Dodaj do ulubionych

Cracow International

21.07.07, 20:24
Tak tak moi kochani, szykuje się imprezka w międzynarodowym gronie, nie wiem czy dam radę, bo będzie francuz, nie lubię francuzów!

Tymczasem pozdro dla wszystkich forumowiczów, a szczegolne pozdrowionka sle do anki, naszej forumowej gwiazdki
Obserwuj wątek
    • Gość: evka16 Re: Cracow International IP: *.telkonet.pl 21.07.07, 20:30
      A czemu to drogi kolega nie lubi Francuzów?:D
      • brazylion3 Re: Cracow International 21.07.07, 20:46

d81 ja też nie lubię zabojadów:D

Pozdro i nie powtórz sytuacji z łązienki:D:D:D
        --------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
        • michal13w Re: Cracow International 21.07.07, 21:33
          Daj mu już spokój z tą łazienką, wiesz jaka to trauma, a Ty wypominasz i
          wypominasz:D

Też nie lubię Francuzów, ale i Niemców nie lubię:P

Lubię za to Irlandczyków, Argentyńczyków i Nigeryjki lubię, bardzo sympatyczne są!
    • brazilion Re: Cracow International 22.07.07, 04:17
      dizzy81 napisał:

Tymczasem pozdro dla wszystkich forumowiczów, a szczegolne pozdrowionka sle do
      anki, naszej forumowej gwiazdki

A czym ona niby jako ta gwiazdka swieci, bo na pewno nie przykladem ;)
    • Gość: d81 Re: Cracow International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 04:41
      Tak tak moi kochani ! nie kiwajcie głowami! Jest 4.40 i ta noc własnie dobiegła konca! Można by rzec, że bramy niebios stanęły dla mnie otworem ! Innymi słowy, dotkłem dziś niejednej gwiazdy na nieboskłonie! powrocily wspomnienia, powrocilo wszystko, tak powrociło, ze nie było nieczego:)
      • Gość: d81 Re: Cracow International IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 04:43
        A Pan Francuz? Bardzo sympatyczny człowiek! Mozna i pogadac(kalecząc angielski i francuski) - można też wypić!

Z Gzrechem w kręglach zanotowalimy trzykrotne zwyciestwo nad czterema ekipami! Więc nie było źle!
        • Gość: evka16 Re: Cracow International IP: *.telkonet.pl 22.07.07, 10:48
          Daj znać kiedy to spotkanie.Chętnie z nim pogadam moim niemrawym francuskim:D
          Ale Francuzi naprawdę są sympatyczni.
          • dizzy81 Re: Cracow International 22.07.07, 10:51
            było:)))Francuzi mają mocne łby, kiedy zbieralimy sie do domu, on oswiadczyl ze idzie sie bawic dalej:D
            • Gość: evka16 Re: Cracow International IP: *.telkonet.pl 22.07.07, 10:54
              Znowu brak umiejętności czytania ze zrozumieniem:D Gapa ze mnie:)))
          • brazilion Re: Cracow International 22.07.07, 16:59
            Prawie wszystko, co francuskie jest sympatyczne ;) Chociaz, z drugiej strony,
            akurat za kuchnia nie przepadam.
            Co do Francuzow - nie wiem (i powiem wiecej - wiedziec nie chce...), ale
            Francuzki sa sympatyczne niezwykle, a sam jezyk czasem brzmi niezwykle
            namietnie.
            • ewam_1977 Re: Cracow International 24.07.07, 13:39
              Dizzy ty jesteś niezły :D:D komp , komórka i jeszcze podbój Kraka ! Ten to ma
              życie :)

ja tam się nie znam na tym co francuskie

fajne są żabie udka :D
              • dizzy81 Re: Cracow International 24.07.07, 13:41
                nie kumam, jaki komp i komorka
                • ewam_1977 Re: Cracow International 24.07.07, 13:44
                  no to ja może jestem z kręcona jestem ? i nie wiem co pisze :D

• dizzy81 Re: Cracow International 24.07.07, 13:45
                    komorke, owszem posiadam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka