michaelandro 17.07.05, 21:43 I spotkanie forumowiczów odbędzie się w najbliższą środę-20 lipca o godzinie 20.00 w knajpie Planeta w Otwocku Obecność obowiązkowa :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 17.07.05, 21:57 No to mnie nie będzie :(( Będę może nie na innej planecie, ale w każdym razie poza zasięgiem :(( Cóż, miłej zabawy ! Odpowiedz Link
francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 17.07.05, 22:11 I dodam, że łezka mi się zakręci w środę wieczorem :(( Odpowiedz Link
sobiepanna Re: spotkanie forumowiczów 18.07.05, 00:01 Łeee środa?! o 20?! i na dodatek w tej spelunie?!?!?! Aż chyba się pojawię :P Odpowiedz Link
michaelandro Re: spotkanie forumowiczów 18.07.05, 08:25 Sorry, bylem lekko podcięty jak to pisałem, może jednak weekend? :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: spotkanie forumowiczów 18.07.05, 08:58 To niedziela 19.30/20.00, miejsce jw. Kto za, kto przeciw, kto się wstrzymał? Odpowiedz Link
adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 18.07.05, 12:16 kurka, może się obudzę - jak zwykle w sobotę zapowiada się granie do raŃCA no ale nic - plus jest taki, że chisteryzatora nie będzie... :):):) Odpowiedz Link
amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 19.07.05, 13:49 oj mieszasz Michael. To w końcu co? Niedziela? A Planeta to to w piwnicy, koło bazaru? Odpowiedz Link
adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 19.07.05, 14:52 no i kto tu miesza? :) Planeta jest na Poniatowskiego - w baraczku takim, wejście z boku. W piwnicy przy bazarze jest Blu... ech, otwocczanie... :):):) Odpowiedz Link
amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 19.07.05, 15:09 No mieszam, baaaardzo przepraszam, ale te zupełnie niepodobne nazwy mi się zawsze mieszają. Czemu? Nawet ja, nie wiem. Odpowiedz Link
adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 19.07.05, 16:05 tylko uważaj, żeby ci się w chwili "zapomnienia" nie pomyliło się imię twojego "kochania", bo może być ciekawie:D:D:D Odpowiedz Link
amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 20.07.05, 16:26 adrian, wysuwasz daleko posunięte wnioski. Jakiego "kochania"? Przecież ja kocham tylko siebie :P trudno się pomylić :P Odpowiedz Link
adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 20.07.05, 17:08 taaaaa..... a mi niby od narcyzów jadą... ;) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Weekend 22.07.05, 11:51 TAK!!! tzn. chyba.... tzn. no tak mi się wydaje... ;) P.S. Jak ktoś mi łaskawie poda godzinę, to się zjawię :) Odpowiedz Link
amigo9 Re: Weekend 22.07.05, 12:43 Sobiepanna, to umówmy się albo w sobotę (ale późno, po 20), albo w niedzielę, w Planecie. Jak ktoś będzie miał ochotę, to dołączy, zapraszamy. Jak zostaniemy same, to i tak dawno Cię nie widziałam :) Odpowiedz Link
amigo9 Zlatujemy się 22.07.05, 13:31 Oświadczam, iż w dniu 24 lipca 2005 r., tj. w niedzielę, o godz. 19.30 zlatujemy się w Planecie. W każdym razie całe 2 sztuki, tj. Sobiepanna i ja. Chętnych zapraszamy. Odpowiedz Link
amigo9 Re: Zlatujemy się 22.07.05, 13:32 Obawiam się, iż przy tej frekfencji, lokal może okazać się za mały :P Odpowiedz Link
amigo9 Re: Zlatujemy się 22.07.05, 17:07 o adrian, jak miło. Nie wiem, jak my Cię poznamy, ale jak zobaczysz pannę, którą mimo wzrostu 170 łatwiej przeskoczyć, niż ominąć, to będę ja. Czyli innymi słowy, jak zobaczysz wielki brzuch, a za nim pannę, to znaczy, że toto to amigo:) Coś mi się dziecko strasznie zaczęło rozpychać :( A pan admin, to nie raczy przywlec swojego tyłeczka? hę? Odpowiedz Link
sqh Re: Zlatujemy się 22.07.05, 19:26 Jeśli przybliżycie mi lokalizację "Planety" i powiecie, czy można tam usiąść tak, by mieć na oku rower, to spotkanie może stać się międzyforumowym :-) Bo po południu będę na Dąbrowieckiej Górze na pikniku fortecznym. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Zlatujemy się 22.07.05, 22:50 sqh napisał: > Jeśli przybliżycie mi lokalizację "Planety" i powiecie, czy można tam usiąść > tak, by mieć na oku rower, to spotkanie może stać się międzyforumowym :-) Bo po > > południu będę na Dąbrowieckiej Górze na pikniku fortecznym. Tak się składa, że sama nie wiem gdzie to jest dokładnie, ale jak by nie było, zapraszamy, nawet jesli nie dopiszą forumowicze otwoccy, to przybędzie Ktoś spoza :))) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Zlatujemy się 22.07.05, 22:48 Hallo meine lieben Kinder, ja będę - tylko nie wiem gdzie jest Planeta. Sobiepanno, może zrobimy wspólne wejście (żebym wiedziała gdzie. Aha, czy można troche wcześniej niz o 19.30?? Odpowiedz Link
amigo9 Re: Zlatujemy się 23.07.05, 02:27 Ha Planeta, nawet ja już wiem; ul. Piłsudskiego, nie wiem ile, w każdym razie barak blisko skrzyżowania z Andriolliego i Kruczą (czyli chyba blisko samolotu, tam był samolot????), idąc od parku do tego skrzyżowania, po prawej stronie. Szyldu chyba niet, za to jest napis Biurogaleria na baraczku. Wchodzi się przez bramkę, idzie w ciemnościach po prawej stronie baraku do końca, a tam>>>>Speluna, czyli Planeta, czyli jestesmy w domu:)))) Zapraszamy, również konkurencję. A co do godziny francesca, mi to ganz egal, zresztą może jeszcze tak wyjdzie, że zgarniemy Sobiepannę z bunkrów na rowerkach. Odpowiedz Link
adrian4u PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 11:47 Amigo - obłądzilibyście wszyscy, hiehie:):):) Planeta - przy ul. PONIATOWSKIEGO w Otwocku. Jadąc od strony centrum: prosto Andriollego, na pierwszych "widełkach" w lewo w Poniatowskiego (tak jak w stronę parku orac stacji Orlen), po ok. 150 m po lewej stronie mamy kiosk, potem transformator a za nim baraczek. wejście do Planety pzez furtkę po prawej stronie. Jadąc od strony Celestynowa - mijamy przejazd w Śródborowie (jedziemy po lewej stronie torów), mijamy zamknięty przejazd w Otwocku, dojeżdżamy do czynnego przejazdu w Otwocku. Tu skręcamy w lewo (FIlipowicza - jak w stronę ogólniaka) i jedziemy do pierwszego skrzyżowania - właśnie z Poniatowskiego. Skręcamy w prawo, po prawej stronie mamy ogrodzenie i krzaki, a po 150m - po prawej - Planetę. Od Karczewa: na światłach skręcamy w prawo - w ul. Matejki; jedziemy jak nas prowadzi droga główna. Matejki przechodzi w Filipowicza - jedziemy mijając po naszej prawej ogólniak i podążamy w stronę przejazdu. Dojeżdżamy so skrzyżowania (po prawej koniec parku, po lewej MDK) i skręcamy w lewo. po 150m po prawej stronie - Planeta. ps. jest piffo z kija i butelkowe, jest coś na zą, ROWERY można zostawić POD NADZOREM. Jasne już wszystko, Otwocczanie? :) A Odpowiedz Link
francesca12 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 11:50 Co prawda nie otwoccczanka, ale alles klar :)) Odpowiedz Link
amigo9 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 14:10 Adrian, jak zwykle poplątałam nazwy. Planeta jest na Poniatowskiego, a nie Piłsudskiego (też na P i też długie nazwisko :P). Reszta się zgadza. Odpowiedz Link
sqh Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 16:08 amigo9 napisała: > Planeta jest na Poniatowskiego, a nie Piłsudskiego (też na P i też długie > nazwisko :P). Na Wawelu aktualnie też urzędują przez ścianę - pewno niejedną wycieczkę to zmyliło ;-) Tak sobie patrzyłem na mapę - czy to jest w parku tuż-tuż na południe od pensjonatu Gurewicza? A rowery pod nadzorem, powiadacie... No to fajnie :-) O ile do wieczora nie spadnie deszcz i nie przepędzi mnie z lasu, to będę. Tylko jak Was poznam? (ja mam oqlary i brodę, a zajadę z piskiem opon na srebrnym Romecie) Odpowiedz Link
francesca12 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 16:15 No to my Ciebie poznamy :)) Jak zobaczysz trzy kobiety (he, nie wiem jak wyglada Sobiepanna i Amigo) i chyba Adriana4U, to będziemy my :)) Zresztą Amigo się już określiła, więc będzie cechą chrakterystyczną :P Zapraszamy :) Odpowiedz Link
sqh Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 17:16 Zatem żeby łatwiej trafić potem, jadąc "tam" wysiądę w Otwocku, a nie Pogorzeli, i zrobię krótkie rozpoznanie, co i jak wygląda na Poniatowskiego. Do zobaczenia zatem :-) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 18:27 Istnieje szansa, że wcześniej my też wpadniemy pobawić się w piachu na bunkrach :) Odpowiedz Link
francesca12 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 18:47 Wpadniemy, o ile deszcz nas nie dopadnie, nie chcę nic mówić, ale ostatnio mnie prześladuje... Odpowiedz Link
sqh Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 19:57 A, to ja w takim razie również zapraszam serdecznie :-) Będę krążył z aparatem, może się tam już spotkamy? Odpowiedz Link
sqh Nie no, bez roweru będę jednak... 23.07.05, 23:22 ...bo tak sobie pomyślałem, że przecież nie będę w owej Planecie pił z wami wody, no nie? :-) Tak więc spodziewajcie się turysty pieszego. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Nie no, bez roweru będę jednak... 23.07.05, 23:28 No dobrze, dobrze, będziemy zerkać na pieszych :) > ...bo tak sobie pomyślałem, że przecież nie będę w owej Planecie pił z wami > wody, no nie? :-) Ależ oczywiście, że wody to nie... Odpowiedz Link
francesca12 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 23:29 Tylko, że z aparatem to będzie tam prawie każdy :P Ale nic to:) Odpowiedz Link
sqh Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 24.07.05, 00:19 Oglądałaś fotki z pruszkowskiej forumowej wycieczki rowerowej, więc wiesz, jak wyglądam, bo ja tam na jednej jestem :-) Odpowiedz Link
adrian4u Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 24.07.05, 11:07 dobra ludzie - ja ledwo wstałem po całonocnym graniu, więc będę ok. 19.00 pewnie, bo chciałbym jeszcze się zdrzemnąć... 4 godzinki to troszkę za mało, a jeszcze dziś powinienem kreatrywnie popracować (już ja to widzę) :) łaśnie się zastanawiam po czym mnie poznać... po dużej flarzer brytyjskiej??? O - to jest myśl:):):) Odpowiedz Link
francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 09:24 Wielce okrzyczane i szeroko rozgłaszane spotkanie odbyło się! Było nas aż pięć sztuk, w tym 2 z pozytywnego miasta O. , dwie dalsze reprezentowały gminę Celestynów; mieliśmy też gościa z bratniego forum Pruszków:) Niech żałuje ten, kto nie był :P (a szczególnie ... już on wie) :) PS. Może spotkanie na bis?? Odpowiedz Link
sobiepanna Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 09:56 francesca12 napisała: > Może spotkanie na bis?? Przydałoby się, chociażby dlatego, że jak jeden admin nie zabierze nas w ramach zadośćuczynienia na piwo, to skasujemy mu całe forum albo co gorsza przechrzcimy je na Celestynów ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 10:06 He he, Anik, czyli zdania nie zmieniłaś? > to skasujemy mu całe forum albo co gorsza przechrzcimy > je na Celestynów ;) I już nie będzie żyło swoim życiem :P Odpowiedz Link
adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 12:35 michaelandro napisał: > A ja zaspałem na spotkanie :( > > PITOLI, AŻ GŁOWA BOLI ... :P:P:P Odpowiedz Link
sobiepanna Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 13:17 Ale jesteście :P Ode mnie Majkel ma obiecany budzik na imieniny ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 13:30 No i po co się wykosztowywać? Przecież on nie zaspał, tylko lenia złapał, Michał jeden :P Odpowiedz Link
amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 15:28 Lenia, jak lenia, on nas po prostu nie lubi :P Odpowiedz Link
francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 15:48 Amigo, biedactwo, jak Ty wczoraj (dziś) dotarłaś do domku, co?? Odpowiedz Link
sqh Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 17:02 Witam, ja wróciłem wprawdzie planowanym pociągiem, ale jak Wam już wspominałem, urzęduję ostatnio w domu pracy tfurczej, z własnej woli odcięty od netu. Więc pojawiam się dopiero teraz, pozdrawiam i dziękuję za przemiły wieczór :-) No i jeszcze jeden problem jest: fotki będą z opóźnieniem, bo łącze USB mam tylko w tym komputerze, który jest właśnie odcięty od netu. Tak więc jeszcze o jakieś dwa dni cierpliwości proszę... Odpowiedz Link
amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 26.07.05, 14:34 Sqh my również dziękujemy i poczekamy jeszcze troszkę. Francesca, ku memu wielkiemu zdziwieniu, zostałam odstawiona pod dom, za co wielkie dzięki sprawcy tegoż. Odpowiedz Link
francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 26.07.05, 15:25 Amigo, widzisz, czyli są jeszcze dżentelmeny na tym świecie :P Odpowiedz Link
sqh Re: spotkanie forumowiczów 26.07.05, 17:09 A zajrzyjta no tam w swoje skrzynki... :-) Odpowiedz Link
amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 27.07.05, 14:33 wielkie dzięki, fotki poszły na twardy dysk:))) Odpowiedz Link