lachien 20.03.09, 15:37 Że wtedy dopiero moje słowa stają się obraźliwe, kiedy dotkną kogoś znajomego tak? A inaczej to zabawa wielka i uśmieszki po kątach. Daruję sobie pisanie dalej bo mógłbym troszkę przegiąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachien Re: Ciekawa sprawa 20.03.09, 15:44 I od razu jeszcze wszystkich urażonych serdecznie przepraszam. Nie zrobiłem tego świadomie i na prawdę nie musicie się obrażać o słowo błonka. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Ciekawa sprawa 20.03.09, 22:04 Przejmujesz się tym? Jak coś to oni mają problem z Tobą a nie Ty z nimi:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Ciekawa sprawa 20.03.09, 22:29 To ze klepiesz co co ślina na język przyniesie to wszyscy wiedzą :) Ale ja Ci już nie raz mówiałam ugryź sie w język zanim cos napiszesz:P każdy ma inne poczucie humoru , ale w Twoim wydaniu jest specyficzne . Nie bronie Cie ......bo zwyczajnie czasami przeginasz . Wiec zakoduj sobie w tej łeptynce :) że nie kazdy musi nas lubić , ale mimo wszystko hamuj się :) Wiem jak to jest :) ale w koncu to nie zupa pomidorowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
toro.pl Re: Ciekawa sprawa 20.03.09, 23:39 Każdy może coś powiedzieć i dopowiedzieć. Każdy powinien mieć poczucie humoru, lecz jeśli nie, to należy robić to tak, by móc skrytykować i ocenić kogoś, jak również później znów skrytykować bądź ocenić. Myślę że każdy powinien powiedzieć to co myśli, ocenić każdą wypowiedź tak jak chce, a skrytykowani czy pokrzywdzeni w wypowiedziach powinni przyjąć to z przymrużeniem oka i nie należy z tego powodu robić żadnej afery, żeby kogokolwiek pogrążyć. A jeśli ktoś czuje się obrażony lub pokrzywdzony, to niech sobie przypomni, czy własną wypowiedzią nie obraził nigdy nikogo z tego powodu:) P... Odpowiedz Link Zgłoś