IP: *.telkonet.pl 17.04.09, 17:54
Witam mam pytanko nie wie ktos z was gdzie sa jakies przyjemki do
pracy wiem ze napewno juz nie jeden raz byl taki watek na tym forum
bo w koncu takie miasto:/ w ktorym o prace jest ciezko, ale moze
ktos cos wie i by sie podzielil info albo moze jakas prace za
granicą tylko nie na wyspach.
Obserwuj wątek
    • Gość: bezrobotny Re: Praca??? IP: *.blokowe.pl 20.04.09, 09:17
      Slyszalem ze w Celsie jest praca. Placisz 15 tys odpowiedniej osobie i dostajesz
      prace.
      • Gość: hehe Re: Praca??? IP: *.opera-mini.net 20.04.09, 10:51
        a po 3 miesiacach okresu probnego go home:)
        • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 11:19
          Pomijając wcześniejsze 2 badziewne wypowiedzi milczeniem to życzę szczęścia w
          szukaniu pracy w Ostrowcu. Chociaż z drugiej strony można w tym mieście mieć
          normalną pracę - trzeba tylko deko pomyśleć. I śmieszy mnie twierdzenie, że tam
          sie nie da żyć i funkcjonować. Ile mieszkańców ma Ostry? 70 tysięcy? I co
          wszyscy na bezrobociu albo ledwo łączący koniec z końcem? Otóż nie. Zamiast
          stękać i biadolić trzeba POMYŚLEĆ. Tylko, że właśnie w tym tkwi największy
          problem. W myśleniu.
          • Gość: bezrobotny Re: Praca??? IP: *.blokowe.pl 20.04.09, 13:02
            zabawne ze pisze to osoba, ktora za praca wyjechala do warszawy. po co bylo
            wyjezdzac skoro w Oc jest taki miod i "wystarczy pomyslec" zeby sie ustawic? Nie
            potrafiles myslec?
            • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 13:04
              Nie wyjechałem ZA PRACĄ ale ZA DZIEWCZYNĄ. To raz. Dwa - w Ostrowcu miałem
              zawsze pracę odkąd skończyłem 18 lat. Może nie były to kokosy skarbie ale zawsze
              były. A trzy - nie stękaj bezrobotny tylko zajmij się szukaniem roboty bo taki
              nick będziesz miał za 30 lat niezmiennie.
              • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 13:09
                Mieszkasz w Ostrowcu? Nie masz roboty? To wyjedź a nie czepiaj się jak smród
                gaci mnie. Przeszkadza Ci to, że ktoś wyjechał z miasta? Widać zawiść przemawia
                totalnie przez trzewia. Jak taki mądrala z Ciebie to nie mając pracy w Ostrowcu
                co tam koleś jeszcze robisz? Filozofować Ci się chcę? Uważaj, bo chyba nie na tą
                osobę trafiłeś.
                • Gość: bezrobotny Re: Praca??? IP: *.blokowe.pl 20.04.09, 13:13
                  wiejski glupek i tyle. pozdrawiam ozieble.
                  • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 13:16
                    Spoko Maroko. Wypowiedź godna makreli wędzonej.
            • Gość: Tede Re: Praca??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.09, 19:54
              O nie ta osoba tak pisze wystarczy spojrzeć na "www.ludność Ostrowca
              Świętokrzyskiego wikipedia" by zauważyć co się dzieje od ok.2000 roku. Dla
              uaktualnienia 2007 - 73111,a 2008 - 72888 osób mieszka w Ostrowcu. Nasi włodarze
              nie przyciągają ludzi tylko ich wypychają z miasta,choć niektóre miasta w Polsce
              potrafiły nawet dwukrotnie się powiększyć
        • Gość: syn proboszcza Re: Praca??? IP: *.telkonet.pl 20.04.09, 11:21
          15 tysięcy złotych, a kiedyś wystarczyło wejść tylko pod biurko. Zmieniają się
          nam czasy, zmieniają.
          • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 11:26
            Jak takie macie systemy szukania pracy to współczuję. Mam takiego kumpla, który
            też twierdzi, że w Ostrym pracy nie da się znaleźć. Co on robi by tą pracę mieć?
            Rozniósł z 10 CV po firmach jakieś 5 miesięcy temu, a teraz czeka na odpowiedź.
            Żenua. Jak można mieć po 20 parę lat i sępić kasę od rodziców?????
            • tdx Re: Praca??? 20.04.09, 14:10
              A ja znam takiego, co kiedys przez pare lat pracowal w duzym miescie. Od
              poczatku zalozyl sobie, ze wyskoczy do potencjalnego pracodawcy ze swoimi
              warunkami (zarobki powyzej 2k na reke, bo pracowal w duzym miescie i za mniej
              nie bedzie, przerosniete ego i swiadomosc wlasnej wartosci - "Bo ja skonczylem
              studia i nie bede zapieprzal jak zwykly robol" ;-]). Skonczylo sie na tym, ze
              wyjechal za chlebem pracowac do Szwecji. Kolezka patroszy rybki ;-)
              • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 17:07
                I zarabia powyżej 2k?:)
                • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 17:51
                  W sumie jak byłem na studiach też wyjechałem do Szwecji na wakacje na zarobek. W
                  sumie miło to wspominam. Jeno rybek nie patroszyłem tylko układaliśmy wariatce
                  malarce kostkę brukową, strzygliśmy trawnik itd. Poznałem trochę kraju bo
                  rowerami byliśmy, wypiłem wiadro spirytusu z polakami z cyrku i jeździłem
                  rowerem w Bałtyku mając nad sobą parę metrów wody:P Fajnie było - do kraju
                  wróciłem mając 400 dolarów. Żem się nazarabiał.
                  • Gość: kmk Re: Praca??? IP: *.telkonet.pl 20.04.09, 20:05
                    powiem tak pracowalem w ostr i stracilem prace od kad sie
                    dowiedziale ze zostane zwolniony zaczolem szukac pracy dzwonilem
                    chodzilem szukalem i szukam i najczesciej byla to praca zeby
                    namawiac ludzi na 2 filar wiec nie pirdzielcie ze jak sie chce to
                    sie znajdzie bo chyba nie kazdy chce chodzic i nagabywac ludzi a
                    wtym miescie jak nie masz znajomosci to h... tak jak ostatnio w
                    urzedzie miasta byly czterty miejsca wolne ale nikt o tym nie
                    wiedzial nie bylo nigdzie ogloszenia a dlaczego bo rodzina
                    przedewszstkim, moge jeszcze inne przyklady podac o naszych
                    urzedach.ale szkoda nerwow. Jednym slowem trzeba szukac
                    • Gość: b Re: Praca??? IP: *.toya.net.pl 20.04.09, 20:25
                      W Polsce jest mniej szans na mobilnosc i tu jest ogromny problem
                    • Gość: b Re: Praca??? IP: *.toya.net.pl 20.04.09, 20:27
                      Np odciecie od dojazdow np na odległosc 60 kilometrow jest bardzo
                      słabo z drogami kolej szkoda mowic
                      to jeden z elementow ale istotny
                      • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 20:47
                        Ludzie czy Wy zauważyliście, że wszyscy szukacie pracy w urzędach? Nie ma pracy
                        bo w urzędzie nie chcieli mnie przyjąć, sooooory ale co to ma znaczyć?
                        Zapomnijcie o pracy w budżetówce. Nie wierzę, że w Ostrowcu jest tylko robota w
                        Waszych URZĘDACH (po znajomości tja) lub akwizycja. Chcecie pracować to proszę
                        dam linka do firmy z branży reklamowej (strony www, sklepy internetowe, bazy
                        danych itd) która zatrudnia przedstawicieli z całej Polski. Pracowałem w niej
                        parę dobrych lat (co prawda na rynku Warszawskim) ale wiem, że jest to solidna
                        firma i jeśli dobrze się na tym znasz, masz chęci i potrafisz wytłumaczyć
                        odbiorcy co to znaczy reklama w sieci to zarobisz sporo. To jak?
                        • banan9991 Re: Praca??? 20.04.09, 21:03
                          tak dla optymizmu widziałem ogłoszenie w Łodzi wszystko na legalu
                          ze firma płaci 40 zł za przyprowadzenie nowego pracownika kolegi
                          jak nie chcecie w Ostrowcu robic to dzwoncie do agencji prac
                          tymczasowych bywa ze robote sobie ludzie załatwiali przez NK pisali
                          do dawnych kolego goscie 50 + tez
                          www.manpowerprofessional.pl/
                          www.flexidea.pl/
                          • banan9991 Re: Praca??? 20.04.09, 21:16
                            0426492741
                            macie nr na stanowisko produkcyjne
                            • Gość: kmk Re: Praca??? IP: *.telkonet.pl 20.04.09, 21:58
                              lachien to poprosze o jakis kontak z ta firma reklamowa i bardzo
                              chetnie podejme prace , a jesli o urzedy to to byl jede z celow
                              gdzie chialem pracowac a tam sie nie nastawialem bo wiem jaka jest
                              sytuacja.
                              • lachien Re: Praca??? 20.04.09, 21:59
                                Proszę bardzo:

www.go3.pl
                      • tdx Re: Praca??? 21.04.09, 01:07
                        Dla chcacego nic trudnego. Kiedys pracowalem w firmie serwisujacej osprzet dla
                        stacji diagnostycznych (podnosniki, wywazarki i podobne rupiecie). 5 dni w
                        tygodniu spedzalismy poza domem. Dla wiekszosci ludzi problemem jest spedzenie
                        godzinki w autobusie... A to za daleko, a to nie ma czym wrocic w nocy.
                        Najprosciej byloby znalesc prace najdalej za rogiem ;p No i oczywiscie taka za
                        minimum 2k ;-)
                        • Gość: bmw Re: Praca??? IP: *.opera-mini.net 21.04.09, 05:30
                          Panowie.Yamah ma internet,jest stabilny, dziala,nie narzeka na niego i jest zadowolony i to jest najwazniejsze.
                          • Gość: bmw Re: Praca??? IP: *.opera-mini.net 21.04.09, 05:32
                            buahaha.. nie ten watek ale to szczegol. Spie jeszcze stojac na przystanku:)
          • Gość: luis Re: Praca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 11:52
            CIEKAW JESTEM KTO CI TAKICH BAJEK NAOPOWIADAŁ O TYCH 15-stu KAWAŁKACH,A MOZE
            MIAŁES WIZJE?
            ZADAJ SOBIE PYTANIE PRZYJACIELU " CO BYŚ CHCIAŁ ROBIĆ W ŻYCIU I CO UMIESZ ROBIĆ"
            JESLI NA TE PYTANIA ZNASZ ODPOWIEDŻ TO NAPEWNO ZNAJDZIESZ PRACĘ BEZ 15-STU
            KAWAŁKÓW.......................
    • Gość: jest praca Oferty IP: 67.159.44.* 22.04.09, 11:18
      Ofert pracy z Ostrowca, oto kilka:

Pracownik biurowy- Wykształcenie średnie/wyższe, bardzo dobra znajomość j.
      angielskiego.
      Lektor języka angielskiego - Średnie, certyfikat jęz.angielskiego, wyższe
      filologia angielska, zdolności plastyczne.
      Kucharz, sprzedawca, kelner, doradca klienta - średnie, doświadczenie kierunkowe.

I perełki:
      Asystent projektanta - Wykształcenie wyższe budowlane, znajomość komputerowych
      programów z zakresu budownictwa i projektowania.
      Inżynier elektryk - Uprawnienia do dozoru i eksploatacji urządzeń, instalacji i
      sieci elektroenergetycznych.

To chyba nie brakuje pracy jednak.
      • unhollyseth Re: Oferty 22.04.09, 11:46
        Nie rób sobie jaj:P Przecież to są staże:P
        • Gość: jest praca Re: Oferty IP: 67.159.44.* 22.04.09, 14:02
          I co z tego ze staze. Praca to praca. Jak ktos gardzi stazami, to niech siedzi
          dalej w domu i narzeka ze nie ma pracy. Od czegos trzeba zaczac i nie wybrzydzac.
      • Gość: gość Re: Oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:10
        Oferty może są i dobre, ale, ale nie na Ostrowiec.INŻYNIER ELEKTRYK W ostrowcu
        zarobi 3tyś, tyle co dobry cukiernik kucharz,murarz itp.BEZ SENSU uczyć się tyle
        lat i szukać pracy w ostrowcu jako inż.elekt, za marne 3 tysiaki. w Stolicy 8,5
        tys, w Poznaniu, Łodzi ok. 7,5 tys.
        • unhollyseth Re: Oferty 22.04.09, 12:13
          Ale to są oferty stażów z PUPu.
        • Gość: wojtek_68 Re: Oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:41
          Ale posrało co niektórych, aż żal czytać.
          Jakim trzeba być ignorantem by stwierdzić, że nie warto pracować
          dla "marnych 3 tysiaków". W dupach się wielmożom poprzewracało !

Człowiek, który tak mówi wg. mnie nie jest wart zatrudnienia za
          żadne pieniądze.
          W życiu liczy się coś więcej niż kasa a praca też nie powinna być
          jedynie źródłem dochodu ale formą realizacji, rozwoju osobowości,
          spełnienia swojej misji, źródłem poczucia godności itd, itp.

Człowiek, który pracuje dla tylko dla kasy nie ma dla firmy żadnej
          wartości, bo zawsze może się zdarzyć że ktoś zapłaci o złotówkę
          więcej.

___
          Sorki ale już mnie to wkurzyło. Tym bardziej, że mówią to zazwyczaj
          ludzie nie mający światu nic do zaoferowania.
          • unhollyseth Re: Oferty 22.04.09, 12:46
            Wojtku...pieniądze szczęścia nie dają....dopiero zakupy. Przypominam, że nie
            jesteśmy narzędziami i właśnie o to chodzi, żeby była konkurencyjność cen i
            zarobków. Dla mnie najgłupszym pytaniem w rozmowie o prace jest "Jakie Pan/Pani
            ma motywacje do podjęcia pracy"..ależ cholera oczywiste jest to, że pieniądze
            chyba, ze ktoś jest idiota i lubi pracować w czynie społecznym.
            A dla takich ludzi mam coś
            fiberya.com/cgi-bin/webshop/sklep.cgi?c=link&tab=w&tmpl_id=811&sid=c090843d476efe9c713dbb35bcb0e5c9&fason=
            fiberya.com/cgi-bin/webshop/sklep.cgi?c=link&tab=w&tmpl_id=814&sid=091778d858115c879fb3c68eae2b51c4&fason=
            fiberya.com/cgi-bin/webshop/sklep.cgi?c=link&tab=w&tmpl_id=815&sid=091778d858115c879fb3c68eae2b51c4&fason=
            Nie pracujemy dla idei, tylko dla kasy!
            • Gość: wojtek_68 dziwny jest ten świat... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:52
              przykro mi to czytać, bo ja bardzo długo pracowałem bez "kasy" i
              praktycznie niedawno zacząłem zarabiać dobrze. Nigdy kasa nie była
              dla mnie motorem działania, więc być może dlatego w opinii
              niektórych nic nie osiągnąłem. Niemniej jestem człowiekiem
              szczęśliwym i wolnym od presji ciągłego wyścigu zbrojeń w gadżety.

Owszem kasa jest ważna ale "marne 3 tysiaki" to zniewaga dla całej
              masy pracodawców którzy z trudem takie zarobki oferują swoim
              pracownikom i dla jeszcze większej rzeszy ludzi pracujących za wiele
              mniejsze pieniądze.

Pracując dla kasy jesteś niewolnikiem. Pracując dla idei nie masz
              nic do stracenia.
              • unhollyseth Re: dziwny jest ten świat... 22.04.09, 13:02
                nie mam nic do stracenia? Chciałbym mieć mieszkanie, zonę i dzieciaka. Wykarmię
                ich ideami? Wojtku..proszę Cię.
                Chętni bym Ci coś napisał prywatnie jeśli pozwolisz. Używasz maila gazetowego?
          • Gość: gość Re: Oferty IP: *.blokowe.pl 22.04.09, 12:56
            Nie zrozumiales chyba przeslania przedmowcy. Dla 3 tysiakow nie oplaca sie
            pracowac w Oc, jesli za ta sama prace w wiekszym miescie mozna dostac np. 8. To
            rzeczywiscie nie oplaca sie dla 3 tysiakow szukac pracy w Ostrowcu.
            A ty rozumiem pracujesz dla idei, rozwoju osobistego, by spelniac misje, a
            pieniadze stawiasz dopiero dalej w hierarchii. To ja polecam prace w fundacji
            albo jako wolontariusz - tam zrealizujesz wszystkie idee bez zaplaty. Jesli
            jeszcze tego nie wiesz - zyjemy w globalnej gospodarce kapitalistycznej, gdzie
            rzadzi pieniadz. Sprobuj przy kupnie chleba w sklepie powiedziec ze zaplacisz
            swoją misją albo poczuciem godnosci. Powodzenia.
            • Gość: wojtek_68 Re: Oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:58
              smutne jest twoje życie...
              • Gość: gość Re: Oferty IP: *.blokowe.pl 22.04.09, 13:03
                Rozwesel mi je. Nie, zaraz, juz to zrobiles. Dawno sie tak nie usmialem jak
                dzisiaj gdy przeczytalem o tej pracy dla tylko idei itp. Dzieki.
                Jesli cie zwolnia, czego ci nie zycze, bo na twoje miejsce przyjdzie tanszy
                ktory zrobi to samo co ty, to swoje idee bedziesz mogl wlozyc sobie w buty.
                • tdx Re: Oferty 22.04.09, 13:17
                  Dla idei moge sie zapisac do jakiejs partyjki politycznej, by pozniej dostac
                  ciepla posadke radnego i moc rznac glupa na radzie miejskiej. Pracuje, bo lubie
                  i chce zapewnic sredna jakosc zycia najblizszym. Ciekawe, czy ktorys wielmoz z
                  urzedu zauwazyl ubytki w oswietleniu np. na wylotowce do Kielc (strona od
                  stadionu), czy chociazby krzyzowce Jana Pawla - Radwana. Znajac zycie siedza i
                  czytaja z nudow to forum. Kiedys wypowiadal sie tu facet z ZEORK - to jego
                  dzialka? Moze by ktos ruszyl dupe i zainterpelowal o sprawdzenie oswietlenia
                  nalezacego do miasta i powiatu. A lamusy z PUP moga sobie wsadzic staze w dupe.
                  Zauwazylem ostatnio, ze w Ostrowcu wiekszosc tzw. pracodawcow uznaje za jedyna
                  forme zatrudnienia staz absolwencki ;]
                  • dorsai100 Re: Oferty 22.04.09, 13:21
                    Oświetlenie uliczne tylko gmina.Natomiast do stażu dodałbym jeszcze
                    prace interwencyjne wszystko dofinansowane z PUP.
                    • Gość: gość Re: Oferty IP: *.blokowe.pl 22.04.09, 13:31
                      No i wszystko jest super. Prawie zerowe lub minimalne koszty pracownicze dla
                      pracodawcy, a dochod jest. Bez stazy i prac interwencyjnych to pewnie polowa
                      firm w Oc by padla.
                • Gość: wojtek_68 Re: Oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 13:29
                  nie wiem, czy robicie to świadomie aby dyskretnie wycofać się ze
                  swoich stanowisk, czy też przez przeoczenie sugerujecie, że nie
                  otrzymuję wynagrodzenia za pracę.
                  Zawsze pracowałem za pensję i nie ukrywam tego. Jednak nigdy nie był
                  to dla mnie główny czynnik decydujący o rodzaju i miejscu pracy. W
                  swoich wyborach kierowałem się czymś więcej, czego Wy nie zauważacie
                  i nie posiadacie. Praca tylko dla kasy do żenada.

Praca dla samej idei byłaby oczywiście super ale niestety realia są
                  takie, że wynagrodzenie pozwala te idee wdrażać w życie.

Mnie raczej żal waszych niezarobionych dziesiątków tysiaków, na
                  które będziecie pewnie czekać do socjalnej renty, bo jeśli nie
                  będziecie pracować to i emerytury nie będzie.
                  • Gość: gość Re: Oferty IP: *.blokowe.pl 22.04.09, 13:41
                    Przepraszam a jaki to czynnik/czynniki decydował/y o rodzaju i miejscu pracy
                    jesli nie pieniadze? Czego nie zauwazamy i nie posiadamy? Praca dla idei to tez
                    zenada, ale stawianie idei nad pensje i pelny brzuch to brak rozsadku.
                  • Gość: gość Re: Oferty IP: *.blokowe.pl 22.04.09, 13:51
                    no i odwieczny dylemat, co wybrac:
                    np. praca jako wspomniany elektryk, ciekawa, rozwojowa, ambitna itd, ale platna
                    2000,
                    czy praca jako robotnik budowlany, kompletnie nieciekawa, nieambitna, nie
                    zwiazana z wyksztalceniem i nierozwojowa ale platna 3000.
                    Lepiej byc elektrykiem, zadowolonym z pracy, ale nie miec na wakacje, ubrania
                    dla dziecka itp, czy robotnikiem budowlanym, ktory robi co ma zrobic mimo ze go
                    to nie ciekawi, ale dostaje pieniadze ktora pozwalaja mu na luksus wakacji,
                    ubran dla dziecka.
                    • Gość: admin Re: Oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 13:57
                      a gdzie tu dylemat? przeciez zupełnie inna perpektywę ma inżynier, a
                      robotnik, choc może chwilowo zarabia więcej, to jakie ma możliwości
                      rozwoju ? No ale jeśli ktoś myśli tylko o dniu dzisiejszym , to
                      pewnie, niech nosi cegłę . A poza tym, inżynier elektryk z głową na
                      karku może nawet w Ostrowcu sporo zarobic, jeśli nie ograniczy sie
                      do pracy 8-mio godzinnej ....
                      • unhollyseth Re: Oferty 22.04.09, 14:00
                        Pracujmy 12h, śpijmy 8, a dla życia zostaje 4...jak dla mnie bajka.
                        • Gość: admin Re: Oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:05
                          wiec bedziesz zarabiał nieco powyżej płacy minimalnej ...
                      • tdx Re: Oferty 22.04.09, 14:05
                        Zdziwilbys sie cwaniaczku. Wystarczy spojzec na dzisiejszych studentow. Mamy
                        paru stazystow z pokolenia "elo ziom! jestem z dzimnazjum". Jakim cudem
                        niektorych przyjeto na studia? ;p Co to Twoich 8k. Jestem pewnien, ze tylko
                        dzieki rodzinnym koligacjom i ukladom. Pokaz mi jeden taki zaklad, ktory upadl
                        na glowe, by placic 8k do reki zwyklemu inzynierowi.
                        • Gość: admin Re: Oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:11
                          mozesz to napiszac raz jeszcze, ale tak, aby dało się zrozumiec, o
                          co chodzi?
                          • tdx Re: Oferty 22.04.09, 14:18
                            Doskonale wiesz o czym pisze ;] Primo: uczelnie wyzsze (szczegolnie te
                            prywatne)celowo zanizaja poziom byleby utrzymac nabor ;] Jacy "wyksztalceni"
                            absolwenci je koncza widze np. po projektach, ktore przysylaja nam partnerzy,
                            czy chociazby po skladanych CV. Secondo: zeby miec 8k w Lostrowcu musisz miec
                            kolegow, ktorzy Cie laskawie zatrudnia, albo mamusie np. w skarbowym, by
                            podsylala Ci znajomych ;] Nadal nie napisales mi jakie to firmy obslugujesz i
                            gdzie te farmy obiecane farmy HP ;] Pokaz mi jedna firme, a Cie ozloce ;]
                            • Gość: admin Re: Oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:24
                              a co mają do tego farmy serwerów? Wystarczy że firmy używają
                              markowego sprzętu, i i takich ilościach, jakie są im niezbędne.
                              Nie każdy do sklepu musi od razu jeździć wypasionym SUV-em, może
                              wystarczy mały i zwinny mercedes klasy A?. A poza tym, to niogdzie
                              nie napisałem, że gdzies w Ostrowcu są jakies farmy serwerow.
                              • tdx Re: Oferty 22.04.09, 14:31
                                Markowy moze byc rowniez skladak z Komputronika ;p Maaja wypasiony serwis ;p
                                Mojgo starego Asusa 8600GT naprawiali ze 2 miesiace, po czym stwierdzili, ze to
                                z winy uzytkownika. Podobno bawilem sie srubokretem ;p Nadal nie napisales z
                                jakimi firmami wspolpracujesz ;p Niech zgadne... MEC?:P A moze jestes panem
                                Tomkiem z ostrowieckiego PKSu ;p
                                • Gość: admin Re: Oferty IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 15:20
                                  zgaduj dalej ... , może wygrasz pendrive'a ...:)
            • dizzy81 Re: Oferty 22.04.09, 16:22
              Asystent projektanta instalacji elektrycznych - człowiek bez uprawnień budowlanych, duża międzynarodowa firma - siedziba Kraków, staż pracy na tym stanowisku w tejże firmie 2900 netto.
              • dizzy81 Re: Oferty 22.04.09, 16:23
                *dwuletni staż pracy na tym stanowisku miało być
                • lachien Re: Oferty 22.04.09, 16:28
                  A może niech każdy pracuje jak lubi? Jak ktoś chce pracować za 2000 8 godzin i z
                  Castoramy do domu - jego biznes. Jak ktoś chce tyrać na budowie - jego biznes.
                  Jak ktoś chce wyjechać do dużego miasta tyrać po 12 godzin i zarabiać 9 tysiaków
                  - jego biznes. Po co od razu takie kłótnie. Jak koguciki normalnie w cyrku.
                  • Gość: bezrobotny Re: Oferty IP: *.blokowe.pl 22.04.09, 17:42
                    No prosze, inny dzien - inna spiewka. A wczoraj najbardziej krzyczal i sie
                    klocil. Tylko krowa nie zmienia pogladow jak widac, ale zeby zmienia z dnia na
                    dzien?
                    • lachien Re: Oferty 22.04.09, 18:28
                      Za szybko dla Ciebie? Sorry następnym razem będę to robił powoli byś mógł
                      dogonić to intelektualnie.
                      • lachien Re: Oferty 22.04.09, 18:31
                        Tak nawiasem to zastanawiam się po kiego czorta ludzie lubią śledzić to co piszę
                        i z uporem godnym maniaka wstawiać jakieś linki czy wypowiedzi sprzed niekiedy
                        paru lat. Aż tak niektórym na odcisk wlazłem? Bidulki chodźcie do wujcia dam cucka.
    • Gość: jest praca Re: Praca??? IP: 67.159.44.* 30.04.09, 14:36
      Jest praca, ciekawe stanowisko: Doradca podatkowy, wymagane wykształcenie
      wyższe. Płaca minimalna to 1276 zł brutto. Ktoś chętny na taką ekstra fuchę?
      • temponick Re: Praca??? 30.04.09, 19:22
        biznes.interia.pl/news/smutna-prawda-o-szukaniu-pracy,1298773
        • banan9991 Re: Praca??? 30.04.09, 22:05
          no tak dostałem troche wiecej kasy i juz mi dobrze nie rusze sie az
          sie pogorszy zgadzam sie mam to wyssane z mleczkiem dobry tekst
          • Gość: henio Re: Praca??? oferta IP: *.net.telkonet.pl 21.05.09, 20:08
            pup.ostrowiec.ibip.pl/public/get_file.php?id=198129
            pup.ostrowiec.ibip.pl/public/get_file.php?id=198504
            • unhollyseth Re: Praca??? oferta 21.05.09, 20:45
              Tylko błagam nie mówcie, że to jest zwykły staż.
              Mam nadzieje, że to stanowisko tylko tak się nazywa.
    • unhollyseth jak czytać ogłoszenia o pracę? 22.05.09, 12:02
      anglia.interia.pl/wasze-artykuly/wasze-artykuly/artykul/2010-enigma-jak-czytac-ogloszenia-o-prace,21801
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka