evita.ie 03.02.08, 23:08 ...właśnie ruszył ze stacji Dublin City Anna Livia FM www.dublincityannaliviafm.com/DCALFMStream.asx życzę miłej podróży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotarepo Re: The Blues Train... 03.02.08, 23:20 Nawet nie zacznę tej podróży .....stacja zamknięta już czy co ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: The Blues Train... 03.02.08, 23:31 Wprost przeciwnie. Siedzę w przedziale pierwszej klasy ze słuchawkami na uszach. Z warsa kelner przyniósł właśnie coś do picia...Nawet nie trzęsie, słyszę tylko bluesa... Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: The Blues Train... 03.02.08, 23:35 No ta ja siądę w drugim przedziale , drugiej klasy bo tam jakoś pusto ,a muzyka ta sama . Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: The Blues Train... 03.02.08, 23:37 Aha -Zapomniałam dodać, że najzwyczajniejszy Window Media Player wystarczy do podróży! Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: The Blues Train... 03.02.08, 23:50 Dobry blues jest jak sen ,przy nim odpoczywasz i chyba czas to uczynić .Szkoda że przez muzykę , nie da się kierowac "światem ma bardzo wielka siłę do duspozycji .Udanej podróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: The Blues Train... 04.02.08, 00:04 Cieszę się, że Ci podróż miło upływa...By the way -Widziałaś może jeszcze innych pasażerów? Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: The Blues Train... 04.02.08, 19:39 Wiedziałam , moją wybraźnie a była ona pełna różnych osobowości Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: The Blues Train... 04.02.08, 22:28 Ja o północy, zgodnie z rozkładem, wysiadłam na ostatniej stacji Tutaj podaje rozkład jazdy ze stacji FM103.2 Dublin City Anna Livia www.dublincityannaliviafm.com/schedule.html W tej chwili lecą tradycyjne irlandzkie kawałki, nawet nie riverdance, a do tego trzeba mieć zdrowe nerwy. Polecam Roots of American Music w środe, tudziez The Night Train Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: The Blues Train... 07.02.08, 01:21 Właśnie się skończyły Roots of American Music, które niestety przespałam -Polecam The Night Train Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: Anna Livia FM Dublin City Online 18.04.08, 22:12 ...zmieniła nie tyle czestotliwość co swoje 'położenie' w internecie dublincityfm.ie/DCALFMStream.asx Aktualnie zaczęła się Jazzorama, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: Sentymentalna...nostalgia 26.04.08, 15:17 Sobota 3.00pm "Afternoon Classic Rock Show" Niedziela 1.00pm "Nostalgia" a huge mix of music from the 1920’s to the 1960’s, focusing mainly on the big bands Czas podany tutejszy, dodać godzinę w Polsce Polecam, Evita Odpowiedz Link Zgłoś
evita.ie Re: Sentymentalna...nostalgia 18.05.08, 23:06 Nie wiem czemu, ale jak głupia, czekam każdego tygodnia na te audycje Dzisiaj -Charlie Hussey’s Blues Train arrives at Studio 1 for 2 hours with standing room only. Each carriage is full to capacity with all styles of blues music. Odpowiedz Link Zgłoś