • aisablri Re: do wszystkich 14.06.07, 16:48
                                          ja jestem z 25. 04:)
                                          • temp_nick Re: do wszystkich 14.06.07, 16:50
                                            Bycza rodzina się powiększa
                                            • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 16:53
                                              Rekin Was zje.
                                              • Gość: Kamila2604 Re: do wszystkich IP: *.telkonet.pl 14.06.07, 17:00
                                                Ja to mam faktycznie byczą rodzinę - mąż też spod tego znaku.
                                                • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 17:34
                                                  Niemoralne? Buuu. Jednak tunel dla mnie skończy się przepaścią, a nie pieniem
                                                  psalmów. W sumie to git. Imprezy na maxa , a nie powłóczyste szaty, msze i zero
                                                  uciech:)
                                                  • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 17:46
                                                    Ale czyż tam nie było kotła ze smołą? Juz zmieniam tok myślenia. Obiecuję, że
                                                    będę grzeczny i będę chodził co niedzila na msze, tylko bez smoły proszę
                                                    parzącej, bez potępienia wiecznego. Nie chce być gotowany.

Co to jest? Bajki dla niegrzecznych dzieci? Smoła i kotły? Nie ma jak wiara
                                                    wymuszana strachem przed utratą życia wiecznego. Ech mógłbym jeszcze poleciec
                                                    sobie na 50 stron maszynopisu, ale....raz - nie chce wywoływać awantury. Dwa -
                                                    Ufo też istnieje.
                                                  • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 17:52
                                                    Sławuś - uspokój się i idx spać kolego, bo jakiś nie swój jestes z wieczora. Co
                                                    Cię tak ponagliło, bu swoje popieprzone przemyślenia tutaj wstawiać? Ano nic.
                                                    Rybe chyba jakąś nieświeżą zjadłem, jak zwykle zatrułeś się i bredzę.
                                                  • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 17:53
                                                    Czyz czasami brednie nie są wspaniałe? Otóz właśnie!! sa wspaniałe. Tak jak
                                                    kwiaty polne jedzone morda wprost z gleby, jak golonka do piwa, jak sushi, jak
                                                    Ty, Młoda.
                                                  • lachien Re: do wszystkich 14.06.07, 17:56
                                                    I Ty wiesz, do kogo mówię teraz. Takie małe wyznania czasami sa potrzebne. Czy
                                                    znamy sie parenaście lat, czy tez parę dni, to nie jest ważne. Ważne jest
                                                    uczucie, które w nas drzemie. Ważne jest serce, które bije jak jedno. Czujesz to
                                                    samo co ja? Nie wiem, czy tak jest. Chciałbym, aby tak było.
                                                  • chuchalscy Re: do wszystkich 14.06.07, 21:41
                                                    BINGO? Znaczy trafiłem z wiekiem? Tak kamilo? Ja jestem wodnik, nie byk.
                                                  • michal13w Re: ale jaja 14.06.07, 23:41
                                                    Popatrzyłem na rozkładówkę forum i ujrzałem wątek "Dinowar śmierdzi", no nieźle,
                                                    hehe
                                                  • pathos_phobos Re: ale jaja 15.06.07, 08:50
                                                    Cieszę się,że kogoś rozbawiłem.szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego
                                                    odzewu na mój żarcik :-)
                                                  • pathos_phobos Do Michała 15.06.07, 08:53
                                                    Polecam jeszcze:Dinowar przyczyną śmierci Ostrowca,Kto powstrzyma bestię
                                                    Dinowara? i Dinowar atakuje
                                                  • pathos_phobos Re: Do Michała 15.06.07, 09:19
                                                    Kolejność powinna byc taka
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=64164584
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=64165086
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=64164789
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=64165572
                                                  • Gość: Kamila2604 Re: do Chuchalski IP: *.telkonet.pl 15.06.07, 16:00
                                                    Faktycznie trafiłeś. Niestety - latka lecą.
    • pathos_phobos Re: Dinowar śmierci 03.07.07, 11:29
      Dinowar wrócił :-)
      • dinowar Trzeba rozruszać to niemrawe towarzycho! 03.07.07, 11:49
        Labe se zrobili czy cóś? A młodzi tacy dopieszczeni. :)
        • brazilion Re: Trzeba rozruszać to niemrawe towarzycho! 03.07.07, 17:40
          D, a znasz takie powiedzenie "Pie.....cie, Hipolicie!" ?

Jest taka naprawde genialna, niepisana zasada, zeby nic nie mowic, jak ma sie
          mowic jakies bzdety. To wez sie moze w garsc i jedz zbierac te truskawki do
          Portugalii, co ? Sezon jeszcze sie nie skonczyl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka