Gość: ERYK IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 22:07 czy tylko mi się tak zdaje czy w Skarżsyku jest bardzo dziwna atmosfera. Chujowe miasto, wszyscy fajni ludzie wyjechali z tąd a zostali kretyni po zawodówkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fox.ca@gazeta.pl Re: ATMOSFERA IP: *.sympatico.ca 12.07.03, 16:16 Gość portalu: ERYK napisał(a): > czy tylko mi się tak zdaje czy > w Skarżsyku jest bardzo dziwna > atmosfera. Chujowe miasto, wszyscy > fajni ludzie wyjechali z tąd a zostali > kretyni po zawodówkach Nie, wcale ci sie nie wydaje. Popelniles tylko jeden blad, bo patrzysz w lustro i widzisz najwiekszego, niemytego i zaropialego kutasine i myslisz, ze to sa ludzie ze Skarzyska. Nie utozsamiaj innych ze soba, bo ci sie kanarki wylegna na glowie. Nie mysl tak jak patrzysz w lustro, bo ci jeszcze cos niemodrego przyjdzie do glowy jak np sucha galaz, na ktorej teraz siedzi sobie wrona i kracze - czy slyszysz to krakanie? Zeby nie ci po zawodowkach, to taki jak ty nie mial by tego lustra, w ktorym sie przeglada i glupoty wypisuje na klawiaturze, ktora zrobili ci po zawodowkach, bo tacy jak ty, to tylko potrafia bzdury pisac i baki puszczac. Otworz okno i przewietrz sobie wnetrze swojego pokoju to moze swiezy tlen cie ozezwi i laska Panska oswieci. Powodzenia, moze i tobie slonce jutro zaswieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERYK Re: ATMOSFERA IP: *.visp.energis.pl 25.07.03, 18:37 Gość portalu: Fox.ca@gazeta.pl napisał(a): > Gość portalu: ERYK napisał(a): > > > czy tylko mi się tak zdaje czy > > w Skarżsyku jest bardzo dziwna > > atmosfera. Chujowe miasto, wszyscy > > fajni ludzie wyjechali z tąd a zostali > > kretyni po zawodówkach > > Nie, wcale ci sie nie wydaje. Popelniles tylko jeden blad, bo patrzysz w lustro > > i widzisz najwiekszego, niemytego i zaropialego kutasine i myslisz, ze to sa > ludzie ze Skarzyska. Nie utozsamiaj innych ze soba, bo ci sie kanarki wylegna > na glowie. > > Nie mysl tak jak patrzysz w lustro, bo ci jeszcze cos niemodrego przyjdzie do > glowy jak np sucha galaz, na ktorej teraz siedzi sobie wrona i kracze - czy > slyszysz to krakanie? > > Zeby nie ci po zawodowkach, to taki jak ty nie mial by tego lustra, w ktorym > sie przeglada i glupoty wypisuje na klawiaturze, ktora zrobili ci po > zawodowkach, bo tacy jak ty, to tylko potrafia bzdury pisac i baki puszczac. > Otworz okno i przewietrz sobie wnetrze swojego pokoju to moze swiezy tlen cie > ozezwi i laska Panska oswieci. > > Powodzenia, moze i tobie slonce jutro zaswieci. jednak kmiot z zawodówki to kmiot z zawodówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox.ca@gazeta.pl Re: ATMOSFERA IP: *.sympatico.ca 27.07.03, 14:41 Gość portalu: ERYK napisał(a): > jednak kmiot z zawodówki to kmiot z zawodówki Skoro tak kmiotami gardzisz i ich ponizasz, uwazajac siebie za cos lepszego. To mapsz cos o sobie kim ty jestes, jesli mozna sie dowiedziec? Z twoich komentarzy wynika, ze daleko ci nawet to kmiota po zawodowce. Jakos tego progu "zawodowki" nie mozesz przeskoczyc tymi swiatlymi myslami - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERYK Re: ATMOSFERA IP: *.visp.energis.pl 28.07.03, 23:32 Gość portalu: fox.ca@gazeta.pl napisał(a): > Gość portalu: ERYK napisał(a): > > > jednak kmiot z zawodówki to kmiot z zawodówki > > Skoro tak kmiotami gardzisz i ich ponizasz, uwazajac siebie za cos lepszego. > To mapsz cos o sobie kim ty jestes, jesli mozna sie dowiedziec? > > Z twoich komentarzy wynika, ze daleko ci nawet to kmiota po zawodowce. Jakos > tego progu "zawodowki" nie mozesz przeskoczyc tymi swiatlymi myslami - dlaczego > ? widzialem to bydło i te zera w naszych zawodówkach dziekuje Bogu ze nie musialem z tymi deklami chodzic do szkoly bo pewnie stałbym sie po częsci taki jak oni Żal mi ludzi fajnych którzy czasem sie tam trafiają Dla mnie to są dekle i zera. Złodzieje i ściemniacze. Myśle że są bezbadziejnie głupi i totalne zera. Po prostu dno Ja mam wyższe, na prawde chłonąc takie otoczenie jak tamci to cofanie sie do postaci małpy. Odpowiedz Link Zgłoś