Gość: Wiolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 11:01 Poszukuję projektu na wąską działkę, tylko 11m szerokości!! Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b2 architekci Re: wąska działka IP: 193.59.73.* 13.02.10, 11:45 Polecam sporzadzenie projektu indywidualnego. Tak wymagajace działki wymuszają indywidualne podejscie do projektu. Wsród swoich realizacji mamy i budynek na działce 11x50m. biuro@b2architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: wąska działka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 15:14 W jakim województwie ma być ta inwestycja? Proszę podać kontakt do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: wąska działka IP: *.adsl.highway.telekom.at 14.02.10, 19:23 ja kupilam projekt gotowy termini 2. wymaga moze troszke innego rozplanowania wnetrz. garaz zamieniam na pokoj. ciekawa jestem twojej opinii po ogladnieciu. ja zaczynam budowe w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiakwiat88 Re: wąska działka 17.08.16, 21:38 tez mam wąską działkę i ciezko bylo nam znalezc jakis fajny projekt domu. W koncu trafiłam na firme DUDA. duda.info.pl/projekt/show/domy-na-waska-dzialke Mają fajne nowoczesne wzory. Wybralismy dom z przestronnym salonem i 3 pokojami. Projekt wykonany na czas. Fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś