Dodaj do ulubionych

Wstyd mi za Was!

05.11.08, 16:04
Niby dorośli ludzie, inteligentni, którzy już coś w życiu osiągnęli a nie
potrafią odróżnić krytyki od narzekania. Sami narzekacie jak cholera jasna ale
nie widzicie u siebie tego. hipokryzja sięga zenitu!
Ciekaw dlaczego nikt nie zauważa moich pozytywnych komentarzy?
Obserwuj wątek
    • brazilion Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 16:28
      A nam - za Ciebie :)
      Bo "mencóncy" cósik jezdeście, panocku !

A skoro mowimy o Twoich pozytywnych komentarzach, to prosze o przyklady, bo jakos trudno mi sie do nich dokopac w calych megatonach komentarzy ociekajacych krytykanctwem i niezadowoleniem ze wszystkich i ze wszystkiego.
      • unhollyseth Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 16:34
        Zdziwisz się myśląc że będę pisał, mówił i robił to co większość.
        Ale fakt tu lepiej mówić o "dupie Maryni"... bezpieczniej, nikt Cię nie obrazi,
        nikt nie sprowokuje, a tym bardziej nikt Ci nie napisze, że marudzisz i narzekasz.
      • unhollyseth Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 17:14
        Nie wiem kim jesteś i nie chcę wiedzieć, bo nic to w moim życiu nie zmieni.
        Bardzo światły z Ciebie człowiek. Sam mnie obrażasz. Podobnie jak weryfikator
        nic nie umiesz innego zrobić tylko oczerniasz mnie w swoich postach. Więc chyba
        nie ze mną jest coś nie tak. Bawi Cię oczernianie mnie?
        • good_man Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 17:26
          hehhe, ten post jest właśnie taki zaczepno-obronny, klasyczny wręcz przykład pieniactwa :) czasami tak człowiek się zamota, że sam juz nie wie o co chodzi :)

Nie wiem dlaczego zakładasz, że to forum jest od rozwiązywania poważnych problemów ?

o ile sobie przypominam to najfajniejsze wątki były jak to powiedziałeś "o dupie Maryny". Monotematyczne wątki są nużące i na dłuższą metę nie do wytrzymania.

Sorry, ale nie da się 4 lata pisać o wadach urzędników, dziurach w drodze, braku pracy itd...skorzystaj z wyszukiwarki i zobacz ile było takich wątków - 25000 ?, moze 35000 ?
        • brazilion Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 17:33
          Oczernianie jest zbyt mocnym slowem. Po prostu, drażni mnie Twój brak obiektywizmu i nie znoszący sprzeciwu ton wypowiedzi. Czy naprawdę sądzisz, że znasz się na wszystkim i wszystko wiesz lepiej, niż ktokolwiek inny z Twoich rozmówców ?

Nie bylo moją intencją Cię obrażać (jeśli jednak tak się stało - mimo wszystko przepraszam), ale trudno mi zachować stoicki spokój, gdy zdarzy Ci się (dość często, niestety) obrazić inteligencję innych wypowiadających się tutaj.
          Dopusc, proszę, możliwość tego, że ktoś inny może mieć rację. Okaż innym trochę więcej toleracji i zrozumienia, a wtedy i sam od nich możesz zacząć się tego samego domagać. Trzeba przemóc się i...zacząć od siebie. Co też, pisząc te słowa, niniejszym sam czynię :)

Proponuję zawieszenie broni, ale też werfikację
          • brazilion Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 17:36

> Proponuję zawieszenie broni, ale też werfikację, w 100% świadomą,
            własnego podejścia do innych współforumowiczów :)
            • unhollyseth Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 17:44
              Ok przyjmuję zawieszenie broni i również przepraszam (świadomie). Ale czy
              mógłbyś mi pokazać gdzie w wątku o witaczach obraziłem innych? Albo ich tok
              myślenia? Wyraziłem tylko swoje zdanie na dany temat. Dawno już nie obrażałem
              nikogo ( oprócz weryfikatora ) jeśli ten ktoś nie zaczął pierwszy.
              Przecież już wiele razy pisałem brazilionie, że będę usilnie trwał przy swoim
              dopóki ktoś nie poda mi jakichkolwiek kontrargumentów. A jedyne co do w 90%
              dostaje puste hasła.
              • unhollyseth Szkoda mojej klawiatury 05.11.08, 18:06
                Czyżby znów "pustosłowie"? Dlaczego jak człowiek prosi o przykład to nigdy ich
                nie dostaje?
              • brazilion Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 18:31
                unhollyseth napisał:

"(...) Ale czy mógłbyś mi pokazać gdzie w wątku o witaczach obraziłem innych? Albo ich tok myślenia?"

Proszę bardzo. Gwoli ścisłości, na Twoją własną prośbę i pod rozwagę:

unhollyseth 03.11.08, 16:25 Odpowiedz
                A pomyśleć, że kilkaset lat temu wyjeżdżających witały zapewne ścięte głowy
                wbite na pal:P
                Ja proponuję odtworzenie takiej tradycji.Może na początek głowy zleceniodawcy i
                wykonawcy.

unhollyseth 04.11.08, 18:19 Odpowiedz

(...) Tak szczerze, to te "witacze" są tak głupie i brzydkie, że aż mnie w brzuchu coś
                boli. Zupełnie nie przemyślane i bez wyobraźni zrobione.
                (...)
                I wiecie co zauważyłem, że tylko ludzie nie mieszający większość życia
                w Ostrowcu widzą jak jest, że Ostrowiec jest zapyziałą dziurą! Bo jest, ale
                mieszkańcy tego nie widzą, WSZYSTKO jest ok. Ale to widzą ludzie, którzy
                mieszkali gdzieś poza Ostrowcem, albo tacy którzy czasem spojrzą na świat bez
                klapek na oczach.

(...)
                A Wy ciągle robicie wszytko,
                żeby tylko ni krytykować! To jest chore. Zresztą bawcie się sami w tej małej,
                brzydkiej piaskownicy!

unhollyseth 04.11.08, 23:48 Odpowiedz
                A Ty pajacu co zrobiłeś dla firmy czy to dla osiedla czy to dla miasta czy to
                dla szkoły itd.? Tak z ciekawości pytam.

unhollyseth 04.11.08, 23:58 Odpowiedz
                Jesteś najbardziej ograniczonym człowiekiem jakiego znam... mistrzu pier***nia
                • unhollyseth Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 18:38
                  Ok...dzięki za fatygę. Widzę swój ogromny błąd. Tak..proszę o wybaczenie.
                  Postaram się tak nie robić...z moich ust będą tylko kwiatki wychodzić. Obiecuję.
                  Postaram się nie być sobą i robić wszytko żeby tylko inni forumowicze czuli się
                  dobrze. Głupi byłem, że wszystkich obrażałem i ignorowałem ich zdanie. jest mi
                  naprawdę głupio. I jest mi źle z tym.
                  PS. Ale wątków skierowanych do weryfikatora nie musiałeś wklejać.
                  • ania7718 Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 18:41
                    Nie o to chodzi żeby nie być sobą. Trzeba być jak najbardziej sobą
                    ale czasami trzeba coś przemilczeć aby nie zranić kogoś.
                  • brazilion Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 18:55
                    Z calym szacunkiem, ale subtelnie to ujmując, są to przyklady bardzo ulomnej dyskusji. Na jakim poziomie, jakimi argumentami sie poslugujesz ? I chcialbys, aby w reakcji na takie slowa innym z ust tylko kwiatki wychodziły ?

• unhollyseth Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 19:05
                      O tak zgadzam się z Tobą. Wszytko co mówisz to prawda. Faktycznie jestem ułomnym
                      człowiekiem i dyskusja ze mną nie ma sensu. Jeszcze raz przepraszam.
                      • brazilion Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 19:39
                        Czy ja napisalem, ze Ty jestes ulomny ? A zauważ, że przy byle okazji padaja Twoje argumenty, ze inni nie umieja czytac ze zrozumnieniem.

Czegos tu naprawde nie rozummiem, choc bardzo sie staram :)
                        • unhollyseth Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 19:46
                          Ale o co Ci dalej chodzi? Przeprosiłem przecież, a Ty dalej dręczysz!
                          • brazilion Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 22:18
                            Nie dreczę, ale już kończę swój udział w tym wątku. Na dobre.
                            Dodam tylko, że jako belfer z dużym stażem umiem czytać między wierszami i w szczerość Twoich przeprosin (podszytych zupełnie niepotrzebnym sarkazmem) jakoś uwierzyć nie mogę ;)
                            I to by było na tyle.
            • unhollyseth Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 17:52
              Chyba sam przyznasz, że mogłeś napisać, że moje hasła są słabe i mało chwytliwe.
              Wcale bym się nie obraził. A ty od razu, że narzekam i wogóle.
              • kszo.pany Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 19:24
                Zwrot "w ogóle" to dwa słowa i trzy sylaby. Pierwsza uwaga była do
                mego przedmówcy, druga do Pani Dody.
                • unhollyseth Re: Wstyd mi za Was! 05.11.08, 19:47
                  please, don't kill me, I deserve to live:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka