Dodaj do ulubionych

spotkanie forumowiczów

17.07.05, 21:43
I spotkanie forumowiczów odbędzie się w najbliższą środę-20 lipca o godzinie
20.00 w knajpie Planeta w Otwocku
Obecność obowiązkowa :)
Obserwuj wątek
    • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 17.07.05, 21:57
      No to mnie nie będzie :((

Będę może nie na innej planecie, ale w każdym razie poza zasięgiem :((

Cóż, miłej zabawy !
      • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 17.07.05, 22:11
        I dodam, że łezka mi się zakręci w środę wieczorem :((
        • adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 17.07.05, 23:20
          Obecny:D:D:D
          • sobiepanna Re: spotkanie forumowiczów 18.07.05, 00:01
            Łeee środa?! o 20?! i na dodatek w tej spelunie?!?!?!
            Aż chyba się pojawię :P
            • michaelandro Re: spotkanie forumowiczów 18.07.05, 08:25
              Sorry, bylem lekko podcięty jak to pisałem, może jednak weekend?
              :)
              • sobiepanna Re: spotkanie forumowiczów 18.07.05, 08:58
                To niedziela 19.30/20.00, miejsce jw.
                Kto za, kto przeciw, kto się wstrzymał?
                • adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 18.07.05, 12:16
                  kurka, może się obudzę - jak zwykle w sobotę zapowiada się granie do raŃCA
                  no ale nic - plus jest taki, że chisteryzatora nie będzie... :):):)
                  • amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 19.07.05, 13:49
                    oj mieszasz Michael. To w końcu co? Niedziela? A Planeta to to w piwnicy, koło
                    bazaru?
                    • adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 19.07.05, 14:52
                      no i kto tu miesza? :)
                      Planeta jest na Poniatowskiego - w baraczku takim, wejście z boku. W piwnicy
                      przy bazarze jest Blu...
                      ech, otwocczanie... :):):)
                      • amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 19.07.05, 15:09
                        No mieszam, baaaardzo przepraszam, ale te zupełnie niepodobne nazwy mi się
                        zawsze mieszają. Czemu? Nawet ja, nie wiem.
                        • adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 19.07.05, 16:05
                          tylko uważaj, żeby ci się w chwili "zapomnienia" nie pomyliło się imię
                          twojego "kochania", bo może być ciekawie:D:D:D
                          • amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 20.07.05, 16:26
                            adrian, wysuwasz daleko posunięte wnioski. Jakiego "kochania"? Przecież ja
                            kocham tylko siebie :P trudno się pomylić :P
                            • adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 20.07.05, 17:08
                              taaaaa.....
                              a mi niby od narcyzów jadą... ;)
                              • amigo9 Weekend 22.07.05, 11:49
                                No i co?
                                Spotykamy się w ten weekend?
                                • sobiepanna Re: Weekend 22.07.05, 11:51
                                  TAK!!!
                                  tzn. chyba....
                                  tzn. no tak mi się wydaje... ;)

P.S. Jak ktoś mi łaskawie poda godzinę, to się zjawię :)
                                  • amigo9 Re: Weekend 22.07.05, 12:43
                                    Sobiepanna, to umówmy się albo w sobotę (ale późno, po 20), albo w niedzielę, w
                                    Planecie. Jak ktoś będzie miał ochotę, to dołączy, zapraszamy. Jak zostaniemy
                                    same, to i tak dawno Cię nie widziałam :)
                                    • amigo9 Zlatujemy się 22.07.05, 13:31
                                      Oświadczam, iż w dniu 24 lipca 2005 r., tj. w niedzielę, o godz. 19.30 zlatujemy
                                      się w Planecie. W każdym razie całe 2 sztuki, tj. Sobiepanna i ja. Chętnych
                                      zapraszamy.
                                      • amigo9 Re: Zlatujemy się 22.07.05, 13:32
                                        Obawiam się, iż przy tej frekfencji, lokal może okazać się za mały :P
                                        • adrian4u Re: Zlatujemy się 22.07.05, 15:21
                                          nie marudź - ja będę:)
                                          • amigo9 Re: Zlatujemy się 22.07.05, 17:07
                                            o adrian, jak miło. Nie wiem, jak my Cię poznamy, ale jak zobaczysz pannę, którą
                                            mimo wzrostu 170 łatwiej przeskoczyć, niż ominąć, to będę ja. Czyli innymi
                                            słowy, jak zobaczysz wielki brzuch, a za nim pannę, to znaczy, że toto to
                                            amigo:) Coś mi się dziecko strasznie zaczęło rozpychać :(

A pan admin, to nie raczy przywlec swojego tyłeczka? hę?
                                            • sqh Re: Zlatujemy się 22.07.05, 19:26
                                              Jeśli przybliżycie mi lokalizację "Planety" i powiecie, czy można tam usiąść
                                              tak, by mieć na oku rower, to spotkanie może stać się międzyforumowym :-) Bo po
                                              południu będę na Dąbrowieckiej Górze na pikniku fortecznym.
                                              • francesca12 Re: Zlatujemy się 22.07.05, 22:50
                                                sqh napisał:

> Jeśli przybliżycie mi lokalizację "Planety" i powiecie, czy można tam usiąść
                                                > tak, by mieć na oku rower, to spotkanie może stać się międzyforumowym :-) Bo
                                                po
                                                >
                                                > południu będę na Dąbrowieckiej Górze na pikniku fortecznym.

Tak się składa, że sama nie wiem gdzie to jest dokładnie, ale jak by nie było,
                                                zapraszamy, nawet jesli nie dopiszą forumowicze otwoccy, to przybędzie Ktoś
                                                spoza :)))
                                              • hiperrealizm Na piknik militarny też się wybieram :) n/t 23.07.05, 18:45

• francesca12 Re: Zlatujemy się 22.07.05, 22:48
                                        Hallo meine lieben Kinder,

ja będę - tylko nie wiem gdzie jest Planeta. Sobiepanno, może zrobimy wspólne
                                        wejście (żebym wiedziała gdzie.
                                        Aha, czy można troche wcześniej niz o 19.30??
                                        • amigo9 Re: Zlatujemy się 23.07.05, 02:27
                                          Ha Planeta, nawet ja już wiem; ul. Piłsudskiego, nie wiem ile, w każdym razie
                                          barak blisko skrzyżowania z Andriolliego i Kruczą (czyli chyba blisko samolotu,
                                          tam był samolot????), idąc od parku do tego skrzyżowania, po prawej stronie.
                                          Szyldu chyba niet, za to jest napis Biurogaleria na baraczku. Wchodzi się przez
                                          bramkę, idzie w ciemnościach po prawej stronie baraku do końca, a
                                          tam>>>>Speluna, czyli Planeta, czyli jestesmy w domu:)))) Zapraszamy, również
                                          konkurencję.

A co do godziny francesca, mi to ganz egal, zresztą może jeszcze tak wyjdzie, że
                                          zgarniemy Sobiepannę z bunkrów na rowerkach.
                                          • adrian4u PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 11:47
                                            Amigo - obłądzilibyście wszyscy, hiehie:):):)

Planeta - przy ul. PONIATOWSKIEGO w Otwocku.
                                            Jadąc od strony centrum: prosto Andriollego, na pierwszych "widełkach" w lewo w
                                            Poniatowskiego (tak jak w stronę parku orac stacji Orlen), po ok. 150 m po
                                            lewej stronie mamy kiosk, potem transformator a za nim baraczek. wejście do
                                            Planety pzez furtkę po prawej stronie.

Jadąc od strony Celestynowa - mijamy przejazd w Śródborowie (jedziemy po lewej
                                            stronie torów), mijamy zamknięty przejazd w Otwocku, dojeżdżamy do czynnego
                                            przejazdu w Otwocku. Tu skręcamy w lewo (FIlipowicza - jak w stronę ogólniaka)
                                            i jedziemy do pierwszego skrzyżowania - właśnie z Poniatowskiego. Skręcamy w
                                            prawo, po prawej stronie mamy ogrodzenie i krzaki, a po 150m - po prawej -
                                            Planetę.

Od Karczewa: na światłach skręcamy w prawo - w ul. Matejki; jedziemy jak nas
                                            prowadzi droga główna. Matejki przechodzi w Filipowicza - jedziemy mijając po
                                            naszej prawej ogólniak i podążamy w stronę przejazdu. Dojeżdżamy so
                                            skrzyżowania (po prawej koniec parku, po lewej MDK) i skręcamy w lewo. po 150m
                                            po prawej stronie - Planeta.

ps. jest piffo z kija i butelkowe, jest coś na zą, ROWERY można zostawić POD
                                            NADZOREM.

Jasne już wszystko, Otwocczanie? :)

A
                                            • francesca12 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 11:50
                                              Co prawda nie otwoccczanka, ale alles klar :))
                                              • amigo9 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 14:10
                                                Adrian, jak zwykle poplątałam nazwy. Planeta jest na Poniatowskiego, a nie
                                                Piłsudskiego (też na P i też długie nazwisko :P). Reszta się zgadza.
                                                • sqh Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 16:08
                                                  amigo9 napisała:

> Planeta jest na Poniatowskiego, a nie Piłsudskiego (też na P i też długie
                                                  > nazwisko :P).

Na Wawelu aktualnie też urzędują przez ścianę - pewno niejedną wycieczkę to
                                                  zmyliło ;-)

Tak sobie patrzyłem na mapę - czy to jest w parku tuż-tuż na południe od
                                                  pensjonatu Gurewicza? A rowery pod nadzorem, powiadacie... No to fajnie :-) O
                                                  ile do wieczora nie spadnie deszcz i nie przepędzi mnie z lasu, to będę. Tylko
                                                  jak Was poznam? (ja mam oqlary i brodę, a zajadę z piskiem opon na srebrnym
                                                  Romecie)
                                                  • francesca12 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 16:15
                                                    No to my Ciebie poznamy :))

Jak zobaczysz trzy kobiety (he, nie wiem jak wyglada Sobiepanna i Amigo) i
                                                    chyba Adriana4U, to będziemy my :))

Zresztą Amigo się już określiła, więc będzie cechą chrakterystyczną :P

Zapraszamy :)
                                                  • sqh Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 17:16
                                                    Zatem żeby łatwiej trafić potem, jadąc "tam" wysiądę w Otwocku, a nie
                                                    Pogorzeli, i zrobię krótkie rozpoznanie, co i jak wygląda na Poniatowskiego.

Do zobaczenia zatem :-)
                                                  • sobiepanna Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 18:27
                                                    Istnieje szansa, że wcześniej my też wpadniemy pobawić się w piachu na bunkrach :)
                                                  • francesca12 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 18:47
                                                    Wpadniemy, o ile deszcz nas nie dopadnie, nie chcę nic mówić, ale ostatnio mnie
                                                    prześladuje...
                                                  • sqh Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 19:57
                                                    A, to ja w takim razie również zapraszam serdecznie :-) Będę krążył z aparatem,
                                                    może się tam już spotkamy?
                                                  • sqh Nie no, bez roweru będę jednak... 23.07.05, 23:22
                                                    ...bo tak sobie pomyślałem, że przecież nie będę w owej Planecie pił z wami
                                                    wody, no nie? :-) Tak więc spodziewajcie się turysty pieszego.
                                                  • francesca12 Re: Nie no, bez roweru będę jednak... 23.07.05, 23:28
                                                    No dobrze, dobrze, będziemy zerkać na pieszych :)

> ...bo tak sobie pomyślałem, że przecież nie będę w owej Planecie pił z wami
                                                    > wody, no nie? :-)
                                                    Ależ oczywiście, że wody to nie...
                                                  • francesca12 Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 23.07.05, 23:29
                                                    Tylko, że z aparatem to będzie tam prawie każdy :P

Ale nic to:)
                                                  • sqh Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 24.07.05, 00:19
                                                    Oglądałaś fotki z pruszkowskiej forumowej wycieczki rowerowej, więc wiesz, jak
                                                    wyglądam, bo ja tam na jednej jestem :-)
                                                  • adrian4u Re: PLANETA - NAMIARY SĄ TU!!! 24.07.05, 11:07
                                                    dobra ludzie - ja ledwo wstałem po całonocnym graniu, więc będę ok. 19.00
                                                    pewnie, bo chciałbym jeszcze się zdrzemnąć... 4 godzinki to troszkę za mało, a
                                                    jeszcze dziś powinienem kreatrywnie popracować (już ja to widzę) :)

łaśnie się zastanawiam po czym mnie poznać... po dużej flarzer brytyjskiej???
                                                    O - to jest myśl:):):)
    • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 09:24
      Wielce okrzyczane i szeroko rozgłaszane spotkanie odbyło się!
      Było nas aż pięć sztuk, w tym 2 z pozytywnego miasta O. , dwie dalsze
      reprezentowały gminę Celestynów; mieliśmy też gościa z bratniego forum
      Pruszków:)

Niech żałuje ten, kto nie był :P (a szczególnie ... już on wie) :)

PS.
      Może spotkanie na bis??
      • sobiepanna Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 09:56
        francesca12 napisała:
        > Może spotkanie na bis??

Przydałoby się, chociażby dlatego, że jak jeden admin nie zabierze nas w ramach
        zadośćuczynienia na piwo, to skasujemy mu całe forum albo co gorsza przechrzcimy
        je na Celestynów ;)
        • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 10:06
          He he, Anik, czyli zdania nie zmieniłaś?

> to skasujemy mu całe forum albo co gorsza przechrzcimy
          > je na Celestynów ;)

I już nie będzie żyło swoim życiem :P
          • michaelandro Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 10:20
            A ja zaspałem na spotkanie :(
            • adrian4u Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 12:35
              michaelandro napisał:

> A ja zaspałem na spotkanie :(
              >
              >

PITOLI, AŻ GŁOWA BOLI ... :P:P:P
              • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 13:03
                Michał to znany kłamczuch :)
                • sobiepanna Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 13:17
                  Ale jesteście :P
                  Ode mnie Majkel ma obiecany budzik na imieniny ;)
                  • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 13:30
                    No i po co się wykosztowywać?
                    Przecież on nie zaspał, tylko lenia złapał, Michał jeden :P
                    • amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 15:28
                      Lenia, jak lenia, on nas po prostu nie lubi :P
                      • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 15:48
                        Amigo, biedactwo, jak Ty wczoraj (dziś) dotarłaś do domku, co??
                        • sqh Re: spotkanie forumowiczów 25.07.05, 17:02
                          Witam, ja wróciłem wprawdzie planowanym pociągiem, ale jak Wam już wspominałem,
                          urzęduję ostatnio w domu pracy tfurczej, z własnej woli odcięty od netu. Więc
                          pojawiam się dopiero teraz, pozdrawiam i dziękuję za przemiły wieczór :-)

No i jeszcze jeden problem jest: fotki będą z opóźnieniem, bo łącze USB mam
                          tylko w tym komputerze, który jest właśnie odcięty od netu. Tak więc jeszcze o
                          jakieś dwa dni cierpliwości proszę...
                          • amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 26.07.05, 14:34
                            Sqh my również dziękujemy i poczekamy jeszcze troszkę.

Francesca, ku memu wielkiemu zdziwieniu, zostałam odstawiona pod dom, za co
                            wielkie dzięki sprawcy tegoż.
                            • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 26.07.05, 15:25
                              Amigo, widzisz, czyli są jeszcze dżentelmeny na tym świecie :P
                              • sqh Re: spotkanie forumowiczów 26.07.05, 17:09
                                A zajrzyjta no tam w swoje skrzynki... :-)
                                • francesca12 Re: spotkanie forumowiczów 26.07.05, 22:06
                                  sqh, dzięki za fotki :)
                                  • amigo9 Re: spotkanie forumowiczów 27.07.05, 14:33
                                    wielkie dzięki, fotki poszły na twardy dysk:)))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka