ania7718 14.08.07, 22:11 Proszę pokaż mi te dowody które przeciwko mnie masz, pod jakimi to innymi nickami pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazylion3 Re: michał13w 14.08.07, 22:22 Dziewczyno! Czy ty wiesz co mówisz!!!!! ---------- ,,O to kochani chodzi!Zawsze uśmiechnięci z dumną głową (...)" Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: michał13w 14.08.07, 22:31 Na dzisiaj mam do Ciebie dwie prośby: - przeczytaj maila, którego Ci wysłałem - dowiedz się co to jest numer ip. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ost Re: michał13w IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.07, 18:49 kolego, musze Ci powiedziec, że ip o niczym nie swiadczy. Świadomy uzytkownikm ma wiele sposobów, aby ukryc swoje ip, a wp przypadku sieci osiedlowych czy innych (telkonet) przydział ip jest często dynamiczny, więc nie można stwierdzić, kto tak naprawdę po dni się kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 14.08.07, 22:52 Wiem co mówię. Od początku odkąd jestem na tym forum piszę pod tym nickiem. Nie potrzebuję się ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 14.08.07, 22:58 Michale piszę tutaj ogólnie, anka534 to nie ja, nawet kiedyś sama do niej pisałam jak obrażała tu niektórych bo przeszkadzały jej cytaty którzy inni umieszczają. Nie wiem jak mogę to udowodnić ale ta osoba to nie ja. Co do lubienia Basi lub innych to nie mogę napisać czy ją nie lubię czy też nie ponieważ nie znam osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 15.08.07, 11:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=65496399&a=66159529 Wklejam tu linka do jednego z postów niejakiej anki.Trochę mnie to kosztowało czasu żeby to odszukać.Bo ponoć ona to ja.Admin tego forum próbuje mi wmówić,że to ja. Niestety ja nie mam IP z telkonetu.Jak się nie ma dowodów to się nikogo bezpodstawnie nie oskarża. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: michał13w 15.08.07, 12:56 Najpierw obrażasz ludzi, a teraz jeszcze bezczelnie i perfidnie kłamiesz. Dla takich ludzi nie ma miejsca na tym forum. Bardzo proszę, niech wszyscy się przekonają: img181.imageshack.us/img181/6599/beztytuuol3.png Ostatnia dobra rada - wykorzystaj ten moment i przestań dalej brnąć w kłamstwa, bo to do niczego nie prowadzi, tylko się jeszcze bardziej pogrążasz i kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: michał13w 15.08.07, 13:36 łooooo, ale demaskator:D , ale cios:D ---------- ,,Tyle dziewcząt dookoła jest.W każdej mógłbym zakochać się, ale jedną tylko chcę, tę o której marzę,tę o której śnię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: michał13w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 07:37 michal Jako admin powinienes chyba wiedziec ze IP o niczym nie swiadczy, bo np sieci blokowe maja jedno IP, podobnie jak instytucja z ktorej ja pisze - tez jedno IP a moze z niego napisac 700 osob A z tego obrazka co wkleiles to wynika ze michal13w=anka534 bo macie takie samo IP :) Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: michał13w 17.08.07, 22:04 Tak dla ścisłości to nic z tego obrazka nie wynika bo tam niema pełnego adresu IP tylko nazwa sieci (firmy udostępniającej). Jak wcześniej napisał Pit to w takiej sieci może być setki ludzi którzy będą tak właśnie identyfikowani. Więc to nie daje rozwiązania niestety. Niema co się kłócić bo to efektu pozytywnego nie da. Pewnie jest to jakiś dzieciak i po jakimś czasie da d..ie spokój :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 17.08.07, 22:12 Ja swoje IP podałam i wkleiłam linki z pyskówkami tej osoby ale admin i tak nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 15.08.07, 13:56 172.16.2.61 to mój adres IP Ty mnie teraz obrażasz, nie masz dowodu ja tu nikogo nie obraziłam, nic nie mam ani do Wioli ani do Ewy ani do innych osób.Nieraz w sposób normalny tutaj na tym forum rozmawiałam.Weź się zastanów człowieku emocje Cię ponoszą.Ten twój link to nawet się dobrze nie wyświetla. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 15.08.07, 13:58 Michał weź dobrze sprawdź bo się do błędu nie umiesz przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 15.08.07, 14:04 Myślałam że forum na którym wypowiadają się mądrzy i mili ludzie którzy są ze sobą zżyci ma uczciwego administratora ale się zawiodłam. Nie ma na tym forum dla mnie miejsca? Masz manię wielkości i wyższości bo jesteś tutaj raz że adminem i dłużej i większość zna Cię osobiście.Niek kłamię perfidnie, jestem już w tym wieku że się nie zajmuję takimi głupotami. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: michał13w 15.08.07, 14:28 mam malą prośbę. nie osądzaj po pozorach czy wlasną miarą. nie podoba mi sie, że nazywasz Michala nieuczciwym, bo znam go na tyle, aby wiedzieć, że to akurat jest jego ostatnią cechą. tak samo mania wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 15.08.07, 14:37 To prawda nie znam go osobiście ani on mnie ale on mnie oskarża, że podając się za kogoś innego pod innym nickiem obraziłam parę osób. To jest nieprawdą co teraz chcę udowodnić.Ja jeśli nie podobała mi się czyjaś wypowiedź to pisałam otwarcie pod tym nickiem który tu mam.Teraz nie będzie mnie parę dni to nie będę mogła nic napisać aby się bronić, mam tylko nadzieję że są na tym forum ludzie którzy mi wierzą że nie jestem taką podłą osobą by ukrywać się pod innymi nickami i napastować ludzi.Wkrótce będę miała neta w domu to będę mogła być na forum codziennie jeśli Michał mnie nie zablokuje.Teraz piszę tylko wtedy gdy jestem u rodziców w Ostrowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 15.08.07, 14:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=66178870&a=66213653 Tutaj w tym linku to chyba sama ze sobą rozmawiałam.Nikt nigdy tak bezczelnie i bez dowodów nie zarzucił mi nieuczciwości.To jest chamstwo wmawiać komuś coś co nie jest prawdą i go oczerniać. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: michał13w 15.08.07, 14:28 ależ emocje, tak działa wywiad, tak działaja służby specjalne:D:D. Szpieg , który nie umiera nigdy:D ---------- ,,Tyle dziewcząt dookoła jest.W każdej mógłbym zakochać się, ale jedną tylko chcę, tę o której marzę,tę o której śnię" Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: michał13w 15.08.07, 19:35 jejku nie kłóciecie się no plisssssssss , Jak to często mówie po co Wasze swary głupie wszyscy i tak zginiemy w zupie :). Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: michał13w 16.08.07, 09:41 Nie ma to jak komentarz koncowy! Ja proponuje lustracje! Ewentualnie gruba kreske, decyzja o dalszym postepowaniu na sobotnim spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: michał13w 16.08.07, 10:31 Mam taką propozycję. Kiedyś bluzgaliśmy na trolli, że psują nam atmosferę na forum, teraz sami powoli się w nich zamieniamy. Po co to wszystko? Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że nawet jak ktoś kiedyś mnie zirytował i naciągnął na polemiki słowne, to złość mi minęła i nie będę się dalej bawił w podchody ani w kłótnie. Bez sensu. Istnieje coś takiego jak wybaczanie i pokora. Więc przepraszam tych, których uraziłem - bo naprawdę uważam forum za jakąś namiastkę domu i nie chcę sr.. we własne gniazdo. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: michał13w 16.08.07, 10:37 Jestem ZA!!!! Za wyjaśnieniem sprawy do końca również! Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: michał13w 16.08.07, 16:31 Rowniez jestem za, ale (wbrew pozorom) wcale nie jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Michal, masz wiad 17.08.07, 21:04 Bardzo bym chciała żeby ta sprawa została wyjaśniona bo ja nie jestem tą osobą podającą się za anka534. Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: michał13w 18.08.07, 01:37 Wątpliwości powinni rozwiać admini główni Agora SA, jak ktoś już zauważył sama domena nie jest żadnym dowodem ( co najwyżej zawęża krąg "podejrzanych" ) ponieważ jest to adres serwera za pomocą którego user łączy się z internetem, (IP rutowalne-zewnetrzne) istnieje jednak jeszcze adres nierutowalny. jest do niego dostep ale jeśli juz to znają go tylko admini Agory. jesli nie trzeba szukac u źródła: w tym wypadku telkonet. polskie prawo nakazuje providerom internetowym przetrzymywanie logów. w logach tych zawarte jest kto, kiedy i z jakim serwerem ( czyt: stroną www ) się łączyl. Michał prośba do ciebie, sprawdź moje IP spod którego wysłałem tego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: michał13w 18.08.07, 01:42 a teraz sprawdź moje IP przy tym poście :] 2 różne adresy, a ten sam komputer :] Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: michał13w 18.08.07, 01:47 jak widzsz 2 rózne adresy a jeden i ten sam komputer. tak więc ania7718 i anka534 równie dobrze mogła by być jedną i tą samą osobą nawet gdyby pisały z 2 rózych IP to tak zeby nie było ze w poprzednim poscie stałem po stronie ania7718 Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: michał13w 18.08.07, 01:59 Gość portalu: pit napisał(a): > blokowe maja jedno IP, podobnie jak instytucja z ktorej ja pisze - tez jedno IP tak dla scisłości, sieci blokowe nie mają jednego IP mają pewien zakres IP (od 195.116.34.16 do 195.116.34.24) wszystkie adresy mają odpowiednią domenę. wiecej tutaj --> www.pa-jong.blokowe.pl/online/ zapewne tak samo jest tez z instytucja z której ty piszesz, to pod jakim adresem jestes widoczny na zewnatrz zalezy od twojego adresu wewnetrznego, a dokładniej od maski podsieci. badź tez od tego jaki masz ustawiony serwer proxy. nie bede się jednak zagłębiał w ten temat :] pozdrawiam :] PS. Michał, w tym poscie tez powinienem mieć inne IP :] Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: michał13w 18.08.07, 09:37 Ja nie mam internetu w Ostrowcu z telkonetu tylko z MSK, a swoje IP wkleiłam z Ustawień połączeń sieciowych. Nie znam się na tym za bardzo ale chyba taki numerowy adres to ma każdy inny.Dla mnie oskarżenia i zachowanie Michała to porażka.Zero dowodów ma ale czyni wywody o perfidności itp.Ja nie jestem jakąś gó..arą (przepraszam za wyrażenie) żeby się bawić w takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: michał13w 20.08.07, 10:43 Hmm, na a ja mam inne w ustawieniach sieciowych, a inne w rzeczywistości...niesamowite... Odpowiedz Link Zgłoś