Dodaj do ulubionych

Kronika Partnerstwa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 15:38
Fundacja Partnerstwo Krzemienny Krąg wydała drugi numer Kroniki
Partnerstwa. I tradycyjnie, Ci którzy chcą ją otrzymać proszę o
potwierdzenie. Kroniki do odebrania w środę od 10.00 u Piotra
Składanowskiego. JK
Obserwuj wątek
    • Gość: pytający Re: Kronika Partnerstwa IP: *.telkonet.pl 17.03.08, 15:40
      czy to darmowe egzemplarze?
      • Gość: kubajarek Re: Kronika Partnerstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 15:42
        tak
        • Gość: pytającu Re: Kronika Partnerstwa IP: *.telkonet.pl 17.03.08, 15:43
          czyli każdy z ulicy może się zgłosić i dostanie?
          proszę o precyzję w odpowiedzi.
          • dizzy81 Re: Kronika Partnerstwa 17.03.08, 15:50
            TAK
            • Gość: master Prosze dać precyzyjną odpowiedź IP: 194.181.129.* 17.03.08, 17:52
              Kiedy będzie wreszcie jakiś konkret, kiedy weżmą się do roboty a nie zasypywanie pierdołami kronike zrobił o to dopiero wielki atut jedz z tą krponiką do POT i pokaż.
              • lachien Re: Prosze dać precyzyjną odpowiedź 17.03.08, 18:14
                Hehe. Jak ja lubię czytac posty w stylu: weźTA sie do roboty, zróbTA to tamto,
                nie gadajTA pierdół, oszukaliśTA wszystkich. Źle Ci koleś? Zastanów sie czemu.
                Może masz syndrom strusia? Jak jestes rolnikiem z dziada pradziada i mózgu Ci
                poskapiła natura to właź facet na traktor i jazda w pole, bo kurzą guaną jedzie
                od Ciebie na kilometr nie mówić co buraczanej melasie. A jak nie jesteś to weź
                się w garść, wywal dupsko z fotela i pomyśl, co zrobić by ONI nie zarabiali na
                Tobie. Typowy polaczek. Nic nie osiągnął i drze mordę. A dlaczego nic? Bo ONI
                wszystko zabrali. I bardzo dobrze, że zabrali. ONI pamiętaj buraku mają rodziny.
                I dzieci ONYCH jedzą omlety na śniadanie z kartofli, które Ty w gnoju ONYM
                wydobywasz. ONI jedzą paprykę z Twojej uprawy, a Ty i Twoje stado wpieprzacie
                kartofle z masłem chapiąc chlibka jak kasy starczy do pierwszego. Papa prostaku.
                • lachien Re: Prosze dać precyzyjną odpowiedź 17.03.08, 18:19
                  Oczywiście omlety nie są z kartofli poniosło mnie. Sorka d'afront.:P
              • brazilion Jedi Master ? 17.03.08, 18:40
                Ty chyba z "Gwiezdnych wojen" sie nam tu zawieruszyles ?
                Mozna zapytac kiedy i dlaczego przeszedles na "ciemna strone" ?
                • Gość: master of realism Re: Jedi Master ? IP: 194.181.129.* 17.03.08, 20:32
                  hehehehehheheheheheheheheheheheheheehehehehehehe
                  ok, ja jutro wydrukuję 2 tys. ulotek i bede zapraszał do ich odebrania. Tylko po co, co mi to da?
                  Gdybym wyprodukował coś wartościowego i ruszył się po Polsce, środowiskach i pewnych miejscach i zaczał mówić:
                  o przyjedz tu, zobacz to napisz o tym artykuł, zainwestuj tu. To to jest symptom managera, to tak. A nie chwalenie się kroniką. Weżmiesz to i co popatrzysz, ewnetualnie wyrazisz opinię o tu dwie spacje, a tu trzy, a tu tekst zle wklejony. No chyba ,ze pojedziesz do warszawy i będzie latał z tymi kronikami po centrum handlowyym i mwił o tak partnerstwo żyje o tak. Jaki m asz z tego efekt??????
                  • dizzy81 Re: Jedi Master ? 17.03.08, 20:45
                    No to udaj się w te Polske i działaj
    • leninzsrr Re: Kronika Partnerstwa 18.03.08, 12:20
      Bałtow mój duch was wspiera!!!!!!!
      • brazilion Re: Kronika Partnerstwa 18.03.08, 15:03
        A do du...szy z takim du...chem !!! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka