rzecznik.prasowy 18.06.07, 10:09 Witam forumowiczów :) Już w najbliższy piątek, czyli 22 czerwca, odbędzie się kolejny czat z prezydentem Jarosławem Wilczyńskim. Mam nadzieję, że forum ostrowieckie jak zwykle będzie licznie reprezentowane :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 18.06.07, 10:10 Hłe, hłe, licznie!:D Ale Pan Rzecznik ma humor!:) Ja postaram się być Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 18.06.07, 10:10 O której? Tym razem zmuszę swoje palce by zawitać.:) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
rzecznik.prasowy Re: Czat z Prezydentem 18.06.07, 10:41 Czat odbędzie się o godz. 14.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Czat z Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 10:47 Taką pod USB, no może być pod PS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Czat z Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:04 Przekaz reklamowy! Do kasacji! Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 18.06.07, 12:36 Michał, weź usuń tego posta, tu nie wolno zamieszczac ogłoszen, zwłaszcza politycznych :D Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Czat z Prezydentem 18.06.07, 14:32 Mnie nie będzie,będę na KULu pilnował,by dzieci nie ściągały na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Czat z Prezydentem 21.06.07, 11:56 Moze mnie nie byc na czacie jak cos to zadajcie to pytanie www.um.ostrowiec.pl/019c/viewtopic.php?t=317 bardzo was prosze Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Czat z Prezydentem 21.06.07, 12:07 Nareszcie, po raz pierwszy mnie się uda być. Mam nadzieję, że będzie prezydent, a nie zastępcy-zapewniacze... Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Czat z Prezydentem 21.06.07, 12:35 bardzo dzieki pomecz prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Czat z Prezydentem 21.06.07, 12:37 www.sse.com.pl/aktualnosci/pokaz/id/12 tam dopiero ruch w inwestycjach u nas tak by sie przydało Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Czat z Prezydentem 21.06.07, 12:38 www.sse.com.pl/uploads/assets/File/Informacja%20na%20www.doc Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Czat z Prezydentem 22.06.07, 11:31 O której ten czat się zaczyna i do której trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: Czat z Prezydentem 22.06.07, 11:41 Zaczyna się o 14, nie wiem ile trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 22.06.07, 12:42 Mi się i tym razem nie uda. Spytajcie się o Radio Ostrowiec - jakieś plany itd ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowiak Re: Czat z Prezydentem IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 13:14 Radio padło zanim powstało :{ Za dużo biurokracji i kupa szmalu którego jak narazie niema. Mówię tu o radiu z prawdziwego zdarzenia nie takim co gdzieś w pokoju nadaje. Jak to zawsze bywa każdy by chciał ale jakby ktoś inny się tym zajął. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 22.06.07, 15:42 Ostrowiak, biurokracja zawsze istnieje i wszędzie - jej występowanie nie powinno być jednak przeszkodą do dania radia temu miastu. Co do kasy, to owszem, aby wyposażyć w pełni prosefsonalnie studio potrzeba jej sporo. Ale nie trzeba po pierwsze w Ostrym drugiego RFM-u, a po drugie są różniaste dotacje itp. I mówię Ci, że jakbym mieszkał w Ostrowcu, to zajął bym się tym, bo to fajna inicjatywa. Ale z Wawy nie będę. Czemu Ty nie spróbujesz? Może pójdzie i będzie spoko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowiak Re: Czat z Prezydentem IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 15:53 W jedną osobę to raczej radia nie założysz ;) Co do biurokracji to zapewniam Cię że można polec na starcie. Są osoby które prowadziły pirackie radio "Fan Ostrowiec" i chciały rozpocząć legalnie ale nie udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 22.06.07, 16:12 Ja nie mówię, byś sam zakładał, wiadomo, że się nie da. A sam tworzyłem kieeedyś radio Ostrowiec, razem z Grześkiem Krawczykiem i Pawłem nazwiska nie pamiętam. Mieściło się najpierw w piwnicy na os. Pułanki, potem u Pawła w domu obok lodziarni Zarzyckich. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 22.06.07, 16:13 Zasięg - Ostrowiec, Nowa Słupia, Opatów w porywach. Było nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
rzecznik.prasowy Re: Czat z Prezydentem 25.06.07, 10:56 Zapis ubiegłotygodniowego czata z Prezydentem Jarosławem Wilczyńskim jest już dostępny. Zapraszam tutaj: www.um.ostrowiec.pl/index.php?zx=chat.txt&z=chat&typ=tekst Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Czat z Prezydentem 25.06.07, 11:20 Było pytanie o developera. Prezio odpowiedział, że prowadzi rozmowy i, że zostanie niebawem ogłoszony przetarg pod budownictwo wielkomieszkaniowe. Ale się cieszę i trzymam kciuki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maslovsky1 Re: Czat z Prezydentem 25.06.07, 11:45 Ta, ja tez prowadze rozmowy, jestem w fazie analizy projektow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Czat z Prezydentem IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 25.06.07, 13:29 Ty maslovsky1 też se buduj, jak wybudujeta oba z prezydentem, tym lepiej dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Czat z Prezydentem 25.06.07, 13:33 chuchalscy i wykrakałes bedzie budowa Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:21 Nic ciekawego, typowe uniki na ciekawsze czyli bardziej dociekliwe pytania. Poza tym nie wiem, czy zauważyliscie okres między-czatami wydłużył się (2 luty,2 marzec,6 kwiecien,11 maj,22 czerwiec) więc w lipcu chyba czata już nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:28 Buksik, ja Ci już w czasie trwanie czata powiedziałem. Postaw sie na miejscu prezydenta. Od razu mówię, nie jestem ani jego, ani nikogo innego sympatykiem. Jesteś prezydentem i jestes na czacie. Dostajesz pytania. O to, tamto siamto. Co masz mówić, aby nie dostać potem omłotu na forach itd, jeśli wiadomo, że poważne inwestycje ciągną się miesiącami i tak samo rozmowy do nich? Jak powiesz prosto, że rozmowy potrwają jeszcze 3 miesiące, to Cię zjedzą w necie. Luzik. Jak dla mnie źle nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:30 Trzeba by podłożyc mikrofon ukryty panu rzecznikowi i preziowi i sprzedać nagranie do TLT, ale byłby czad.... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:31 No fakt, pewnie bluzgi leciały suto. Ale sam bym bluzgał albo rechotał na ich miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Do prezydenta i odpowiedzialnych za czat 26.06.07, 11:36 Rozmawiałem z Buksem i jesteśmy pewni, że czat bez moderacji przyniósł by więcej pożytku niz szkody. Bo tak to pytania nikną i czasami są nieobiektywne. Pomyślcie o tym. Poza tym, można organizować comiesięczne konferencje w jakimś klubie z mieszkańcami - cos na kształt czata na żywo. Poza treningiem w wystąpieniach, możnośc kontaktu z mieszkańcami, którzy do netu nie mają dostepu. Wszak prezydent powinien wyjść do ludzi, to zapewnia albo porażkę w przyszłych wyborach, albo druzgoczące zwycięstwo. Wystarczy spojrzeć, jak przebiega kampania w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:33 To po co taki czat? Ludzie chcą się czegoś dowiedzieć -w rezultacie i prezydent, i ludzie tracą czas Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:34 Ja jestem za spotkaniami twarzą w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:38 Hehh sam się zastanów po co czat. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:39 Temp nick - ja nie mówię, że prez kłamie. Nie wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:39 Po co czat, skoro prezydent zbywa wszystkich równo? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:42 Nie tyle zbywa, co udziela odpowiedzi, które zostana zrozumiane poprzez dyskusje czatową. Jak chcesz wyczerpującej odpowiedzi udzielić na czacie podczas godzinnej sesji na poważne pytanie, które naprawdę zajmie 6 godzinną sesję? Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:41 Nie uzyłem słowa kłamie -Wodolejstwo i uniki Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:43 Wodolejstwo tak (z musu). Uników nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:54 może lepsza byłaby formuła rozmawiania tylko na jeden temat, wówczas jakis problem mozna by drążyć dokładniej, pozatym (jak to sie pisze ?) prezydent mógłby wysłuchać opini lub propozycji innych w danej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Czat z Prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:57 Poza tym chyba! Tak, mozna by zrobić w piątki chat ogólny, a w środy "Na ten Temat" :D Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 11:59 wal z nim na forum UM i dawaj linka do naszej dysputy. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:02 Albo: "Górczyński w środe, Wilczyński w sobote" :DDD NIe będe walił, jakoś nie mam ochoty, poza tym taki pomysł by nie przeszedł, no way, prezydent jest zajęty i te piątkowe terminy też dosyć cięzko idą! Choć ostatnio to nie widziałem żeby telewizja filmowała, więc prezia nie musiało byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:34 Stary teraz to pitolisz. Skąd wiesz, że by nie przeszedł? Spróbowałeś? Jak nawalimy petycji w tym wątku, to prez będzie musiał pomyślać o tym poważnie. Jak zignoruje - my tez go olejemy. Taka jest idea demokratycznych wyborów. Olewa Cie ktos - Ty tez go olewasz. Co sie stresujesz, ja wierzę w Jarka Wilczyńskiego i w to, że znajdzie czas dla mieszkańców, przeciez w nas jego siła. Jest zajęty? To przestanie być o 14 zajęty, znajdzie czas. To jest proste jak budowa cepa, nie ma wyborców - nie ma stanowiska. Więc wyborców sie nie IGNORUJE. Prawda? P.S. Co do walenia - cos taki spięty? Masz jakies powody? Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:37 Wrzuciłem link Rzecznikowi, może się zapozna Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:02 Poza tym (dzięki d81) rzecznik na forum powinien również zakładać jakies wątki i żądać propozycji od uczestników. Panie rzeczniku, idea forum polega na "dwustronnej" komunikacji, a nie tylko : on pyta ja odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:04 On pyta - ja jak bede mial czas to odpowiem! Bardzo trafny pomysł Buksy! Masz u mnie plus!:) Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:01 Moja opinia na temat chata, mało konkretów -Może sie mylę, ale się nie sprawdza. Pomysł buksy'ego lepszy niz obecna formuła. -Można również wysyłać pytania wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:03 Wysylac pytania wczesniej? Przecież jest forum od tego Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:08 No i co z tego, że jest forum jak nie ma dwustronnej komunikacji? Na czacie również nie ma wymiany myśli tylko uniki Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 12:10 A uczestniczysz tam w dyskusjach? Może pretensje do adminów forUM zgłaszaj tam własnie Odpowiedz Link Zgłoś
rzecznik.prasowy Re: Czat z Prezydentem 26.06.07, 13:52 Okres między czatami wydłużył się siłą rzeczy - raczej niewielka byłaby frekwencja 8 czerwca, prawda? Natomiast tydzień później, 15 czerwca, Prezydent nie mógł wziąć udziału w czacie. Dlatego spotkanie zostało przełożone na następny możliwy termin, czyli 22 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 forum UM to lipa... IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 17:37 od tygodnia nikt nie reaguje na prośbę o odblokowanie hasła. Automat do zmiany haseł działa wadliwie, czyli nie działa. Odpowiedzi zdawkowe albo wcale. Zgadzam się w zupełności z temp_nick, ze to niewypał jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rzecznik.prasowy Re: forum UM to lipa... 27.06.07, 06:22 Informatyk zajmujący się forum od strony technicznej jest na urlopie, więc zapewne dlatego nie ma Pan odpowiedzi na zapytania o odblokowanie hasła. Proszę o kontakt mailowy, postaram się pomóc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 zwracam honor, po części... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 07:22 Hasło wygenerowane automatycznie zaczęło funkcjonować. Zapewne jest jakiś opóxniający mechanizm lub inna czynność poza automatem. Nie mogłem się zalogować po wygenerowaniu ale obecnie jest OK. Dziękuje za propozycję pomocy. To znacznie poprawiło wizerunek Forum UM w moich oczach... ___ "Rewitalizować Park Leśny !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Cieszyć się trza 27.06.07, 09:12 że Prezydynet natłoku swoich obowiązków ma czas na czat :) Ciekawe jak by to było jak ktoś z Was był Prezydentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Cieszyć się trza 27.06.07, 09:14 Jak ja bym był prezydentem, to bym się spotykał, mediował, rozmawiał, codziennie bym zapraszał do Margerity :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Cieszyć się trza IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 09:31 :))))) A rachunki kto by płacił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Cieszyć się trza 27.06.07, 09:33 A jak myslisz? UM :D Pamiętaj! Władza musi wyjść do ludzi, podobnie jak informacja na ulice! Ad Vocem wczorajszej kawy u premiera, ciekawe co to za gatunek! Słyszałem, że najdroższa kawa na świecie to taka, co ziarna jej lisy zjadają a potem się wypróżniają, no i z tych odchodów się kawe robi, bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Cieszyć się trza 27.06.07, 09:51 Kawa Luwak kosztuje u nas ok 1500,00 zł za niecale 0,5 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 sponsor strategiczny...Margherita? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:50 zdradziłeś swojego strategicznego sponsora. Będziemy pamiętać w trakcie kampanii wyborczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: sponsor strategiczny...Margherita? 27.06.07, 09:56 Daj boże:) tą kampanię, mam już na oku niezłego pijarowca Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: sponsor strategiczny...Margherita? 27.06.07, 13:39 No Oku ? Toż to jakieś małe tamaguci musi byc :D Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: sponsor strategiczny...Margherita? 27.06.07, 14:13 Prawdziwa perełka, szkoda że nie świeci :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: sponsor strategiczny...Margherita? 27.06.07, 14:21 OJ tam świeci w Noenku to ja widze system Dali :)z opcją działania w trybie nocnym , z możliwością czasowego wyłączania oraz z dodatkowym wspomaganiem gdyby zabrakło paliwa tzn energii To taki Nowy Model Neonek Power Turbo MAX Full HD :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: sponsor strategiczny...Margherita? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:23 Neonek Super Power! Only for free! Just click here! With PEPSI Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: sponsor strategiczny...Margherita? 27.06.07, 14:40 Sorry Neon, pozwalamy se trochę z Ewą, wybacz nam, przyślemy kwiaty, albo nie...może lepiej jakąś ustawę :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: sponsor strategiczny...Margherita? 27.06.07, 14:43 Dizzy Przecież on wie ze to tak :) bo go lubimy :) Neonku Wybacz MI najwyżej polecę z kwiatami do TVN :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: sponsor strategiczny...Margherita? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:44 Łooo, Neon już się ze mną wódki nie napije...Hmm, będe musiał przekonywać kogo innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamięć stała Re: Czat z Prezydentem IP: *.telkonet.pl 27.06.07, 15:14 ja tylko chce przypomniec wiecznym narzekaczom ze przez ostatnie lat 8 mielismy za rzadce despote jana szostaka, ktory w dupie mial wszystkich od lewej do prawej, w najbardziej zwyklych ludzi i mieszkancow. wiec radze sobie przypomniec co bylo nie tak dawno zanim znowu zaczniecie krytykowac obecnego za to ze zrobil forum ale jest be i za to ze jest co tydzien na czacie ale to tez be. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 27.06.07, 15:37 Wieczni narzekacze? Którzy to? Wymień z nicków, panie/pani "radzę". Poza tym, załóz sobie konto, to nie jest trudne. I zapraszamy do częstrzego udzielania się. Bo widzę, czytasz forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rzecznik.prasowy Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 15:34 Pojawiły się w tym wątku kwestie dotyczące braku szczegółów i "unikania" pytań w czasie rozmowy na czacie. W związku z tym przekazuję odpowiedź Prezydenta miasta w w/w sprawie. "Zarzucacie mi Państwo lakoniczność odpowiedzi i brak konkretów, ale zastanówcie się nad konsekwencjami przedwczesnego ujawniania informacji. Skutki mogą być przecież różne, a większość przedsiębiorców, jeśli nie wszyscy, nie życzą sobie ujawniania opinii publicznej treści rozmów na etapie negocjacji. Wywołuje to zbyt wiele dyskusji, zbędnych emocji, rozbudzonych nadziei i konsekwencji na lokalnym rynku. Nie bez znaczenia jest fakt, że ujawnianie pewnych planów i zamierzeń powoduje wzrost cen nieruchomości i niewątpliwie może przyczynić się do zablokowania różnych przedsięwzięć. Deklarowałem Państwu efekty mojej pracy, a nie obietnice bez pokrycia. Jeżeli twierdzę, że prowadzę rozmowy, to jest to prawdą, ale pozwólcie Państwo, że będę Was informował o wynikach, a nie mrzonkach. Jednocześnie dziękuję wszystkim za udział w czacie oraz za aktywność na Forum Urzędu Miasta. Państwa uwagi i wnioski są dla mnie bardzo cenne i, jak sami widzicie, wiele z nich jest wykorzystywanych i realizowanych, choć czasami na przeszkodzie stają obowiązujące nas wszystkich przepisy prawa lub ograniczone środki budżetowe. Pozdrawiam serdecznie i liczę na dalszą Państwa aktywność, Jarosław Wilczyński Prezydent Miasta" Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 15:54 a co ty, na ty jesteś z PANEM Prezydentem ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 15:57 Wątpie by Prezydent odwiedzał nasze forum,o zarzutach wobec swojej osoby pewnie się dowiedział od rzecznika bo ten bywa tu czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 15:59 Nie wiem dokładnie,czy prezydent,ale wiceprezydent czyta na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 16:06 Ludzie, dajcie spokój. Wiecie, sami narzekamy, że nas nikt nie czytd, a jak prez daje odpowiedź, to żale są. Brawo, Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 16:08 Ja się cieszę.I ja nie narzekam,bo wiem,że duuużo osób nas czyta-czasami aż strach cos napisać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 16:09 Strach? Widzi Pan strach? W jakim kolorze i gdzie ten strach sie objawia? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 16:10 Strach jest fioletowy z białym brzuszkiem i ma czerwoną torebkę.Widzę go co rano w tv Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 16:13 Tuszę, że rozmawiacie ze sobą. Siostro, zalecam miażdżenie jaj w imadle. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 16:19 Jajeczniczka,mniam.Zwłaszcza na zboczku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Czat z Prezydentem 29.06.07, 16:24 Na stoczku zasmażana razem z nartą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan9991 Re: Czat z Prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:12 to jedyny prezydent na forum Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Czat z Prezydentem 30.06.07, 13:14 www.gazeta.ostrowiec-sw.pl/ powodzenia prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: Czat z Prezydentem 30.06.07, 13:14 www.ostrowiecka.pl/news.php?id=2189 Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Ja propnuje przenieść czat 02.07.07, 10:53 na inny dzień tygodnia np poniedziałek bo tak przy piątku to każdy już zmęczony i myśli o week ! Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Ja propnuje przenieść czat 02.07.07, 11:01 Ewam! W poniedziałek?? Przecież to najtrudniejszy dzień w każdym urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Ja propnuje przenieść czat 02.07.07, 11:03 No to środa :) u mnie każdy najtrudniejszy Odpowiedz Link Zgłoś