pathos_phobos 24.07.07, 14:38 juz niedlugo prowadząc wózek dziecięcy,będziesz mogla zostać zatrzymana przez drogówkę,dmuchniesz w balonik i keśłi wykaze promile,zostaniesz postawiona przed sąd 24 h za prowadzenie pod wpływem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.dk Re: Strzeż się ewam 24.07.07, 15:23 uff, jak dobrze, że to dotyczy tylko Ewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Strzeż się ewam 24.07.07, 20:41 no nie czemu tylko mnie ? Niech się martwią Ci rodzice co mają problem z alkoholem ! Swoją drogą nie rozumiem czemu ja mam się strzec ?! Nie ma dziś chyba poczucia humoru Do czytających tylko bez domysłów ze ja jakaś wyrodna matka jestem ( nie ma problemu z alkoholem !!! ) .Mój syn jest najważniejszy dla mnie na świecie . A na te chore pomysły szkoda słów . pathos nie rozumiem tego ale miłe to nie było Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Strzeż się ewam 25.07.07, 07:25 Popieram Cie w calej rozciąglosci, pathos, to bylo zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Strzeż się ewam 25.07.07, 19:49 Niesłychane że pathos tu nie zajrzał i nie ustosunkował się do komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka16 Re: Strzeż się ewam IP: *.telkonet.pl 25.07.07, 21:10 Pewnie nadal czeka biedny na autobus:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Strzeż się ewam IP: 87.204.126.* 25.07.07, 21:31 po wypiciu prowadzić wózek uuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam_1977 Re: Strzeż się ewam IP: 195.116.34.* 25.07.07, 22:11 Do cholery !!!! brak mi słów !!!!!! Miałam nie pisać ale nie mogę , nie prowadzę wózka po spożyciu alkoholu !!!!!!!! Zresztą Ci co mnie znają wiedzą jaki mam do niego stosunek . Phatos zrobiłeś mi przykrość tym postem ! Jest personalny a widać mnie znasz :( nie pisze już nic mam to w dupie Choć słowo przepraszam mogło by paść .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka16 Re: Strzeż się ewam IP: *.telkonet.pl 25.07.07, 22:26 Ewcia podejrzewam że to tylko żart Jesteś fajną odpowiedzialną mamuśką :D Wszystkie zmotoryzowane matki łączcie się :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Strzeż się ewam 25.07.07, 22:32 Ewam spokojnie plis. Na mój gooopi łeb ze strony Pana Doktora był to żart zainspirowany doniesieniami o planach kontroli matek opiekujących się dziećmi. A pewnie Ty się jako pierwsza "skojarzyłaś się " z mamą z dzieckiem i dlatego tak napisał. Nie denerwuj się. A co do "przepraszam" to ... masz rację. Pozdrawiam i odpoczywaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Strzeż się ewam 26.07.07, 13:49 skladak1968 napisał: Nie denerwuj się. A co do "przepraszam" to ... masz rację. Pozdrawiam > i > odpoczywaj :) Obiecuje ze już się nie będę nerwować :) Pozdrawiam również a odpoczywać będę dopiero od środy :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Ewa . . . 26.07.07, 06:17 czytam to co napisane powyżej i mogę Cię tylko przeprosić za pathosa. Jest mi cholernie (rzadko używam tego słowa) przykro z powodu tego, że Twojej osoby i Twojego dziecka użył do napisania takiego postu:(- 3maj się Ewa i nie martw się, wydaje mi się że Składak ma rację. Na tyle na ile zdążyliśmy sie poznać, nawet przez myśl nie przeszłoby mi cos takiego. Jesteś świetną matką, a Twój Idzi jest nader wesołym i naprawdę szczęśliwym małym człowieczkiem. Więc proszę nie martw się, bo nie warto-3maj się ciepło-pozdrowienia-Misiek. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Ewa . . . 26.07.07, 07:36 Ewa nie łam się,bo jak Ty to i ja mogę być posądzona... Jedno jest pewne teraz wiemy kto nas wydał i w tym nasza moc... Panie Dr.zdradziłeś i mamy na Ciebie haka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Strzeż się ewam 26.07.07, 08:06 Ewa, jak to juz Ci wielokrotnie powtarzalem, olej to i zastosuj moją metodę posiadania wszystkiego w d...! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Strzeż się ewam 26.07.07, 08:10 niedelikatność wzięła się z tego, że powiedział to tylko do Ewki.. akurat na takie rzeczy szybko reaguję, macierzyństwo to jedna z najlepszych rzeczy, której doświadczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Strzeż się ewam 26.07.07, 13:29 koniec tego tematu i dziękuję Wam za słowa otuchy . Nie zawsze da się wszytko mieć dupie ( bo potem mogę mięć zad jak skład :P ) Ale macierzyństwo daje mi tak wile i stąd ta moja reakcja i złość. Przepraszam ,że się uniosłam . Odpowiedz Link Zgłoś