tytus5 18.04.06, 12:35 ma ktoś cały tekst? W filmie fragment drugiej zwrotki jest zagłuszany i nie jestem pewien jak to leci pzdrw tytus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laferme Re: Kołysanka z Misia 19.04.06, 08:06 google Twoim przyjacielem ;) Lulej, że mi lulej we wszechświecie całym Uśnij, że mi dziecię, już oczkami swemi, śnij o całym świecie, śnij ty o tej ziemi. By to była ziemia spokojna i dobra, ziemia sprawiedliwa, wszystkim ludziom szczodra. Lulila, pięknie gra, fujareczka, fujareczka. Tysiąc gwiazd, świeci tam, dla mego syneczka. Lulej, że mi lulej we wszechświecie całym, tyś jest swoim królem, mój syneczku mały. lub (zjedz na sam dół strony): www.bareja.neostrada.pl/skrypt.htm chyba jest cała? Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Kołysanka z Misia 23.04.06, 08:21 Ja z kolei poszukuję nagrania tej kołysanki, na żadnym albumie nie mogłem jej odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Kołysanka z Misia 24.04.06, 09:15 tu? www.gigant.pl/index.asp?sid=yrmqhjcuehhlnbarrofjwvdephhqcy&r_url=/html/produkt.asp?p=ptklcgamrnabfawdfxga||ac=1||sid= Odpowiedz Link Zgłoś
tytus5 Re: Kołysanka z Misia 16.05.06, 14:31 Chodziło mi głównie o fragment "zagłuszony" po słowach "śpij mi śpij, lulaj mi..." pzdrw tytus Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Kołysanka z Misia 17.05.06, 11:17 no niestety pomimo najszczerszych checi nie potrafie odszukac reszty :( Odpowiedz Link Zgłoś
tytus5 Re: Kołysanka z Misia 18.05.06, 11:30 Trzeba będzie chyba kupić płytę :( dzięki za pomoc pzdrw tytus Odpowiedz Link Zgłoś