m-jacek 16.02.05, 21:55 Mam problem może ktos próbował instalować na mdk 10,1 firefox 1.0 .U mnie nie chce sie zainstalowac z instalatora wywala bład w linii 56 .Ściągałem pare razy i zawsze to samo.( oczywiscie instaluje jako root) m-jacek Link Zgłoś Obserwuj wątek
beretelwi Re: Mandaryna 10.1 i firefox 16.02.05, 22:04 Witam Znaczy uzyles wersji instalacyjnej FF. Ja tego nie robie sciagam gotowca spakowanego w *.tar.gz i rozpakowuje np: do /opt/firefox. Potem robie sobie link w miejscu takim jakim chce i dziala ladnie Pozdrawiam Link Zgłoś
m-jacek Re: Mandaryna 10.1 i firefox 18.02.05, 01:02 Spróbuję jeszcze tego nie robilem moze masz link do wersji tar.gz. ? pozdr Link Zgłoś
beretelwi Re: Mandaryna 10.1 i firefox 18.02.05, 11:49 Witam www.firefox.pl/pobierz.html nie kilkaj na klawisz pobierz, tylko troszke nizej znajduje sie link dla zaawansowanych. Pobierasz i rozpakowujesz tam gdzie chcesz (zazwyczaj do /opt) zrob sobie link gdzies na pulpit i to wszystko.... Kiedys probowalem posluzyc sie tym intalatorem ale nic mi sie udawalo zrobic, pewnie ten sam problem co Ty masz Pozdrawiam Link Zgłoś
m-jacek Re: Mandaryna 10.1 i firefox 21.02.05, 02:54 Dziękuje za poradę wszystko ok.Dochodze do wniosku że instalatory to nie jest jednak dobry pomysł.W lin najlepiej robic to recznie przynajmiej nie ma później niespodzianek. pozdr m-jacek Link Zgłoś
agerwaen Re: Mandaryna 10.1 i firefox 06.05.05, 14:18 A ja mam pytanko również o firefoxa, ale troche innej natury. Uczę się Mandrake 10.1 i zainstalowałem firefoxa. Pzreglądarka dobrze się sprawdza ale mam jeden kłopot.. jak zmusić kółko w myszce do przewijania stron ? Rolka działa, tylko była odpowiedzialna za wstecz i dalej. Udało mi się wyłączyć te absurdalne działanie, ale nie wiem jak zmusić firefoxa by po urzyciu kółka przewijał strony. Link Zgłoś