Dodaj do ulubionych

Druga linia metra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 15:00
wewnatrz calkiem niezle ale na zewnatrz... disco polo
Obserwuj wątek
    • Gość: Kucharz Re: Druga linia metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 16:01
      Ostre szpikulce od daszków tak rażą że patrzeć trudno. Ciekawy jestem ile osób dorosłych nadzieję się na tę pułapkę. A Dzieci te ostre rogi mają zapewne na wysokości oczu - od dzieciństwa poczują wstręt do jazdy metrem. Barwy daszków niezmiernie brzydkie. Kojarzą się papierkami po tanich cukierkach
    • Gość: ja Re: Druga linia metra IP: *.wpia.uw.edu.pl 09.11.09, 16:09
      Slabe i brzydkie, wzorem powinna byc stacja plac wilsona
    • margala Re: Druga linia metra 09.11.09, 16:10
      niewidomi będą wpadać na te wystające tafle szkła.
    • Gość: M.M Re: Druga linia metra IP: 89.72.112.* 09.11.09, 16:17
      Wymaga dopracowania. Generalnie jednak podoba mi się multimedialność tych stacji. Fajnie, że będzie kontakt (iluzoryczny) z zewnętrzem
    • Gość: M. Re: Druga linia metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 16:26
      a to co? na Krupówkach będzie stało?
      normalnie styl zakopiański
    • Gość: roro Re: Druga linia metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 16:29
      małe dzieci będą sobie o te ostre kanty głowy rozwalać, nie wiem czy miasto stać na wypłacanie odszkodowań i dożywotnich rent za stracone oczy... gratuluję

w Moskwie są już lepsze wejścia do metra... te wyglądają jak wyjęte z głębokiej ukrainy
    • Gość: ? Re: Druga linia metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 16:31
      ej jak tak można komentarze kasować???

komuniści!!
    • Gość: wyjscie Re: Druga linia metra IP: *.Red-80-36-220.staticIP.rima-tde.net 09.11.09, 16:37
      Kolory z pewnoscia ozywia Warszawe. I dobrze.
      Ale o zgrozo, nowoczesnosc szklanych klujacych wejsc jest przerazajaca. Jesli metro nie chce znalezc sie na liscie makabryl to zalecam zmienic architekta wejsc.
    • Gość: gosc Re: Druga linia metra IP: 195.116.98.* 09.11.09, 16:54
      Rosjanie zaoferowali w latach 50-tych że zrobią w Warszawie metro albo zbudują Pałac Kultury.Szkoda że Bierut wybrał tą drugą opcje i tak oszpecił polską stolice
      ...
      www.tnij.org/silver2009
    • Gość: gość Re: Druga linia metra IP: *.171.82.58.static.crowley.pl 09.11.09, 17:12
      skandal!
    • Gość: gość Re: Druga linia metra IP: *.171.82.58.static.crowley.pl 09.11.09, 17:13
      ale syyyyyyyyyf!
    • Gość: gość Re: Druga linia metra IP: *.171.82.58.static.crowley.pl 09.11.09, 17:16
      właśnie komuniści mój też wykasowali, a pisalem, że to syyyyyf
    • Gość: jozue Re: Druga linia metra IP: *.chello.pl 09.11.09, 17:30
      ja cwaniak mnie nie wykasują bo mi się podoba!
    • Gość: kac Re: Druga linia metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 18:22
      Wizualizacja zbyt piękna nie jest nie postarali się tak jak w wizualizacjach wieżowców np. Lilium tower, lecz jak się przeczyta treść wydaje się ciekawe. Zobaczymy za 4 lata jak te stację będą wyglądać na żywca.
    • Gość: szalonylopez Re: Druga linia metra IP: *.toya.net.pl 09.11.09, 21:43
      znalazłem: mojemiasto.bblog.pl/wpis,wejscie;do;metra,36891.html
    • zbizar Re: Druga linia metra 09.11.09, 21:44
      No tak udziwnione sa te wejscia do tego metra warszawskiego ale po co ? wystarcza proste zadaszone moze wijscia nie potrzeba twozyc swiatyn szklanych metra ! zz
    • Gość: PT Re: Druga linia metra IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 23:45
      kiczowata tandeta
    • Gość: p Re: Druga linia metra IP: *.chello.pl 10.11.09, 00:02
      wejscia bardziej neutralne, pliss
    • Gość: ksmLGs Re: Druga linia metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 00:24
      dramat.. pstrokacizna i tandeta! mozna zaprojektowac stacje w zywych i cieszacych oko barwach ale w duzo lepszy sposob, prosciej i zarazem ladniej,po co na sile udziwniac?
    • hotcumshot Re: Druga linia metra 10.11.09, 05:58
      jak ten kraj wyglada... stadion dziesieciolecia europy... dno... brak stylu.. charakteru... wysypisko smieci... brawo denni designerzy...
    • Gość: cefi Re: Druga linia metra IP: *.prochem.com.pl 10.11.09, 07:47
      Hmm... Zgadzam się z wpisami mówiącymi o niebezpiecznych ostrych zakończeniach daszków. Dodatkowo nie rozumiem, dlaczego płaszczyzny dachu muszą byc aż tak bardzo wysunięte poza obrys wejść, a wejścia zlokalizowane "centralnie" po srodku chodników (tak, że ani z jednej, ani z drugiej). Obiekty te będą umieszczone przy skrzyżowaniach, w ruchliwych punktach, gdzie i tak jest zawsze ciasno. Architektura i napisy naścianach - koszmar. Moja 2letnia córeczka lepiej rysuje... Jak wyżej - zmieńcie architekta, bo za moje pieniądze, to dziękuję za taki nieprzemyślany kicz.
    • oldbruno Re: Druga linia metra 10.11.09, 07:58
      Nazwy stacji nieczytelne w tej postaci. Przecieź muszą je widzieć ludzie przez okna wjeźdżającego pociągu!
    • Gość: esteta Re: Druga linia metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 08:25
      Wnętrza ujdą, wejścia do metra - fatalne, kicz i jarmark na kilometr. Muszą być bardziej neutralne, te są po prostu ohydne.
    • Gość: jabbaćczarnych Re: Druga linia metra IP: *.gdynia.mm.pl 10.11.09, 08:53
      Jestem przerażony, bo w żadnym projekcie nie uwzględniono kościoła ani nawet kapliczki! Przecież żyjemy w katomocarstwie! Czarni będą wkruwieni jak to zobaczą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka