Gość: kubajarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubajarek Re: Super koncert Dżemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:52 Bardzo dobre nagłośnienie, organizacja i szalejąca publiczność. Nic dodać nic ująć. Aby tak dalej. JK Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Super koncert Dżemu 29.06.07, 23:41 mogę tylko potwierdzić, że koncert Dżemu rewelacyjny ze strony artystycznej i technicznej!!! Outsider, whiski, czerwony jak cegła itd - totalny odjazd!!! Dawno nie widziałem żeby ludzie w różnym wieku tak żywiołowo bawili się na koncercie - wielkie brawka dla organizatorów (choć może mi się zdaje, ale pomysł takiego festiwalu padł pierwszy raz nie gdzie idziej ale tutaj, na forum?!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Super koncert Dżemu IP: *.opera-mini.net 29.06.07, 23:46 nieskromnie powiem ze byc moze to ja rzucilem taki pomysl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Re: Super koncert Dżemu IP: 83.238.72.* 29.06.07, 23:47 misiek jak to i na meczu i na koncercie byłeś?Czyżby ta kontuzja była tak jakby trochę naciagana?;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Super koncert Dżemu 29.06.07, 23:52 naciągnięty to jest mięsień czwórgłowy uda:( a ze mnie mobilny człeczek i zaraz po meczu zjawiłem się na kocercie - Dżemu w Ostrowcu nie mogłem odpuścić!!! Pamiętam koncert Dżemu z Ryśkiem Riedlem i Markiem Kapłonem na perkusji na wrotkarni na Rawszczyźnie ok. 1990-1991 roku. Rysiek siedział z tyłu na publice i przysypiał, dostał znak że zaczynają grać - wszedł na scenę, odśpiewał rewewlacyjnie godzinny koncert i padł wręcz na twarz. . .- koledzy z zespołu znosili go ze sceny. Nie zapomnę tego widoku do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Super koncert Dżemu IP: *.opera-mini.net 29.06.07, 23:44 naglosnienie bylo dobre.Na Pulankach doskonale slyszalem piosenki i ...publicznosc.Sam nie moglem niestety byc.Za pozno wrocilem a DZEM to jeden z moich ulubionych zespolow.Kazdy zna WHISKY,LIST DO M.,SEN O VICTORII,CZERWONY JAK CEGLA,ZAPAL SWIECZKE.Teksty sa piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
north26 Re: Super koncert Dżemu 03.07.07, 07:47 koncert Dżemu zajebisty!!!!!!! Oni są niezniszczalni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Super koncert Dżemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 12:47 koncert rzeczywiście super. nic dodać nic ująć. nie byłam na całości ale i tak było super. wogóle caly festiwal zapowaiada sie ciekawie. świetne nagłośnienie, oprawa. oby więcej takich inicjatyw w naszym mieście!! Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Super koncert Dżemu 01.07.07, 08:54 dżem stary ale jary, w porównaniu do Dody,hehehe..... co ja mowię :))) Jarku !, tylko, żeby nie było tak, że do Bałtowa jeździ się na dyskoteki jak dawniej do Baćkowic (!), a dobrej muzyki to tylko w O-cu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubajarek Re: Super koncert Dżemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:47 Spoko, różnej muzyki nie zabraknie w Bałtowie. JK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibifree Re: Super koncert Dżemu IP: 217.98.37.* 01.07.07, 11:49 a czy wie ktoś kto wygrał wczorajszy konkurs na tym festiwalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka16 Re: Super koncert Dżemu IP: *.telkonet.pl 01.07.07, 12:00 Nie jestem pewna ale chyba Bracia i siostry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibifree Re: Super koncert Dżemu IP: 217.98.37.* 01.07.07, 12:46 a to szkoda że nie wygrał zespól FEEKCJA bo oni naprawde fajnie grali a w ogóle jak wczorajszy koncert KASY CHORYCH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Super koncert Dżemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:43 koncert wygrały dwa zespoły Vitamins i Kruki. Wyróżniono także wokalistów z zespołu Bracia i siostry oraz Symphony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzislaw Re: Super koncert Dżemu IP: 193.59.255.* 03.07.07, 17:17 A wielka szkoda bo Bracia i Siostry to rewelacyjny zespół i w/g mnie im należało się zwycięstwo, no ale o gustach...... Dżem rewelacja , szkoda że tak mało koncertów odbywa sie w mieście bo Park Miejski jest jakby do tego stwożony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubajarek Re: Super koncert Dżemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:46 Koncert Kasy Chorych też super. Nawet pokusiłbym się o stwierdzenie że lepszy od Dżemu. Tylko mało ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zibifree Re: Super koncert Dżemu 03.07.07, 19:57 to teraz koniecznie musi zagrać w Ostrowcu KULT :)może za rok na otwarcie II festiwalu WO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubajarek Re: Super koncert Dżemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:29 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka16 Re: Super koncert Dżemu IP: *.telkonet.pl 03.07.07, 20:36 Spotkałam Braci i siostry po koncercie w perspektywach bardzo fajni ludzie Mam ich płytę mogę udostępnić kiedyś :)) Odpowiedz Link Zgłoś