Dodaj do ulubionych

www.albertus.pl - oszuści!

21.11.06, 12:48
Przestrzegam przez ksiegarnia internetową www.albertus.pl.
13.10 zamowilam ksiazke i wysłalam przelew. Ksiazka miała być wysłana do max
2 dni.po 2 tygodniach dzwonię z zapytaniem co sie dzieje z ksiazka. Miły Pan
mówi ze ksiażka zostanie jutro wyslana. po kilku dzniach okazało sie ze
ksiązki wogóle nie maja na stanie. Obiecali zwrócić pieniądze. Do dnia
dzisiejszego ich nie otrzymałam !
Obserwuj wątek
    • Gość: vesna Re: www.albertus.pl - oszuści! IP: *.torun.mm.pl 21.11.06, 18:11
      Miałam z nimi podobne przejścia :( Ale kasę zwrócili. Tylko się wkurzyłam, że
      tyle czasu straciłam.
      • sztuka.latania Re: www.albertus.pl - oszuści! 21.11.06, 18:32
        Krewetka - super, że założyłaś tego posta! Ja nie miałam podobnych przygód, ale
        przed podobnymi portalami warto przestrzegać innych :) Dzięki!

pozdrawiam
        • Gość: Myszor Re: www.albertus.pl - oszuści! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:59
          Popieram. Też się cieszę, że przestrzegasz innych przed popełnianiem podobnych
          błędów. Co prawda nigdy tam nie kupowałam niczego, ale dobrze wiedzieć na
          przyszłośc :)
          • krewetka Re: www.albertus.pl - oszuści! 22.11.06, 12:47
            od 2 tyg probuje sie do nich dodzwonić, wysyłam takze @ - bez odpowiedzi
            • Gość: wiki Re: www.albertus.pl - oszuści! IP: *.ghnet.pl 23.11.06, 09:32
              Ja miałam z nimi bardzo pozytywne doświadczenie. Zamówione książki oprócz
              jednej wysłali natychmiast po odebraniu przelewu, a tę brakującą dosłali mi na
              własny koszt następnego dnia, chociaż spokojnie mogli poczekać jeden dzień i
              wysłać wszystko razem. To było parę lat temu, prawdopodobnie wkrótce po tym,
              jak księgarnia albertus rozpoczęła działalność...
    • yanga Re: www.albertus.pl - oszuści! 25.11.06, 21:34
      A juz chciałam napisać, że nie ma takich! Bo nigdy mi się nie zdarzyło, żeby
      którakolwiek mi nawaliła, ale z Albertusa nie korzystałam - dzięki za
      ostrzeżenie.
      • Gość: magyaros Re: www.albertus.pl - oszuści! IP: *.ikatel.pl 01.12.06, 13:09
        ja również nie otrzymałem zamówionej u nich książki - mija już 2 tydzień.
        Jeszcze cierpliwie poczekam do poniedziałku, później piszę zawiadomienie do
        policji poznańskiej o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na szkodę wielu osób.
        Jak śledzę wpisy w internecie, to wygląda na to, że trochę nas jest.
        • Gość: mmm Re: www.albertus.pl - oszuści! IP: *.ericsson.net 11.12.06, 10:22
          dostales przesylke w koncu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka